Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 11 of 11

Thread: Londonezii au sansa sa primeasca Borderlands 2 gratis... daca fac bungee jumping

1. #1 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar

Londonezii au sansa sa primeasca Borderlands 2 gratis... daca fac bungee jumping

Ati vazut Borderlands 2? E o adevarata nebunie, nu? Si poate chiar de aceea, baietii de la 2K Games au decis sa ofere celor din Londra copii gratis ale jocului... asta daca vor fi de acord sa faca bungee jumping. De ce? Ben Lawrence, UK PR manager-ul de la 2K Games, sustine ca echipa sa vrea sa ofere o dupamasa plina de adrenalina si totodata sa vada cat de nebuni pot devenii fanii seriei Borderlands, saritura cu coarda elastica fiind modul perfect in care acestia isi pot testa nervii si depasi limitele. Provocarea va avea loc pe 23 septembrie, intre orele 10:00 si 14:00 pe Brick Lane, unde o macara ii va astepta pe cei cu adevarat "psycho" (cum ii placea lui Ben sa ii numeasca).

Deci ce ziceti? Merita sa faceti bungee jumping pentru o copie gratis a noului joc Borderlands? Sau poate e mai sigur sa il cumperi pur si simplu de la magazin?
    Attached Images Attached Images 159-borderlands-2-gbq.jpg

2. #2 SP
    Senior Member CSergiu's Avatar
    daca era in romania saream de 15 ori... aveam si 14 copii de rezerva in caz ca se zgarie prima

3. #3 SP
    Junior Member moarteax's Avatar
    acelasi lucru l-asi face si eu cum sa nu merite

4. #4 SP
    Senior Member Marinake's Avatar

Re: Londonezii au sansa sa primeasca Borderlands 2 gratis... daca fac bungee jumping

Ma bag si eu

Sent from my E15i using Tapatalk 2

5. #5 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Eu saream si daca nu-mi dadea jocul. Din punctul meu de vedere aici castigi de 2 ori )... desigur, daca nu te pun sa platesti saritura.
    E ca si cum ti-ar spune: Hei, vei castiga la lotto numai daca ne lasi sa iti dam mai multi bani.

6. #6 SP
    Senior Member Csander's Avatar
    Hmmm, parca aveam un bilet spre Londra prin birou pe undeva...

7. #7 SP
    Senior Member CSergiu's Avatar

Asta a primit cineva care a sarit pe gratis.

FU ROMANIA!!! GO UK..

8. #8 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Noooooo, I am SO angry! Vreau si eu!!!!!

9. #9 SP
    Senior Member Madk91's Avatar
    FUUUUUUU-
    Bungee jumping si joc mocca? Where do i sign up?
    Tudoran , facem o excursie pana la Londra?

10. #10 SP
    Junior Member AlKpone's Avatar
    Salut, am fost prezent acolo in jur de 10:30, iar la coada erau in jur de 200 de persoane sa zic... La ora 11:00 cei de la securitate au anuntat ca sunt doar 60 de jocuri disponibile si ca vom sta degeaba la coada, iar pregatirea pentru fiecare saritura va dura 10 minute datorita "health and safety"... Prima saritura a fost facuta in jur de ora 11:15, iar pana la acest moment au tot facut pregatiri (dezamagitor - pentru ca evenimentul era programat sa inceapa la ora 10).
    Pana la ora 12 nu au sarit decat 3 persoane, deoarece alte 3 au renuntat dupa ce macaraua i-a ridicat la inaltimea de sarit.

Foarte dezamagitor eveniment :

- oamenii au inceput sa sara de la ora 11:15 in loc de ora 10
    - au avut doar 60 de jocuri pregatite
    - la ora 11 au anuntat ca au doar 60 de jocuri si ca nu e timp oricum pentru mai multi de 60 de insi...

11. #11 SP
    Senior Member Marinake's Avatar

Re: Londonezii au sansa sa primeasca Borderlands 2 gratis... daca fac bungee jumping

La noi pun pariu ca sareai dar nu te mai intorceai ca macaraua era prea uzata si jocurile tot la organizatori ajungeau.

Sent from my E15i using Tapatalk 2

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.