Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 14 of 14

Thread: Nintendo DSi vandut in peste 600.000 de unitati

1. #1 SP
    Senior Member consol3's Avatar

Nintendo DSi vandut in peste 600.000 de unitati

Consola celor de la Nintendo, DSi a reusit sa se vanda in 600.000 de exemplare numai intr-un weekend. Acest lucru s-a intamplat in US si nu este de mirare deoarece pretul unui DSi este de 170$. Consola rivala, PlayStation Portable, are acelasi pret, dar datorita faptului ca din ce in ce mai multe jocuri ocolesc in ultima vreme consola celor de la Sony, DSi se bucura de un succes din ce in ce mai mare.
    Attached Images Attached Images nintendo_dsi_sales.jpg nintendo-20dsi.jpg

2. #2 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Si eu am unul pe lista... dar mai astept sa se duca nebunia "lansarii"

3. #3 SP
    Senior Member consol3's Avatar
    Ma bate gandul sa il cumpar si eu, dar m-ai astept nu e graba,il vreau pt. la vara,in vacanta(masina,avion etc.)probabil va mai scadea pretul pana atunci.

4. #4 SP
    Senior Member eXist's Avatar
    Saptamana viitoare vine si al meu.

5. #5 SP
    Member Vami's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Si eu am unul pe lista... dar mai astept sa se duca nebunia "lansarii"
    same here

6. #6 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Eu sunt chiar curios daca voi putea rula ceva homebrew pe DSi...

7. #7 SP
    Member Tavitzu's Avatar
    Nu vreau sa ofensez pe nimeni, dar nu inteleg ce vede lumea in acest portable, grafica ii mai proasta decat si iphonul care totusi este un telefon. Gameplay inafara de jrpgs la greu si cartoony adventures non stop nu are nimic special , cateva titluri bune (pentru gustu meu , care poate ma tin 10 minute) dar in rest mi se pare un ,kiddy device pentru varste foarte mici, mi-e mi-a placut naruto jocu (ultimate ninja storm) am avut dbz burst limit deci nu sunt genu shooters only..

8. #8 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Tavitzu, stai sa vezi ca vine review acum la GTA Chinatown Wars (exclusiv NDS). Pe langa el, pune Final Fantasy IV, Nintendogs, Mario, Yoshi, Advance Wars, Castlevania, Metroid, Ninja Gaiden, Sonic, Pokemon, etc... etc.. Lista e imensa iar targetul e pe masura. De aceea are si vanzari atat de spectaculoase.

Cat despre grafica, no comment. Fiecare cu gusturile sale. Jocurile nu inseamna numai FullHD... in plus, sa nu uitam ca este singura consola care are totusi 2 ecrane, din care unul touch screen. Si-apoi, nu cred ca poate compara cineva controlul de pe un iphone (care nu poate fi decat jalnic in cel mai fericit caz) cu cel de pe un Nintendo (si aici poti sa iei pana si un "amarat" de GameBoy de acum 20 de ani, si tot e incomparabil).

9. #9 SP
    Member Tavitzu's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Tavitzu, stai sa vezi ca vine review acum la GTA Chinatown Wars (exclusiv NDS). Pe langa el, pune Final Fantasy IV, Nintendogs, Mario, Yoshi, Advance Wars, Castlevania, Metroid, Ninja Gaiden, Sonic, Pokemon, etc... etc.. Lista e imensa iar targetul e pe masura. De aceea are si vanzari atat de spectaculoase.

Cat despre grafica, no comment. Fiecare cu gusturile sale. Jocurile nu inseamna numai FullHD... in plus, sa nu uitam ca este singura consola care are totusi 2 ecrane, din care unul touch screen. Si-apoi, nu cred ca poate compara cineva controlul de pe un iphone (care nu poate fi decat jalnic in cel mai fericit caz) cu cel de pe un Nintendo (si aici poti sa iei pana si un "amarat" de GameBoy de acum 20 de ani, si tot e incomparabil).
    Am vazut cateva reviewuri dar o consola chair daca este ,,handheld '' nu merita cumparata pentru un joc si acest gta mie mi se pare mai slab decat gta2.
    In legatura cu grafica nu vreau sa il compar cu ps3-360sau chiar psp-u(eu inca ma joc mafia1,worms ,guilty gear si au aparut cu ceva timp inaintea ds-ului) dar totusi este un produs din 2004 daca nu ma insel ,ar trebui macar fatza sa nu arata ca un patrat(ma uit la zelda asta nou anuntat si imi aminteste de un film vechi pe protv cu efecte slabe pentru OZN-uri)macar designu sa fie ceva special.
    In legatura cu gameplay aici tine de gust majoritatea softwearului este pentru copii.
    Cat despre iphone ai perfecta dreptate, l-am cumparat mai mult pentru facilitatea de browsing/viewing pe care o are (first day in romania 3g purchase BUYA!) n-am gasit un joc care sa ma tina mai mult de 5 minute (bine x si zero nu se pune findca ma joc cu colegu de banca)
    Cat despre psp de nenumarate ori era sa'l cumpar dar tot o aman findca ma gandesc ca apare psp2

P.S eu nu sunt un mare fan al consolelor portabile.Din ce am vazut eu dincolo(si am vizitat o mare parte din eu) ds-u este cumparat de catre parinti doar pentru copii pana in 10 ani , restu au psp.De acea majoritatea softwearului este pentru varsta cutare.
    Aceasi mentalitate este si cu wii-u dar acesta este un subiect diferit.

10. #10 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    Un copil de 10 ani se uita la Hannah Montana, si joaca cele mai casual jocuri ever. (gen Cooking Mama)
    DS e platforma care le ofera parintilor jocuri cu personajele lor preferate la un pret sublim si nu le tine nici TV-ul ocupat.
    De ce sa le ia un PSP?

Insa DS nu se opreste doar aici. Sunt curios ce te-ai fi facut daca erai gamer prin 97-98 la inceputul erei 3D. Probabil te ardea retina din cauza "calitatii grafice".
    Personal sunt mandru de faptul ca un copil incepe cu un DS. Il face sa realizeze ca nu grafica e totul intr-un joc.
    Iti recomand un Chrono Trigger sau FF XI Revenant Wings. Sunt doar 2D, nu simuleaza in nici un fel 3D-ul, deci sunt eyeburn-proof.

Joaca-te pe un DS mai intai, continuam conversatia dupa
    Sunt curios ce parere o sa ai dupa ce tipi de nebun sa trezesti un mos in Zelda, sau suflii in microfon ca sa stingi niste luminari. Eu nici nu m-as mai uita la grafica pentru asa ceva..

11. #11 SP
    Senior Member Pastilutza's Avatar
    DSi \m/

12. #12 SP
    Member Tavitzu's Avatar
    Quote Originally Posted by Khan View Post
    Un copil de 10 ani se uita la Hannah Montana, si joaca cele mai casual jocuri ever. (gen Cooking Mama)
    DS e platforma care le ofera parintilor jocuri cu personajele lor preferate la un pret sublim si nu le tine nici TV-ul ocupat.
    De ce sa le ia un PSP?

Insa DS nu se opreste doar aici. Sunt curios ce te-ai fi facut daca erai gamer prin 97-98 la inceputul erei 3D. Probabil te ardea retina din cauza "calitatii grafice".
    Personal sunt mandru de faptul ca un copil incepe cu un DS. Il face sa realizeze ca nu grafica e totul intr-un joc.
    Iti recomand un Chrono Trigger sau FF XI Revenant Wings. Sunt doar 2D, nu simuleaza in nici un fel 3D-ul, deci sunt eyeburn-proof.

Joaca-te pe un DS mai intai, continuam conversatia dupa
    Sunt curios ce parere o sa ai dupa ce tipi de nebun sa trezesti un mos in Zelda, sau suflii in microfon ca sa stingi niste luminari. Eu nici nu m-as mai uita la grafica pentru asa ceva..
    Daca am anumite standarde inseamna ca nu am prins acea era? eu ma joc din 94.Totu de la duke nuken3d,starcraft1,red alert 1-2 kain's wrath,warcraft 2 etc si mi-au placut si toate arata mai bine decat un titlu ds.
    Da fiecare cu gusturile lui in gameplay nu vreau sa ofensez pe nimeni care a cumpar ds/dsi.Eu de exemplu nu as sufla in microfon intr-un transport comun:
    1.Poate oameni vor crede ca folosesc narcotice si ma raporteaza la politie.
    2.Ajung la politie si in puscarie nu ajuta ds-u (jk jk,aici este dupa gusturi cum la alti le plac shooterele cu big bad guys..la alti le place sa ..sufle)

13. #13 SP
    Member verde's Avatar
    gata....acum depinde ce iti place...eu am ds si psp...miam luat psp-ul pentru grafica si muzica ,poze ,dar din clipa in care m-am jucat pentru prima oara pe ds (la un amic) am si zis....chestia asta trebuie sa o am....si dupa 2 luni am luato...si is foarte fericit ,

14. #14 SP
    Member zaice's Avatar
    Interesant arata.Si ma bucur ca sfideaza criza vanzarea ei.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.