Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 20 of 20

Thread: Konami anunta Saw

1. #1 SP
    Senior Member erik95's Avatar

Konami anunta Saw

Konami a anuntat ca jocul ce se va folosi de multcunoscutul nume al thriller-ului SAW va fi lansat spre sfarsitul acestui an pentru Playstation 3, Xbox 360 si PC. Jocul va fi produs de Zombie Studios. Producatorii jocului afirma ca SAW va aduce cateva inovatii genului horror. Jucatorul va fi pus in fata lui Jigsaw si a capcanelor sale brutale. Acestia au lansat si primele screenshoturi pentru acest joc.
    Attached Images Attached Images saw-1.jpg saw-2.jpg saw-3.jpg saw-4.jpg saw-5.jpg saw-6.jpg saw-7.jpg saw-8.jpg

2. #2 SP
    Banned Playstation3's Avatar
    pacat ca il lanseaza si pe pc...

3. #3 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    ...sper să fie mereu contra-timp

4. #4 SP
    Member Vami's Avatar
    nustiu de ce, dar nu ma atrage deloc

5. #5 SP
    Member -=Gamer X=-'s Avatar
    eu sustin ca jocul asta sa nu aibe ce cauta pe piata!
    e o ruda mai agresiva a lui Manhunt.

totusi: jocuri-jocuri....da nici sa ajungem sa ne omoram semenii cu sange rece si asa de brutal....cum mai nou ne invata jocurile din ultima perioada.

PS:.....si pe astea trebuie sa le cumparam in ORIGINAL, nu?
    Adica, in semn de "multumire" si "respect" fata de producatori. Frumos!

6. #6 SP
    Junior Member n3mur1t0r's Avatar
    Un mini-video de gameplay:

GameSpot Video: Konami Gamers Night 2009: Saw Game Demo

Eu zic ca jocul va fi foarte tare.

7. #7 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    din poze arata oribil. inafara de contrastul ala putin mai ridicat, care da senzatia de realism, arata execrabil. sper sa fie unu din jocurile in care grafica sa fie o parte prea mica din joc, da...ma cam mir. zicea nenea ala in trailer ca actiunea se petrece intre saw 1 si saw 2, da...din ce arata acolo, parea intr-o casa gen saw 2, cu un control gen silent hill (alea mai vechi) sau alone in the dark, cu texturi sterse... sa speram ca o sa aibe intr-adevar capcane care sa-ti solicite neuronu si sper sa nu ne ia cu puzzle-uri pentru deblocat usi sau sa faci ceva pentru a putea avansa, samd, ca nu am vazut in nici un film ceva asemanator si, sincer, l-ar strica de tot.

8. #8 SP
    is the man! trickz's Avatar
    ATENTIE! pozele si filmuletul sunt pre-alpha. Au declarat si ei ca nu o sa arate catusi de putin asa, ca nici nu e sigur daca ce se vede in filmulet va ajunge in jocul final.

9. #9 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    Quote Originally Posted by -=Gamer X=- View Post
    eu sustin ca jocul asta sa nu aibe ce cauta pe piata!
    e o ruda mai agresiva a lui Manhunt.

totusi: jocuri-jocuri....da nici sa ajungem sa ne omoram semenii cu sange rece si asa de brutal....cum mai nou ne invata jocurile din ultima perioada.

PS:.....si pe astea trebuie sa le cumparam in ORIGINAL, nu?
    Adica, in semn de "multumire" si "respect" fata de producatori. Frumos!
    Pe ce afirmatii de bazezi cand spui asta despre titlul in cauza? Din cate vad in titlul asta trebuie sa supravietuiesti nu sa ucizi.
    Ai tu rude la Konami care ti-au dat informatii despre gameplay pe care nu le mai are nimeni?
    Jocul e in stadiul pre-alpha, asta inseamna ca nici macar conceptul de joc nu e 100% definit si tu deja incepi sa-l compari cu Manhunt.

Nici nu e nevoie sa cumperi jocul in original. Sunt sigur ca cei de la Konami ar fi scarbiti de asemenea cumparatori.

10. #10 SP
    Senior Member sekhemet's Avatar
    cant wait sa vad cu ce inovatii vin...
    oricum mi se pare foarte curajos din partea celor de la Knoami sa se arunce la un subiect asa dificil...stim cu totii cum este seria saw...nu poti sa faci un survival gen Manhunt...unii sunt noobi si vorbesc inainte sa dea un search pe gugal

11. #11 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Puzzles, Jigsaw, thrills... e o franciza care poate scoate o groaza de bani. Mai ales ca nu sunt foarte multe jocuri in acest stil. Din ce in ce mai multe fie merg prea mult spre arcade, fie prea mult spre puzzles. Daca mai introduc si un twisted story... iese un hit. Sper doar sa nu se intample la fel cu majoritatea jocurilor facute dupa consola. Sa inceapa bine si sa se reduca la "am avut bugetul mic si timp limitat".

12. #12 SP
    Senior Member h0stile's Avatar
    cica ar fi dezvoltat cu UE3. chiar nu inteleg de ce dau publicitatii poze in stadiul asta. niste artwork/renders ar fi fost de ajuns. acum toata lumea o sa comenteze grafica.

13. #13 SP
    Senior Member GeOKeR's Avatar
    La un asemenea joc grafica poate pica pe locul 2 fara nici o problema.
    Un astfel de titlu are nevoie in schimb de un gameplay wise care sa puna jucatorul in dificultate la fiecare proba. Pentru a te introduce in atmosfera trebuie sa te faca sa gandesti non-stop si sa fi cu ochii in 4 la tot ce se intampla in jurul tau. Bineinteles ca toate acestea nu ar avea nici un farmec daca nu sunt presarati si niste timpi limita care sa te faca sa transpiri la popou ca dupa o ora de sauna.
    Tare sunt curios daca vor reusi producatorii sa redea acea atmosfera apasatoare care sa te stoarca pana la ultima picatura.
    Daca jocul se va rezuma mai mult la puzzel-uri fara limite de timp si doar ceva button meshing pentru a evada din capcane, nu ii vad un viitor prea stralucit...
    This must be a hardcore game with old school gameplay!

14. #14 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Parca vad deja "SAW for Wii Special Edition - chainsaw, handcuffs & bone detractor included"
    Serios acum, cu wiimote chiar ca ar putea sa dea o noua "dimensiune"... din pacate/fericire cred ca Unreal engine nu prea are treaba cu Wii-ul

15. #15 SP
    Member UrSuLeTzU's Avatar
    Could be good, we'll just have 2 wait and see...

16. #16 SP
    Banned Satana_Cu_Cioc's Avatar
    nu stiu de ce dar sper sa fie mai interesant decat filmele ca alea put...

17. #17 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    nu pot sa cred ca e in stadiu pre-alpha si in octombrie e gata. ori il scot neterminat, ori e cel putin beta, daca nu chiar mai mult de atat.

18. #18 SP
    Member -=Gamer X=-'s Avatar
    Quote Originally Posted by sekhemet View Post
    cant wait sa vad cu ce inovatii vin...
    oricum mi se pare foarte curajos din partea celor de la Knoami sa se arunce la un subiect asa dificil...stim cu totii cum este seria saw...nu poti sa faci un survival gen Manhunt...unii sunt noobi si vorbesc inainte sa dea un search pe gugal
    Mr. gamer-maniak, pe cine faci tu noob ?
    Tare m-as rade sa-ti vad teasta prinsa intr-o capcana din aceea, apoi sa transpiri pana gasesti codul sa o desfaci, sau sa trebuiasca sa bagi mana intr-ul WC plin cu seringi si lame de ras.
    Uiti ca in ziua de astazi jocurile sunt un model ptr. multa lume ? Cum poti fi atat de ingust incat sa fii de acord cu titluri gen manhunt saw sau altele de genul! Poate ca esti sadic sau masochist incat sa simti fericire cand vezi ca altii sau chiar "dumneavoastra" suferiti in cele mai teribile chinuri....altfel nu se explica ratiunea asta a ta.

19. #19 SP
    Member dexx's Avatar
    Toate seriile filmului saw mi-au placut cat de cat , iar jocul cred ca o sa il joc cu placere , deoarece e altceva , nu te lupti , nu oftezi gen:"ah , nu pot sa il omo pe asta" . M-am saturat de manhunt , condemned 2 , alone in the dark..etc. . Astept cu nerabdare sa iasa , sper sa fie ceva reusit , sa ne bucuram de el

20. #20 SP
    Senior Member SublimingSun's Avatar
    Quote Originally Posted by -=Gamer X=- View Post
    Mr. gamer-maniak, pe cine faci tu noob ?
    Tare m-as rade sa-ti vad teasta prinsa intr-o capcana din aceea, apoi sa transpiri pana gasesti codul sa o desfaci, sau sa trebuiasca sa bagi mana intr-ul WC plin cu seringi si lame de ras.
    Uiti ca in ziua de astazi jocurile sunt un model ptr. multa lume ? Cum poti fi atat de ingust incat sa fii de acord cu titluri gen manhunt saw sau altele de genul! Poate ca esti sadic sau masochist incat sa simti fericire cand vezi ca altii sau chiar "dumneavoastra" suferiti in cele mai teribile chinuri....altfel nu se explica ratiunea asta a ta.
    Gamer X, chill, nu te pune nimeni sa joci nici un joc pe care nu-l vrei. Dar, de gustibus et coloribus... Nu?

Eu, unul, abia astept jocul asta, daca va fi unul cu puzzle-uri inteligente (si ar cam trebui sa fie, ca sa se situeze in limitele seriei Saw); Manhunt n-am jucat, insa sunt un fan declarat al seriei Condemned, de ex.

Games are more than meets the eye .

Pune mana pe The Path, pe pc. Nu are pic de sange pe ecran, dar te va zgudui din rarunchi. Si este superb.

Si afirmatiile astea vin de la un om caruia ii plac si rasariturile de soare cu cantec de pasarele si prunci zambitori fugind zglobiu pe lunca, dar si apusurile pline de sange, atmosfera apasatoare si gust de fiere in gura. Glumesc, desigur .

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.