Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 20 of 32

Thread: Microsoft se razgandeste... din nou

  1. #1 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar

    Microsoft se razgandeste... din nou

    Am o noua veste din tabara celor de la Microsoft si as minti daca as spune ca este una surprinzatoare, avand in vedere schimbarile din ultima perioada, fara DRM, fara always on si suportul pentru jocurile SH. Daca pana acum X1 nu putea functiona fara senzorul kinect, acesta fiind si motivul bundle-ului de $500, acest lucru s-a schimbat intre timp. Marc Whitten a dezvaluit recent intr-un Q&A desfasurat de catre IGN, ca X1 va functiona si fara ca senzorul kinect sa fie conectat la consola, contrar ce ni se spunea pana acum, ca noua consola a fost gandita inca de la inceput sa functioneze in permanenta cu kinect "Like online, the console will still function if Kinect isn't plugged in"

    Bineinteles daca vom decide sa nu conectam kinectul deloc sau sa-l stingem din setari, lucru ce stiam deja ca se poate si in plus a fost reconfirmat faptul ca acesta nu va inregistra nimic daca va fi inchis, nu vom mai dispune de nicio functie ce se bazeaza pe voce, video sau miscari "You have the ability to completely turn the sensor off in your settings. When in this mode, the sensor is not collecting any information". Daca vom introduce un joc care va necesita senzorul, vom intampina un mesaj daca vrem sa pornim Kinectul pentru a ne putea juca, deci totul se face manual si la alegerea noastra.

    Ma bucura foarte mult ca Microsoft a renuntat la anumite idei si a facut schimbarile pe care la doreau fanii, dar sper sa nu intampine probleme in viitor avand in vedere ca in toti acesti ani consola a fost gandita sa functioneze intr-un anumit regim si in aceasta perioada lunga de productie a consolei au construit o intreaga filozofie unica, iar acum cu cateva luni inainte de lansare au schimbat totul din temelii si pe fuga. Din pacate au inceput cu stangul aceasta generatie, dar sunt sigur ca isi pot reveni daca vor face alegerile potrivite in viitor si nu e nimic pierdut, chiar daca imaginea lor a suferit drastic, Sony ne-a demonstrandu-ne ca poti sa incepi prost si sa termini cu bine cursa.

    In alta ordine de idei, sa ne asteptam cumva la bundle fara Kinect inclus? Ar fi o veste grozava pentru multi gameri.
    Attached Images Attached Images xbox-one-kinect-sensor-front-large.jpg

  2. #2 SP
    Senior Member Trefla's Avatar
    Se mai c...sc mult cei de la M$ ? Ba asa , ba asa , parca abea acuma lucreaza la consola...se vede putin frica fata de concurenta.

  3. #3 SP
    Teo
    Senior Member Teo's Avatar
    Quote Originally Posted by AndRewqp View Post
    Ma bucura foarte mult ca Microsoft a renuntat la anumite idei si a facut schimbarile pe care la doreau fanii, dar sper sa nu intampine probleme in viitor avand in vedere ca in toti acesti ani consola a fost gandita sa functioneze intr-un anumit regim si in aceasta perioada lunga de productie a consolei au construit o intreaga filozofie unica, iar acum cu cateva luni inainte de lansare au schimbat totul din temelii si pe fuga.
    Eu nu cred ca lucrurile stau doar asa. Imi e foarte greu sa cred ca ei nu ar fi gandit inainte si optiunea asta, aproape imposibil, si tot la fel de greu imi e sa cred ca Sony a gandit lucrurile asa din start.
    Cred ca din start ambele companii au avut 2 mari cai de care au tinut cont, always-on si normala. MS ar fi riscat enorm ca in toti acesti ani sa dezvolte numai tehnologia always-on, cu siguranta au dezvoltat-o in paralele cu posibilitatea de a o abandona, asta insemnand ca nu au trebuit sa gandeasca in cateva luni un sistem antipiraterie nou, consider ca ceea ce se intampla acum a fost mult analizat cu timp in urma si au avut totul pregatit. Tind sa cred ca asta e si o strategie, una buna.

  4. #4 SP
    Member biagyydog's Avatar
    Din categoria ce trebuia sa fac acum n luni. Deja mi s-a cam luat de acest X1 si de toate politica de PR a Microsoft. Ne arunca firimituri ca in Hansel si Gretel...

  5. #5 SP
    Teo
    Senior Member Teo's Avatar
    Nu inteleg gandirea celor ofruscati, daca il lasau asa ziceau ca nu au tinut cont de parerea lor, daca imbunatatesc lucrurile au senzatia ca mananca din palma.

  6. #6 SP
    Senior Member iPaul's Avatar
    Personal nu sunt ofuscat de decizia pe care au luat-o,o consider una inteleapta.In schimb,ma speria politica lor haotica,inconsecventa de care au dat dovada in ultimele luni,virajele ametitoare de la o pozitie ferma la alta,diametral opusa.Tot aceste lucruri m-au facut sa-mi pierd farama de incredere pe care o mai aveam in Microsoft.Nu mai am nici o certitudine in ceea ce priveste aceste schimbari,care de altfel pot fi temporare si nu permanente.

    In concluzie,toate aceste schimbari nu fac decat sa denote o lipsa vadita de incredere din partea celor de la Microsoft in proprile decizii,idei si produse.

  7. #7 SP
    Banned cryyo's Avatar
    De acord cu Teo, MS a avut ambele variante in minte. Nimeni nu-i atat de tampit, la nivelul ala, sa-si deseneze o strategie exclusiv intr-un singur sens.
    Au avut si un plan de rezerva dar l-au incercat prima data pe ala care parea ca le creeaza lor un avantaj. Totul se misca intr-un ritm aparte pe planeta...si la concurenta, astefel iti construesti mai multe strategii, pt ca nu esti singur si succesul tau depinde si de cei carora te adresezi.
    Din pacate pt ei toata tevatura asta cu uite onlinele, nu e onlinele sau uite kinectu, nu e kinectu, care pt unii a parut o lipsa de coerenta in asi dramui pasii cei de la MS, a lasat un gust amar...

    Una peste alta daca consola e fiabila si va avea exclusivitati bune, se va uita totul, lumea va lua contriollerul in mana, si 'haide cea' !

  8. #8 SP
    Sunt Eco Dj Mo's Avatar
    Quote Originally Posted by cryyo View Post
    lumea va lua contriollerul in mana, si 'haide cea' !
    si ce controller...

  9. #9 SP
    Banned tacconi's Avatar
    Ms = dama de companie de lux care nu stie ce sa mai faca pt a ne lua banii pt ca serviicile ei lasa de dorit.. iar s-au sucit ca la Ploiesti!

  10. #10 SP
    iry
    Senior Member iry's Avatar
    Multumim pentru veste, intr-adevar una foarte buna. Daca au facut acest lucru, numai de bine. Eu zic sa nu mai traim in trecut, cu ce au inceput, cu ce au anuntat. Important este produsul finit, si ceea ce o sa primim la final, asa-i?
    Fanboys Sony sunt peste tot, pe forum la noi cei mai multi chiar, asa ca va rog nu transformati si aceasta stire intr-un mare vs.

  11. #11 SP
    Senior Member Marinake's Avatar
    Lasand la o parte toate lucrurile negative legate de X1, in ultima perioada imi pare ca au inceput sa asculte cererile fanilor. Tinand cont si de generatia actuala de console, consider ca totul va fi ok si pentru Microsoft. Personal, imi pare bine ca au aparut aceste schimbari deoarece in viitor chiar as vrea sa cumpar un X1, chiar daca la inceput parea mai mult un media-box. Trebuie sa recunoastem, cat de mult i-am huli si cat de mult ne-ar enerva Microsoft, pe o parte ii apreciem si "iubim". Altfel nu ar exista membri pe forum care sunt deja la a n-lea Xbox 360 datorita RRoD si mult mai multi care chiar platesc o subscriptie de Xbox Live Gold.

    L.E.: Recunoasteti ca majoritatea folositi Microsoft Windows pentru a scrie pe acest forum.

  12. #12 SP
    Member biagyydog's Avatar
    Nu este vorba de ofuscare (ori de MS vs Sony), ci, cum a zis si iPaul, de faptul ca Microsoft da dovada de inconsecventa, cu o politica grava ce nu urmeaza un tipar logic, cu tot felul de schimbari radicale de la o luna la alta. In primul trebuie sa dovedesti ca esti serios si consecvent, sa admiti ca ai gresit (fata de ceea ce doreste o anumita parte din piata) si sa adopti solutii definitorii. Momentan avem doar cateva promisiuni, care nu putem sti daca vor fi temporare ori definitive.
    Privind obiectiv aceasta lansare si tot ceea ce a urmat nu prea lasa urma de un grad de profesionalism, dar probabil ca acest lucru va fi uitat ori trecut cu vederea de mult (din pacate).
    Desigur, daca produsul/ produsele finite finale vor fi unele de top, atunci toata aceasta politica haotica va ramane in urma (insa in nici un caz nu trebuie sa urmeze acelasi trend in lansarile viitoare).

  13. #13 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Eu acum nu stiu daca sa ma bucur ca voi putea opta pentru o varianta non-Kinect (sau macar sa-l dezactivez, asa cum am facut-o si la Xbox 360)... sau sa ma intristez ca Microsoft si-a incalcat aproape orice declaratie facuta.

    "You need to be online to play on Xbox One"
    But... "You don't need to be online anymore to play on Xbox One"
    "You can't play SH games"
    But... "You can play SH games"
    "Games are region locked"
    But... "Games are not region locked anymore"
    "Kinect is mandatory"
    But... "Kinect is no more mandatory"

    Daca era vorba de Apple, sarea lumea sa dea afara pe cine a facut toate declaratiile astea. Daca era Google, isi dadeau singuri demisia. Daca era Nintendo, spuneau ca "se aliniaza dupa cererile gamerilor"... Daca era Sony, nu se intampla nimic (ah, i feel so evil)

  14. #14 SP
    Banned tacconi's Avatar
    Fratilor la cate lucruri schimba ei la consola aproape saptamanal prin anunturi fastuase credeti ca va fii aceeasi consola la care sa muncit 4 ani sau o corcitura pocita?

    ---------- Post added 14-08-2013 at 10:54 ----------

    Exista masini care merg 100% cu acumulatori.. daca nu aveau vanzari credeti ca scoteau bateriile si puneau un motor? Nu! Fiindca nu se potrivea cu nimic! Asta face ms incearca sa dreaga busuiocu si face schimbari majore pe ultima suta de metri..

  15. #15 SP
    Member Snake's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Eu acum nu stiu daca sa ma bucur ca voi putea opta pentru o varianta non-Kinect (sau macar sa-l dezactivez, asa cum am facut-o si la Xbox 360)... sau sa ma intristez ca Microsoft si-a incalcat aproape orice declaratie facuta.
    Eu zic sa te bucuri. La urma urmei lucrurile s-au schimbat in bine si nu in rau. Doar ca au administrat incorect problema.
    Quote Originally Posted by tacconi View Post
    Fratilor la cate lucruri schimba ei la consola aproape saptamanal prin anunturi fastuase credeti ca va fii aceeasi consola la care sa muncit 4 ani sau o corcitura pocita?
    Deja e mult mai buna decat au gandit-o acum 4 ani. Iar exclusivitatile deja sunt mai multe (si parerea mea ca si mai bune) decat la concurenta. Iar gamepadul acela este pur si simplu FANTASTIC! La Gamescom au anuntat ca deja vor veni cu inca o exclusivitate care ne va lasa cu gura cascata. Se vede ca de cand au dat-o in bara cu prima conferinta, s-au apucat serios de ceea ce trebuia de la inceput: gaming!

  16. #16 SP
    Banned tacconi's Avatar
    Mai are ms sa anunte despre consola lor ca nu are nevoie de curent. haha

  17. #17 SP
    Senior Member Razzosinni's Avatar
    Pentru mine, un singur lucru e sigur : partida asta e castigata detasat de Sony. Vedem peste 7 ani daca am avut sau nu dreptate.

  18. #18 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by Razzosinni View Post
    Pentru mine, un singur lucru e sigur : partida asta e castigata detasat de Sony. Vedem peste 7 ani daca am avut sau nu dreptate.
    Eu din cate am inteles nici macar nu a inceput meciul... Cred ca acesta incepe cu adevarat din momentul lansarii si vanzarii propriu-zise.
    Quote Originally Posted by tacconi View Post
    Mai are ms sa anunte ca consola lor nu are voie de curent haha
    De atata "entuziasm" ai comis o cacofonie si-ai mancat si o negatie

  19. #19 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    Mie inca nu imi vine sa cred ca o companie uriasa ca Microsoft poate sa se joaca alba-neagra cu piata. Cand gigantii marketului spun ceva, ar trebui sa ramane batut in cuie, ca altfel dau impresia de instabilitate, atat al produsului lor cat si psihica.

    Quote Originally Posted by AndRewqp View Post
    In alta ordine de idei, sa ne asteptam cumva la bundle fara Kinect inclus? Ar fi o veste grozava pentru multi gameri.
    Mie, in calitate de gamer, mi-ar fi rusine sa sponsorizez o companie care isi bate joc de clientii ei, in care sunt inclus si eu. Just sayin'.

  20. #20 SP
    Banned tacconi's Avatar
    Gata am corectat! Oricum se intelegea ce dorem sa spun..

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 2 1 2 LastLast

Similar Threads

  1. Replies: 14 Last Post: 10-06-2014, 22:33
  2. Microsoft are un nou CEO By tudyniuz in forum Stories & Other News
    Replies: 1 Last Post: 04-02-2014, 18:01
  3. Microsoft a anuntat un nou joc din seria Forza By AndRewqp in forum Console News
    Replies: 8 Last Post: 07-03-2012, 08:41
  4. Microsoft a anuntat un nou joc Lips By AndRewqp in forum Console News
    Replies: 6 Last Post: 15-01-2010, 16:57
  5. Microsoft - ATI va proiecta si GPU-urile din XBOX 720 By xb0x360 in forum Microsoft Xbox 360
    Replies: 23 Last Post: 23-04-2009, 09:49

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts