Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 4 of 4

Thread: Capcom dezvaluie noi informatii despre Deep Down

  1. #1 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar

    Capcom dezvaluie noi informatii despre Deep Down

    Unul dintre jocurile care ne-au atras atentia foarte mult in luna februarie, care si-a facut debutul cu un trailer la evenimentul unde a fost dezvaluita oficial noua consola Playstation, a fost Deep Down, un nou IP de la Capcom. Insa din pacate de atunci si pana in ziua de astazi nu s-au oferit informatii noi despre acest joc, doar ca va utiliza un nou engine care va folosi din plin resursele disponibile pe PS4 si sa fiu sincer din teaser jocul arata foarte bine din punct de vedere vizual, insa sa nu uitam ca de la un astfel de video pana la aparitia jocului propriu-zis se pierd multe elemente vizuale pe drum.

    Ieri s-a desfasurat in Japonia o conferinta a publisherului, "Capcom Network Games Conference", unde s-au dezvaluit mai multe jocurile online ce se afla in productie si cateva informatii noi despre Deep Down. Asa ca am aflat urmatoarele: jocul va fi exclusiv online, neavand niciun mod de-a juca offline, fiind necesara o conexiune la internet in mod permanent "Online Only", ca platforma de lansare a fost mentionat PS4, dar nu s-a specificat daca va fi exclusiv sau nu, asa ca sunt sanse ca jocul sa devina multi-platform, iar cea mai importana stire este ca noul proiect va putea fi jucat la Tokyo Game Show. Pe langa aceste informatii Capcom a lansat un nou teaser ce poate fi vizionat putin mai jos. Cu siguranta vom primi o tona de informatii noi in curand, mai exact in perioada 19-22 septembrie cand va avea loc TGS.

    Sunteti dezamgiti cumva va acest joc va fi doar online sau credeti ca este o idee buna? Nu vi se pare cumva ca in cel de-al doilea teaser grafica a pierdut foarte mult din calitate?

    Attached Images Attached Images maxresdefault.jpg

  2. #2 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    Din prima zi mi-am dat seama ca jocul va arata foarte bine, trailer-ul de sus confirmand asta. Ca sa nu mai spun ca are din nou niste creaturi dark si foarte interesant facute intalnite mai ales in jocurile celor de la From Software (Demon's/Dark Souls). Lucru ce me gusta . Acuma ca e always online... depinde. Depinde cat de mult va fi story driven si care va fi obiectivul jocului. Sper ca nu e doar un dungeon crawler sau ceva mindless hack&slash. As fi preferat daca era single-player cu elemente de multiplayer (din nou cum au facut cei de la From Software).

    Cum a spus Andrewqp, sigur o sa primim mai multe detalii la sfarsitul lunii viitoare, dupa TGS.

  3. #3 SP
    Cons. Mercedes-Benz djleo666's Avatar
    On-line Only - PS4 .... mai parca as citi articole de Xbox One... sigur e PS4 ???

  4. #4 SP
    Senior Member poiuyt's Avatar
    lol !
    ca bine ai mai zis , pardon , ei zic altceva


Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

  1. Replies: 6 Last Post: 22-02-2013, 14:53
  2. Informatii noi despre Fable 3 By AndRewqp in forum Console News
    Replies: 3 Last Post: 02-07-2010, 01:22
  3. Informatii noi despre Natal By trickz in forum Console News
    Replies: 2 Last Post: 08-01-2010, 00:28
  4. Noi informatii despre Uncharted 2 By AndRewqp in forum Console News
    Replies: 11 Last Post: 14-07-2009, 22:34

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts