Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 1 of 1

Thread: Kinect 2, cititor de buze!

  1. #1 SP
    Member Nestea's Avatar

    Kinect 2, cititor de buze!

    Kinect 2 senzor va putea capta emotia prin voce si expresia fetei. Surse au declarat pentru Eurogamer ca Microsoft planuieste sa lanseze un dispozitiv de ultima generatie Kinect atat de exact incat poate sa citeasca si pe buze. Potrivit aceleiasi surse de dezvoltare din cadrul Microsoft, Kinect 2 va fi atat de puternic incat va permite jocurilor sa citeasca pe buze,sa detecteze atunci cand jucatorii sunt suparati si de a determina starea lor.

    Kinect 2 va veni la pachet cu noua generatie de console. Intentia este ca Kinect 2 va oferi o detectie �mbunatatita de miscare si de recunoastere a vocii. Kinect 2 poate urmari intensitatea vocii si caracteristicile faciale pentru a masura diferite stari emotionale. Problema actuala cu "vechiul' Kinect este ca trebuie sa transfere datele primite de acesta catre Xbox360 prin interemdiul vechii tehnologiei USB. Cand a fost lansat Kinect, in noiembrie 2010, adancimea senzorului a fost setata pe 30FPS(framuri pe secunda) si rezolutia limitata la 320x240. Problema se refera la la interfata USB, care este capabil in jurul valorii de 30MB/s dar se foloseste numai in jurul valorii de 15-16MB/s. Kinect 2 va transfera mai multe informatii si rezolutii mai mari cu ajutorul CCD(charge-coupled device).

    Microsoft a raportat planuri de a lansa doua versiuni diferite pentru noul Xbox. Prima consola va avea un pret scazut si se va baza pe Kinect games iar a doua varianta, varianta completa, care cuprinde unitatea optica si hard disk-ul. A doua varianta se adreseaza gamerilor hardcore si va fi lansata cu un pret mai ridicat.

    Asteptam cu nerabdare noua generatie de Xbox.
    Attached Images Attached Images kinect_boxshot_uk.jpg

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

  1. HDD portabil cu cititor SD By tudyniuz in forum Hardware
    Replies: 10 Last Post: 06-04-2017, 12:00
  2. Replies: 6 Last Post: 10-10-2011, 16:29
  3. Modelul cu cititor benq rezolva problema cu rrod? By zaice in forum Microsoft Xbox 360
    Replies: 17 Last Post: 28-08-2008, 21:01

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts