George RR Martin a reusit sa cucereasca publicul cu seria de carti "A Song of Ice and Fire", iar HBO a adaptat prima carte "A game of thrones" intr-un serial ce s-a bucurat de un succes imens. Logic urmatorul pas ar fi un joc video, dar prima incercare a studioului Cyanide, "A Game of Thrones: Genesis", a fost o dezamagire totala. Vestea buna sau rea, acuma depinde de produsul final, cei de la Cyanide nu se dau batuti atat de usor asa ca au anuntat un nou joc, de data aceasta un RPG, inspirat din universul creat de George Martin. Zvonurile initiale sustin ca actiunea jocului va avea loc in timpul primului sezon al serialului, iar protagonistii vor fi 2 personaje noi care se vor intalnii pe parcus cu personajele deja familiare. Directorul studioului, Yves Bordeleau, a mentionat ca sistemul de batalie va semana mai de graba cu cel din "Knights of the Old Republic" decat cu cel din "Mass Effect", iar actorii din serial isi vor imprumuta vocile pentru unele personaje din joc.
Stiu ca sunt multi fani al serialului pe forum, printre care ma numar si eu, ce credeti de data aceasta vom primi un joc cat de cat decent? Eu chiar as vrea sa fie o hibridizare intre Dragon Age (gameplay) si universul din cartile "A Song of Ice and Fire", dar din pacate nu se ocupa Bioware.

Bookmarks