Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 15 of 15

Thread: Square Enix lucreaza la Final Fantasy XIII-2

1. #1 SP
    Senior Member erik95's Avatar

Square Enix lucreaza la Final Fantasy XIII-2

Square Enix a inregistrat domeniul FinalFantasy13-2game.com. Ce inseamna asta? Un nou joc Final Fantasy ar putea fi in productie, si nu orice joc: un sequel pentru Final Fantasy XIII. Nu ar fi primul seqeul direct in seria Final Fantasy, primul joc de acest gen fiind Final Fantasy X-2. Exista posibilitatea ca evenimentul Square Enix din Ianuarie sa aduca mai multe vesti despre acest joc, sa speram insa ca vom auzi mai multe si de Final Fantasy Versus XIII.
    Attached Images Attached Images final-20fantasy-20xiii-20018.jpg

2. #2 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Ooo, inca un joc "exagerat" pe care multi n-or sa-l inteleaga si "nici macar de pe torrents nu-l vor lua". Ce ti-e si cu asiaticii astia...

3. #3 SP
    Senior Member RazvyLord's Avatar
    Daca Square Enix continua in stilul acesta, nu m-as mira sa aud ca Final Fantasy vs. XIII va fi anulat . Pacat.

4. #4 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    Quote Originally Posted by RazvyLord View Post
    Daca Square Enix continua in stilul acesta, nu m-as mira sa aud ca Final Fantasy vs. XIII va fi anulat . Pacat.
    la asta ma gandesc si eu . Mai bine ar lasa FF XIII-2 (daca asa o sa se numeasca) dupa ce lanseaza FF Versus XIII care cred ca e mult mai asteptat de unii oameni . Oricum nu vreau sa fiu rau, da singurul joc care a primit sequel din serie (FF X) a si meritato. Avea o poveste si un gameplay mult mai bine pus la punct... XIII-le e doar 40-50% din ce a fost X.

Si nu doar atat da sequel-ul la X a fost unu foarte slabut...deci sansele ca sequel-ul la XIII sa fie unul bun sunt destul de mici (pareara mea).

Desi sunt un fan FOARTE mare Final Fantasy, am observat ca in ultimul timp cei de la Square au luat-o pe ulei (XIII nu e nici pe departe la fel de bun ca si X, XII sa nu mai zic de VII si restu iar FF XIV pare a fi un pas inapoi fata de FF XI).... trist

5. #5 SP
    Senior Member Clopotarul's Avatar
    Referitor la Final Fantasy, ma intreb daca a disparut definit de pe scena gaming-ului genul "turn based rpg". Eu personal eram ( si inca mai joc din cand in cand ) un mare fan al genului. Ce sa mai vorbim de Chrono Trigger, Chrono Cross, Lufia, The legend of dragoon, Grandia, FF 6,7,8,9,10 s.a. - classics. Si apropo Lost Odyssey pe xbox360 a fost excelent dar sunt constient ca totul in ziua de azi se reduce la vanzari. Dar chiar nimic nu mai apare anul acesta in afara de 1200 de shootere, sport, move-uri, kinect-uri si nunchack-uri. Macar un remake .........

6. #6 SP
    Member cristi-dinu's Avatar
    Quote Originally Posted by Clopotarul View Post
    Referitor la Final Fantasy, ma intreb daca a disparut definit de pe scena gaming-ului genul "turn based rpg".
    Pai daca nu ma insel toate FF-urile sunt "turn based". Fiecare caracter isi asteapta randul ca sa loveasca. Dar la ultimele parti viteza de joc este foarte mare si se pierde notiunea de "turn based". Daca tin minte bine ai optiuni in fiecare FF pentru scaderea vitezei de joc. Daca in schimb ai vrut sa zici de "tactical role-playing" gen Final Fantasy Tactics (I love that game) genul asta e cam pierdut. Iti recomand Valkyria Chronicles daca vrei sa iti aduci aminte de vremurile bune.
    Oricum eu sper sa se axeze pe Versus 13. Din cauza goanei pentru bani o sa scoata FF-uri pe banda si cu siguranta o sa fie o scadere vizibila de calitate in planul storyline-ului.

7. #7 SP
    Ike
    Member Ike's Avatar
    Referitor la Final Fantasy, ma intreb daca a disparut definit de pe scena gaming-ului genul "turn based rpg".
    Sunt perioade si perioade... Asa cum a fost si epoca hippie, perioada rockului etc etc. Gusturile se schimba, n-ai ce face. Daca in prezent shutăru' se joaca, shutăru' se face.
    Cat despre FF -2 sa-l faca, preferabil dupa versus insa, deoarece e asteptat de multa lume. Eu le astept pe oricare, XIII este o experienta extraordinara overall pentru mine, care prefer sa traiesc lumea si nu sa ma cramponez la neajunsuri copilaresti.
    Atmosfera si universul creat de acest joc se apropie teribil de mult de my alltime favorite (turn based ), ceea ce nu-i de ici de colo.

8. #8 SP
    Senior Member Malach HaMavet's Avatar
    ma at�tă timp cat �l fac mai bun dec�t primul XIII şi repară ce era stricat �n acesta, sincer eu l-as cumpăra... şi asta consider ca vor face şi fanii seriei şi cei care le-a plăcut primul...

9. #9 SP
    esbhrwvnjfkajhd SeikQ's Avatar

10. #10 SP
    Junior Member onizuka_ffx's Avatar
    okay nu am nimic impotriva la FF XIII-2, chiar ma bucur, desi sunt foarte curios cum va fi continuarea la poveste... insa ca sa nu faca o mare greseala si sa dezamageasca "iar" fanii, ar trebui sa scoata FF XIII Versus mai inainte de toate jocurile propuse de acest gen...

sunt fan FF de mult timp, chiar de cand aparuse FF VII prin '97... ceea ce am constatat este ca de cand ce-i de la Enix s-au unit cu vechiul SquareSoft s-au stricat treburile foarte mult!!! de la FF X-2 care a fost primul lor project impreuna, au inceput sa dezamageasca cam pe toata lumea!!!! nu vreau sa mint dar FF XII a fost si el dragut, de FF XIII nu am ce zice reusit si el (dar nu mai sunt cum erau inainte )... de FF XIV am auzit ca este un BIG FAIL...

pe scurt astept FF XIII Versus mai inainte de toate jocurile lor pe anul acesta!!! a trecut prea mult timp de cand il asteptam, sunteti de acord??

11. #11 SP
    Member hibrid13's Avatar

Final Fantasy XIII-2 anuntat pentru 2011

Final Fantasy XIII-2 va fi disponibil pentru Xbox360 si Playstation 3 in cursul acestui an, conform celor anuntate de Square Enix la conferinta tinuta astazi in Japonia. Jocul va fi continuarea directa a celebrului Final Fantasy XIII, tot proiectul fiind condus de de veteranul Motomu Toriyama. Acesta este al doilea sequel al seriei, dupa cel lansat pentru Final Fantasy X. FFXIII-2 va urmari povestea lui Lightening, protagonista jocului principal. "A short trailer was shown at the event, which showed her dueling with a mysterious purple-haired man. No other details were revealed, though Toriyama mentioned that the game would take on board fan feedback from the previous installment." Primele zvonuri au aparut saptamana trecuta, cand a fost inregistrat un nou site: FinalFantasy13-2Game.com. Sa vedem de ce este in stare de acest sequel si daca ii va putea multumi pe fanii seriei, avand in vedere ca producatorii au promis imbunatatiri majore.
    Attached Images Attached Images imgfinal-fantasy-xiii2.jpg

12. #12 SP
    Member hibrid13's Avatar
    Square Enix a promis o versiune HD a trailer-ului prezentat astazi, ce va fi postat pe site-ul oficial FINAL FANTASY XIII-2 | SQUARE ENIX (data de 20 a Japoniei).
    Si primele doua imagini:
    Attached Images Attached Images first-look-final-fantasy-xiii-2-20110118043556424.jpg first-look-final-fantasy-xiii-2-20110118043743238.jpg

13. #13 SP
    Member 573ph4n's Avatar
    Pentru mine FF 13 a fost ptimul joc din serie si pentru multi mutli altii..Deci pur si simplu nu ma intereseaza versus pentru ca nu stiu despre ce e vorba in el si sunt mai incantat de faptul ca apare XIII-2 pentru ca, cunosc povestea personajul principal vad ca e acelasi etc, si producatorii jocului incearca sa atraga multa lume noua pentru a cumpara jocul pentru ca sunt convins voi care sunteti fani FF de la inceput o sa il cumparati oricum pentru ca FF are totusi un nume greu in istoria gaming-ului.Ideea e sa il cumpre si altii care nu l-au jucat pana acum deasta incearca eie tot felu de chestii noi, daca nu vinzi jocurile nu rezisti pe piata.

14. #14 SP
    Member cristi-dinu's Avatar
    Quote Originally Posted by 573ph4n View Post
    ...sunt convins voi care sunteti fani FF de la inceput o sa il cumparati oricum ...
    Cu siguranta toti fanii il vor cumpara. M-as bucura enorm daca s-ar scoate si un Collection cu cele mai vechi.

15. #15 SP
    Member hibrid13's Avatar
    Dupa cum am precizat, the HD version of the trailer arrived:
    Final Fantasy 13-2 - Teaser Trailer Video - PS3 - IGN

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.