Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 20 of 29

Thread: Noul model de PS3 va avea compatibilitate PS2?

1. #1 SP
    PlayStation Forever! Chris's Avatar

Noul model de PS3 va avea compatibilitate PS2?

Recent anuntatul model CECH-3000B de 320GB, care va consuma mai putin curent si va cantari mai putin, pare sa aiba o trasatura aditionala care ii va face pe multi PS3 gameri fericiti (si pe altii tristi deoarece nu au acest nou model). Dupa ce au aparut specificatiile pe site-ul nipon Sony, este clar ca noul PS3 va fi compatibil cu PS2-ul. Eu consider ca nu e corect ca un alt model de PS3, care este exact ca Slim-ul obisnuit, sa aiba trasaturi aditionale. Cred ca daca le are cineva pe PS3-ul lui, sa le avem toti printr-un firmware update, nu doar cei care mai cheltuie extra cash pe noul model. Aveti mai jos dovada informatiei, extrasa si tradusa.

LE: FAKE
    Attached Images Attached Images vzdnb5.png ps3ps2-tqcast.jpg

2. #2 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Lasa ca tot e bine... daca nu sunt in stare sa rezolve software, mai bine o solutie hardware decat deloc

3. #3 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    Si la anul ce fac? Scot ps4 care va avea suport ps3 si ps2? S-au jucat cu compatibilitatea asta de au ametit oamenii definitiv. Uite compatibilitate, uite ca nu mai e... Hai mai luati un model care are.. la urmatorul update, o scoatem.

4. #4 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Perfect, trec in sfarsit a Slim

5. #5 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    Cu suport full pentru jocurile de pe PS2 unele HD Collections nu mai au niciun rost.

6. #6 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by Dj Mo View Post
    Si la anul ce fac? Scot ps4 care va avea suport ps3 si ps2? S-au jucat cu compatibilitatea asta de au ametit oamenii definitiv. Uite compatibilitate, uite ca nu mai e... Hai mai luati un model care are.. la urmatorul update, o scoatem.
    PS4 va avea compatibilitate PSx si PS3. Dupa un an vor scoate un model care va avea compatibilitate PS2 dar nu va avea compatibilitate PS3. Dupa inca un an, ceva cu PSx si PS2. Si cam pe cand se va lansa PS5, vor anunta in sfarsit un model cu toate cele

Oricum, PS4-ul este "salvat"! Vom avea parte de remake-uri de PSx, remake-uri de PS2, remake-uri de PS3, remake-uri de PSP, portari de PSVita! La naiba cu inovatia, originalitatea si noutatile... Let's live the 80's again, but this time in FullHD!

7. #7 SP
    Aha.. pai daca asa merge treaba, atunci astept pana la anul, cand vor scoate noul PS3 slim, cu suport Other OS. Poate o merge pus Windows 8 pe el.

8. #8 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Nu cred. PS2 are compatibilitate cu jocurile de PS1, PS3 are cu cele de PS1 si PS2 (primele modele), sunt convins ca PS4 va avea compatibilitate cu PS1, PS2 si PS3. Cel putin primele modele.

9. #9 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by Dj Mo View Post
    Poate o merge pus Windows 8 pe el.
    Neah. Windows 8 o sa mearga doar pe Nokia

10. #10 SP
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    but this time in FullHD!
    and 3D.

11. #11 SP
    Junior Member ilort's Avatar
    nu cred ca o sa mai introduca Other os vreodata,desi e pacat.

12. #12 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by ilort View Post
    nu cred ca o sa mai introduca Other os vreodata,desi e pacat.
    Vor introduce Legion OS sau AnonymOuS in schimb. Sau daca nu vor face ei asta, sunt sigur ca se gaseste cine sa rezolve situatia. Carduri sa fie in .txt files si gata, e ca si rezolvata!

13. #13 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Eu ma bucur. Oricum trebuie sa-mi cumpar un nou PS3.

14. #14 SP
    Member Mircea's Avatar
    Ce trist , si eu vreau la al meu de 120GB.Ma enerveaza SONY deja
    Il mulgeeeeee pana da lapte praf

15. #15 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    Eu nu cred ca e adevarat. Ar face pe foarte multi clienti care detin deja un PS3 fara compatibilitate nemultumiti. Si daca nu ar aduce un update de firmware prin care sa faca compatibile si actualele console cu jocuri PS2 at nu vad cum ar justifica lansarea unui nou model cu mai multe functii decat ce este pe piata deja

16. #16 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    stati linistiti ca tocmai s-a dezvaluit ca e FALSA stirea oricum, daca ar fi fost adevarata sony

17. #17 SP
    Member 573ph4n's Avatar
    PS 4 nu va avea compatibilitate PS 3..cel putin nu imediat cum va aparea...cred eu.

18. #18 SP
    PlayStation Forever! Chris's Avatar
    @AndRewqp, I LOVE YOU!!! Hell yeah! Dar imi arati si mie unde scrie ca e fake?

19. #19 SP
    Junior Member ilort's Avatar
    573ph4n mai mult ca sigur o sa aiba,inca de la lansare.

20. #20 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    desigur, daca nu ma crezi (glumesc) Neowin.net - UPDATED: New PS3 model does not have PS2 backwards compatibility
    New PS3 Model to Have PS2 Compatibility | N4G

si vezi ce surse folosesti si daca nu e ceva sigur pune "zvon".

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 2 1 2 LastLast