Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 19 of 19

Thread: Jak And Daxter Revin

1. #1 SP
    xLx
    Member xLx's Avatar

Jak And Daxter Revin

Un nou joc din seria Jak and Daxter al bine cunoscutului studio Naughty Dog a fost initial anuntat de Sony doar pentru PlayStation 3 insa circula un zvon cum ca jocul va fi disponibil si pe PS2 si PSP. Noul joc va purta numele de Jak & Daxter: The Lost Frontier. Povestea ii are ca actori pe doi prieteni si animalul lor Kiera intr-o calatorie de a deveni SAGE.
    Attached Images Attached Images jak_and_daxter_the_lost_frontier_coming_soon.jpg

2. #2 SP
    Senior Member eXist's Avatar
    DA ... can't wait ...

3. #3 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Super veste!

4. #4 SP
    Senior Member mentorica's Avatar
    Super veste.

5. #5 SP
    Manager paul's Avatar
    Am jucat doar Jak 3 pe PS2 si a fost superb. Pe PS3 ar trebui sa fie si mai si, nivele mai lungi si mai interesante, ca sa nu mai zic de multiplayer.
    Ce e SAGE ?

6. #6 SP
    xLx
    Member xLx's Avatar
    Sage = Nemuritor ... Un Fel de god ... nush

7. #7 SP
    Member MisterJuice's Avatar
    Eu stiam ca Jak & Daxter: The Lost Frontier e doar pe PS2 si PSP, nu am auzit nimic de PS3 !

8. #8 SP
    Member killlemalll3's Avatar
    Ar trebui sa te documentezi inainte.Nu a fost anuntat pt PS3,sunt doar speculatii,e diferenta mare.

9. #9 SP
    xLx
    Member xLx's Avatar
    mai bine documentativa voi prima data proiectul a fost lansat pe Ps3 ! dai clik si pe atasament si apoi au aparut zvonuri cu ps2 si psp . !

10. #10 SP
    Senior Member Christien's Avatar
    Nu e nici un zvon, Sony a colaborat din nou cu Ready at Dawn pentru un nou Daxter pentru PSP in special(Jak and Daxter- mai pe scurt), despre celelalte console nu stiu.

11. #11 SP
    Member Vami's Avatar
    OMG can.t wait.

12. #12 SP
    Member killlemalll3's Avatar
    Eu m-am documentat!si nu pt ca sunt carcotas ci pt ca am citit cu ceva timp in urma ca e anuntat pt ps2 si psp apoi am vazut acum stirea cu ps3.Eram curios,am crezut ca s-a facut un nou anunt si acum pe langa ps2 si psp a fost inclus si ps3.
    E o problema sa citesti o stire si apoi sa incepi sa te documentezi daca e adevarat sau nu,putin pierdere de vreme...
    Sustin ce am spus,pe PS3 e doar speculatie! sa nu mai zic ca acea parte cu jak and daxter pe ps2 si psp e veche... Elegant ar fi sa admiti ca ai facut o confuzie pentru ca acel atachament nu reprezinta nimic!

13. #13 SP
    Senior Member DonAdryan's Avatar
    I want to belive it.... please...

14. #14 SP
    Banned Firefox's Avatar
    unde a fost man anuntat? ai vreun link? asa zic si eu:
    "Crash Bandicoot a fost revendicat inapoi de Naughty Dog si va fi exclusiv PS3, urmatorul titlu urmand sa apara in Vara 2010"
    nu mai fi ignorant, din cauza ca la un moment dat aparuse trailer sau poze, nu mai stiu exact si zicea clar ca e pe psp si ps2

15. #15 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Sony announces new Jak and Daxter for PSP, PS2
    Sony announces new Jak and Daxter game -- PlayStation Universe (PSU)

Pana acum a fost anuntat doar pentru PS2 si PSP. Exista zvonuri ca va fi lansat si pe PS3, dar nu este nimic sigur

16. #16 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    si eu stiam al fel, ca va aparea doar pe ps2 si psp.

17. #17 SP
    Member UrSuLeTzU's Avatar
    Oh well, we'll just have 2 wait and see...

18. #18 SP
    Member zaice's Avatar
    Unul dintre motivele pentru care regret ca nu detin un ps3 estea aceasta serie.Am fost norocos sa le joc restul pe ps2,dar de cand a aparut continuarea pe ps3 nu am mai avut sansa de a-l juca.Foarte buna vestea si sper sa fie la fel de reusita continuarea.

19. #19 SP
    Member Tomcraft's Avatar
    [QUOTE=Firefox;94579]unde a fost man anuntat? ai vreun link? asa zic si eu:
    "Crash Bandicoot a fost revendicat inapoi de Naughty Dog si va fi exclusiv PS3, urmatorul titlu urmand sa apara in Vara 2010"

daca poti te as ruga sa mi dai s mie un link,dupa mine e mult mai misto crash decat jax,sper sa cumpere iar naughty dog,3 ul a fost prea tare

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.