Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 20 of 36

Thread: Crysis 2: imagini noi

1. #1 SP
    Senior Member erik95's Avatar

Crysis 2: imagini noi

AGB ne dezvaluie astazi noi imagini din FPSul celor de la Crytek, Crysis 2. Imaginile par a fi in-game si, asa cum ne asteptam, arata extraordinar de bine. Crytek ne promite o reteta mult imbunatatita a FPSului din 2007, acestia realizand ce trebuie pastrat si ce trebuie schimbat la joc. Povestea va fi mult mai bine dezvoltata, Crysis 2 avand destule momente surprinzatoare. Crysis 2 va fi lansat, alaturi de noul Medal of Honor, in Q3 2011 ( Iulie - Septembrie 2010).
    Attached Images Attached Images crysis2009081821372835.jpg cb594db45dd6.jpg efeb2307cee4.jpg ded699ef90a1.jpg 05748eb62d57.jpg c171515ef1bf.jpg 14b5dc3e04f4.jpg 1302dac87261.jpg 02546388b5a0.jpg f96fab111387.jpg c3251922cb76.jpg c2bb2400bf5e.jpg

2. #2 SP
    Part 2
    Attached Images Attached Images c78feabdd779.jpg c360e82251e5.jpg f850905f855d.jpg 20c8159af5dc.jpg

3. #3 SP
    Member psicho1986's Avatar
    OMG, in pic3 se vede pe cladirea din dreapta reflexia luminii din geamurile de la cladirea de peste drum, adica cata atentie la detalii, nu cred ca am mai vazut in vre-un joc chestia asta, plus texturile sunt incredibile. Am mai fost atacat pe forum cand am zis ca Crysis era un tech demo, da m-am inselat am mai jucat o data si de fapt este chiar OK. Acum dupa imaginile astea abea astept sa apara, oricum PC-ul meu este obsolete asa ca sper sa mearga pe xbox OK, intre timp ma delectez cu putina game physics de la Dice in Battlefield BC2.

4. #4 SP
    Senior Member eXist's Avatar
    Pacat ca sunt screenshot-uri de marketing, facute pe PC ! ...

Crysis 2 va fi lansat, alaturi de noul Medal of Honor, in Q3 2011 ( Iulie - Septembrie 2010).
    ...Aici nu prea am inteles.

5. #5 SP
    Junior Member dacblood's Avatar
    Nu prea par a fi ingame, dar arata foarte bine. Probabil va fi o "revolutie" la capitolul grafica pe consolele actuale

6. #6 SP
    Member gabytzu16's Avatar
    se aude ceva de vreun demo???.....nu prea sunt la zi cu stirile in privinta acestui joc....asa ca...inafara campaniei singleplayer...va avea si multiplayer???

7. #7 SP
    Senior Member eXist's Avatar
    Quote Originally Posted by gabytzu16 View Post
    inafara campaniei singleplayer...va exista si una multiplayer???
    Campanie multiplayer cu siguranta NU va avea ... dar va avea multiplayer, clar.

8. #8 SP
    Member gabytzu16's Avatar
    Quote Originally Posted by eXist View Post
    Campanie multiplayer cu siguranta NU va avea ... dar va avea multiplayer, clar.
    am modificat....mersi....neatentia asta...

9. #9 SP
    Senior Member zinodaur's Avatar
    La screenshotul cu explozia sa fim seriosi.

10. #10 SP
    Junior Member Dynamix's Avatar
    Sper sa-i anunte cineva pe cei de la Crytrek ca e cam dificil de upgradat o consola in momentul de fata.

11. #11 SP
    Senior Member ffocus's Avatar
    La cum arata, daca il fac si nativ 1080p/60fps/4xAA, ma inclin.

Ma si daca scot astia iepurele din palarie?

12. #12 SP
    esbhrwvnjfkajhd SeikQ's Avatar
    ffcous, toti stim ca scosul iepurelui din palarie e un truc "ieftin". astia vor sa reinventeze "legile graficii" pe console

13. #13 SP
    Member maweryck's Avatar
    Dupa ce am vazut uncharted 2 si demo-ul de la GOW3 ...parca nu ma mai mira nimic ...

14. #14 SP
    Quote Originally Posted by eXist View Post
    ...Aici nu prea am inteles.
    E vorba de Q3 al anului fiscal 2011.

15. #15 SP
    Member GuCOZA's Avatar
    uitativa la primul screen care e in-game care arata ca un crysis cu setarile grafice la mediu.

16. #16 SP
    Quote Originally Posted by GuCOZA View Post
    uitativa la primul screen care e in-game care arata ca un crysis cu setarile grafice la mediu.
    Pai, primul screen e din Crysis.

17. #17 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Quote Originally Posted by erik95 View Post
    AGB ne dezvaluie astazi noi imagini din FPSul celor de la Crytek, Crysis 2. Imaginile par a fi in-game si, asa cum ne asteptam, arata extraordinar de bine. Crytek ne promite o reteta mult imbunatatita a FPSului din 2007, acestia realizand ce trebuie pastrat si ce trebuie schimbat la joc. Povestea va fi mult mai bine dezvoltata, Crysis 2 avand destule momente surprinzatoare. Crysis 2 va fi lansat, alaturi de noul Medal of Honor, in Q3 2011 ( Iulie - Septembrie 2010).

Imi cer scuze, dar iar salvam America?

18. #18 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by Raskolnikov1944 View Post
    Imi cer scuze, dar iar salvam America?
    Pai n-ai inteles ? In Crysis it's all about the graphics ! Ce mai conteaza ce salvezi, cat dureaza campania, daca e vre-un pic de feeling in joc... Nu trebuie decat sa impusti tot ce prinzi si din cand in cand sa te opresti sa faci poze. That's all ! Pariez ca se va vinde bine in bundle-uri de placi grafice de peste 20 milioane !

19. #19 SP
    Banned r3born's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Pai n-ai inteles ? In Crysis it's all about the graphics ! Ce mai conteaza ce salvezi, cat dureaza campania, daca e vre-un pic de feeling in joc... Nu trebuie decat sa impusti tot ce prinzi si din cand in cand sa te opresti sa faci poze. That's all ! Pariez ca se va vinde bine in bundle-uri de placi grafice de peste 20 milioane !
    Normal un GTX 290 cu Crysis 2 la 17-18 milioane sau cat este acum + pretul de joc se va vinde super bine , insa este mai preferabil o consola decat o placa video[parerea mea], de aceea am dat pc-ul meu pe o consola.

20. #20 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    stati voi linistiti ca ce vedeti acolo nu este in-game. inca nu s-a facut jocul care sa contina o asa iluminare si calitate a texturilor si sa nu aiba o singura camera, 4x4 metri patrati.

veti vedea ca, odata cu noile poze cand vor aparea, calitateatexturilor si numarul poligoanelor vor scadea de la poze la poze.

referitor la bundle-uri cu placi video, tre sa ai o pb psihica sa dai 20 de mil pe o placa video cu jocul asta, cand de banii aia iti poti lua lejer si un PS3 cu cateva jocuri, printre care si asta, si un x360 cu cateva jocuri, inclusiv asta.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 2 1 2 LastLast