Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Results 1 to 10 of 10

Thread: Micutul Nintendo DS doboara recorduri

1. #1 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar

Micutul Nintendo DS doboara recorduri

Este un lucru stiut ca Nintendo vinde console si le vinde bine. Cum, necum, japonezii vand foarte bine Wii-urile si, mai nou, este randul DS-ului sa doboare cateva recorduri. Compania cu sediul in Kyoto a anuntat recent ca a vandut peste 100 de milioane de unitati Nintendo DS, de la aparitia acestei portabile pe piata, devansand astfel GBA-ul, ce avea peste 83 de milioane de bucati in piata. Asadar, originalul DS (2004) impreuna cu DS Lite (2006) si, recent lansatul in Japonia, DSi au reusit sa stabileasca un nou prag ce va trebui fi depasit.

Presedintele Nintendo of America, Reggie Fils, a declarat: "cumparatorii si-au aratat dragostea fata de Nintendo de 100 de milioane de ori. [...] Suntem recunoscatori ca oamenii de toate varstele sunt receptivi fata de produsele noastre si vom continua sa gasim metode de a rasplati gamerii actuali cat si pe cei ce vor veni".

Pe langa anuntul legat de depasirea pragului de 100 de milioane de unitati, Nintendo a mai anuntat ca 83 de jocuri de DS au vandut peste 1 milion de copii fiecare. Sapte dintre acestea au vanzari de mai bine de 10 milioane de bucati in intreaga lume. Printre acestea se afla: Nintendogs, New Super Mario Bros. Brain Age, Pokemon Diamond/Pearl, Mario Kart DS, Brain Age 2, and Animal Crossing: Wild World.
    Attached Images Attached Images dssss.jpg

2. #2 SP
    Junior Member igc95's Avatar
    Se pare ca ds prinde foarte bine in strainatate, si chiar nu pot sa intelg de ce in romania nu se vinde asa bine, la noi fiind cu mult in spatele pspului, personal am optat pentru psp, desi ma gandesc la un ds...In general gameri romani se gandesc la specs si la grafica...nu la calitatea jocului

3. #3 SP
    Senior Member Nariggar's Avatar
    For me DS all the way. Deja ma gindesc sa mai cumpar inca unul, roz de data asta .
    Frumoasa stire GreyhounD, stii zicala aia "Buturuga mica rastoarna carul mare".

4. #4 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    in Austria la un restaurant erau 5 copii de maxim 10 ani la o masa. Toti 5 aveau Nintendo DS si jucau Mario Kart. Si am vazut zeci de astfel de mese de copii care lasau DS-ul jos doar cand venea mancarea.
    Singurul PSP l-am vazut la unu' care arata de vreo 15-16 ani

cum s-a zis si mai sus, la noi calitatea grafica e mai presus de toate. Daca ar fi sa-mi iau (din nou) DS, garantez ca cel putin trei prieteni imi vor spune "ce sa faci cu ala? n-ai vazut ce grafica are?"

5. #5 SP
    Senior Member mentorica's Avatar
    Nu conteaza grafica cat conteaza gamplay sincer imi place super mult DS-u .Sa pus prafu pe PSP de cand l-am luat si nu am 10 ani am 26

6. #6 SP
    si eu am jucat pe DS titluri mult mai bune decat ce am jucat pe PSP, si mult mai originale. Dar romaneste PSP-ul e privit mai bine pt ca are grafica mai buna si pentru ca deh, e Sony.

7. #7 SP
    Member UrSuLeTzU's Avatar
    No surprise here si eu personal folosesc ds-ul mai mult ca psp-ul desi amandoua sunt console portabile desavarsite.

8. #8 SP
    Member zaice's Avatar
    Vesti bune in timp de criza.GG Nintendo.Sa speram ca si restul de platforme vor trece peste criza cu bine.

9. #9 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by Khan View Post
    cum s-a zis si mai sus, la noi calitatea grafica e mai presus de toate. Daca ar fi sa-mi iau (din nou) DS, garantez ca cel putin trei prieteni imi vor spune "ce sa faci cu ala? n-ai vazut ce grafica are?"
    Quote Originally Posted by mentorica View Post
    Nu conteaza grafica cat conteaza gamplay sincer imi place super mult DS-u .Sa pus prafu pe PSP de cand l-am luat si nu am 10 ani am 26
    Pai, uitati-va aici sa vedeti ce mult conteaza pentru unii: http://www.consolegames.ro/forum/f7-...3-la-gdc-09-a/

10. #10 SP
    intocmai, eu generalizasem in timp ce mentorica a vrut sa demonstreze ca aschia poate sari ceva mai departe de trunchi

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.