Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 8 of 8

Thread: Driver: San Francisco primeste data de lansare

1. #1 SP
    Senior Member erik95's Avatar

Driver: San Francisco primeste data de lansare

Retailer-ul britanic GAME a dezvaluit data de lansare pentru urmatorul joc din seria Driver. Driver: San Francisco va fi lansat pe 26 Noiembrie in UK pentru PS3, Xbox 360, Wii si PC. Versiunea de Wii este dezvoltata separat, fiind creata special pentru aceasta platforma. Jocul a fost prezentat la E3 si arata promitator. Sa speram ca Ubisoft nu se va grabi cu lansarea jocului si ca va lansa un joc excelent, dar mai ales lipsit de bug-uri.
    Attached Images Attached Images driver_sf_1.jpg

2. #2 SP
    Member Alex De Large's Avatar
    Imi aduc aminte primul Driv3r (parca asa se scria), a fost un joc interesant, chiar daca nu deosebit. Ador San Francisco in schimb, e un setting minunat pentru un joc cu masini.

3. #3 SP
    Senior Member Danny's Avatar
    Driv3r e Driver 3, restul se scrie normal. Singurul Driver care l-am jucat, a fost primul de pe PS1, a fost destul de "funny", cand il jucam cu un prieten.

4. #4 SP
    Senior Member Scofield91's Avatar
    asta e jocul prezentat la E3 cu suport de Kinnect?

5. #5 SP
    Member CLAuDyA's Avatar
    suport kinnect? suna bine

6. #6 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    A fost prezentat la E3 dar nu-mi aduc aminte sa fi avut suport pt Kinect...

7. #7 SP
    Member drati71's Avatar
    Ma bucura acesta veste, deja l-am si trecut in "lista de achizitii".
    Ca o paranteza, eu am jucat cap coada Driver 1 si 2 pe PS1. Nu a fost un joc usor, mai ales misiunile din Rio din Driver 2, in special misiunea 7: Chase Jones's Assassin, care si acum imi provoaca fiori cu gandul la cate ore mi-a mancat, saptamani intregi pana am reusit sa-l fac, dar mi-a placut.

8. #8 SP
    Member televizor's Avatar
    Nu stiu daca au anuntat vreun joc de driving cu suport Kinect (oricum la E3 au fost numai party games pt Kinect) pentru simplu motiv ca, deocamdata cel putin, trebuie sa te joci in picioare ca se te "vada" Kinectu. Ceea ce e o mare tampenie.

Si primul Driver a fost genial; in schimb in asta o sa fii Spiritul lui Tanner si sari dintr-o masina in alta, putand schimba masinile in voie daca te lovesti, din motivul ca actiunea se petrece in mintea lui Tanner, el fiind in coma. Ceea ce e o tampenie poate nu la fel de mare ca prima dar totusi mare.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.