Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 15 of 15

Thread: Peste 30 de milioane de PlayStation 3-uri vandute !

1. #1 SP
    Senior Member Mika's Avatar

Peste 30 de milioane de PlayStation 3-uri vandute !

Ultimele estimari legate de vanzarile totale ale PlayStation 3-ului plaseaza consola la aproximativ 33 de milioane de unitati vandute. Asta este aproximativ jumatate din cele 67 de milioane de Wii-uri vandute si aproape 86% din cele 39 de milioane ale Xbox 360-ului. Se apropie tot mai mult. De asemenea, in anul fiscal 2009 s-au vandut mai multe console decat in 2008. (13 milioane vs. 10.1 milioane)
    Attached Images Attached Images playstation3_1280_x_720.jpg

2. #2 SP
    Junior Member zyper16's Avatar
    ieftinire+slim=big sales

3. #3 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Nu vă bucurați așa tare (urmează surpriza) - Sony cu o m�nă dă și cu alta ia...*cough* PSN *cough*

4. #4 SP
    Senior Member tray's Avatar
    cel mai amuzant este ca sony iese in - cu fiecare ps3 vandut,spera sa iasa pe + in 2011

5. #5 SP
    Member romey's Avatar
    Incet incet incepe sa-si spuna cuvintul tehnologia.

6. #6 SP
    Quote Originally Posted by tray View Post
    cel mai amuzant este ca sony iese in - cu fiecare ps3 vandut,spera sa iasa pe + in 2011
    Bingo!

...și cam cum crezi că-și vor recupera banii? *cough* PSN *cough*

Că de scumpit n-au cum să-l mai scumpească...

7. #7 SP
    stai calm ca nu o sa fie ca la XBL unde trebuie sa platesti ca sa joci multiplayer....in cazul in care o sa bage psn cu plata, o sa fie doar pt "premium content", multiplayer o sa fie tot gratuit....oricat de nesimtiti s`ar face cei de la Sony, nu o sa ii egaleze niciodata in nesimtire pe cei de la Micro$oft

8. #8 SP
    Quote Originally Posted by zyper16 View Post
    oricat de nesimtiti s`ar face cei de la Sony, nu o sa ii egaleze niciodata in nesimtire pe cei de la Micro$oft
    ...să sperăm că nu-s așa de disperați. Vedem

Eu sunt echidistant. Treaba lor ce decizii iau...dar no, e interesant să citești știri bombă din c�nd �n c�nd.

9. #9 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Quote Originally Posted by tray View Post
    Q3 a fost profitabil pentru Sony, iar pierderile per total se pare ca devin din ce in ce mai mici. Cred ca la anul ne putem astepta la profit.

10. #10 SP
    Senior Member ffocus's Avatar
    Quote Originally Posted by RonanN1 View Post
    ...s? sper?m c? nu-s a?a de dispera?i. Vedem

Eu sunt echidistant. Treaba lor ce decizii iau...dar no, e interesant s? cite?ti ?tiri bomb? din c�nd �n c�nd.
    Disperati? Poate ai uitat ca platesti si aerul respirat, pe Xbox. Crezi ca Microsoft are mare profit? Toate DLC-urile, exclusivitatile timed, etc. costa enorm. Cum SONY a scazut pretul consolei, au vandut in draci, asa naspa cum e, fara cross invite, fara party chat si cu portari proaste. Echidistant, my ...

11. #11 SP
    Junior Member cayman_ss's Avatar
    Quote Originally Posted by ffocus View Post
    Disperati? Poate ai uitat ca platesti si aerul respirat, pe Xbox. Crezi ca Microsoft are mare profit? Toate DLC-urile, exclusivitatile timed, etc. costa enorm. Cum SONY a scazut pretul consolei, au vandut in draci, asa naspa cum e, fara cross invite, fara party chat si cu portari proaste. Echidistant, my ...
    Amin la ultima parte cu portarile. Bayonetta parca a fost facuta in ciuda celor cu PS3. As fi preferat sa nu fie deloc pe PS3 decat sa fie jucat in asa fel. Sa nu mai pomenesc de exclusive...suntem in 2010 si PS3 nu are un joc Grand Turismo lansat. Iar GT5 din ce am vazut nu va veni nici anul acesta. Ne este admisibil sa nu aiba nici macar o data de lansare anuntata.

12. #12 SP
    N-ai �nțeles ce-am zis...n-am zis cu răutate (departe asta)

Am zis: Sper că cei de la SONY nu-s așa disperați după bani, ca și cei de la Microsoft, care pun taxă pe orice...mai ales pe on-line gaming.

No, ce-am zis rău? Probabil că dacă vorbele astea veneau din gura lui Mister RIDGE RACER (ahahah), erau mai...cu greutate

*p.s.

...se vede din avion că ești silly fanboy Sony PS3

N-are rost să sari pe mine, că eu nu-s fanboy Microsoft/X360. Eu sunt fan, și-am mai zis-o - Sega/Dre@mcast. �n caz că apare Sega Dre@mcast 2...atunci da. Păzea că vine eu!

Dar p�nă una, alta... - Sit back, relax...and enjoy the show - I know I am.

13. #13 SP
    Quote Originally Posted by RonanN1 View Post

Dar p�nă una, alta... - Sit back, relax...and enjoy the show - I know I am.
    +1
    @cayman_ss si totusi daca te gandesti la god of war 3,heavy rain,FF13 care apar anul asta...parca uiti de portarea proasta de la bayonetta (care dupa mine e un joc de 2 lei..dar maybe it`s just me)

14. #14 SP
    Senior Member ffocus's Avatar
    Ideea era ca nu inteleg de ce iti pregatesti viitoarele posturi gen "i told you so", in eventualitatea unei taxe pentru PSN. It is what it is, and will be...whatever. Bucuros as plati pentru avantajele Live-ului, as plati si pentru ce este acum, hell, as fi platit si pentru mai putin. Si da, sunt fanboy Sony, incepand cu pong, megadrive, cube, dreamcast, ps, xbox si doua 360-uri... Long story short,

Sony ftw! Philips is #1! Ford rulz!

15. #15 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Ford rulz!

Lita Ford, nu?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.