Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 8 of 8

Thread: Dead Rising 3 ramane o exclusivitate pentru Xbox One

  1. #1 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar

    Dead Rising 3 ramane o exclusivitate pentru Xbox One

    Pe internet au umblat cateva zvonuri in ultima vreme conforma carora urmatorul joc din seria Dead Rising va fi lansat si pe Xbox 360, nefiind o exclusivitate pentru Xbox One. Insa aceste zvonuri au fost rapid dezmintite de Major Nelson pe contul sau oficial de twitter, reconfirmand faptul ca "Trezirea Mortilor 3" se va lansa doar pentru Xbox One si va face parte din titlurile de lansare a noii console de pe 22 noiembrie. Este adevarat insa ca unul dintre producatorii de la Capcom, Mike Jones, a dezvaluit faptul ca studioul avea de gand o posibila lansare a jocului si pe Xbox 360, insa din pacate consola a inceput sa-si arate varsta deoarece proiectul lor era mult prea mare si ambitios pentru limitarile consolei:
    In terms of building the game, we originally developed it on PC and everything we were doing was breaking the bank on [Xbox] 360.
    Dead Rising 3 este unul dintre cele mai asteptate jocuri din acest an si cu siguranta Microsoft va avea multe de castigat de pe urma acestei exclusivitati, deoarece multi fani isi doresc acest joc, mai ales ca producatorii au afirmat ca partea a treia este mai mare decat primele doua jocuri combinate la un loc.
    Attached Images Attached Images 1374471215dead_rising_3_comic.jpg sss.jpg

  2. #2 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Eu nu cred ca tine neaparat de puterea consolei... sunt ferm convins ca de fapt nu vor sa-si "canibalizeze" propria consola "next-gen", Dead Rising 3 fiind un titlu mult prea dorit de multi ca sa piarda exclusivitatea X1.

  3. #3 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Confirm ce-a zis MonkY (si aici ma dau pe mine exemplu):

    Dead Rising 3 fiind un titlu mult prea dorit de multi ca sa piarda exclusivitatea X1.
    Asa e. De s-ar lansa Dead Rising 3 pe X360 nici nu m-as uita catre Xbone. Sa fim seriosi Dead Rising 3 ar merge pe X360 fara probleme...doar ca no...

    O baga ei repede pe aia cu framerate-ul (ca nu duce X360-ul) cand cu framerate-ul sunt probleme si pe Xbone (jocul scazand la 15 fps in unele cazuri).

  4. #4 SP
    Banned DeMons's Avatar
    Nesimntire.. noroc ca mai e si Dying Light PS4/PC etc.

  5. #5 SP
    Sunt Eco Dj Mo's Avatar
    Nesimtire? Pe ce planeta traiesti copilas? Este o exclusivitate. Nesimtire ca nu scot astia Shadow Fall pe PS3.

  6. #6 SP
    Member wolverine's Avatar
    ca sa fiu putin offtopic,da e nesimtire ca o companie de jocuri sa tot joace ping pong cu fanii si mai ales astia care se vand lui microsoft. adica frate fa-l exlcusivitate de la inceput si gata ca nu se supara nimeni, toate consolele au excluxivitatile lor dar nu , la m$ e altfel: dead rising la inceput exclusivitate apoi partea doua prezenta pe toate consolele posibile si imposibile iar partea 3 surpriza: exclusivitate pe o consola care nici n-a aparut inca. la fel a fost si cu halo: mai intai pe pc apoi pe consola apoi partea a 2 a numai pe consola, dar a aparut si pe pc parca si apoi gata exclusivitate xbox. fable la fel. gears of war la fel. allan wake a fost cu smecherie,la inceput anuntau ca ai nevoie de windows vista ca sa iti mearga jocul si apoi l-au facut exclusivitate de xbox si bineinteles mai tarziu a aparut si pe pc. si pun pariu ca urmatorul alan wake va fi tot exclusivitate de xbox one. asa ca dead rising-ul n-are decat sa se duca naibii. macar de ar ramane exclusivitate xboxone tot IP-ul, desi cat de *****ri is astia de la capcom pun pariu ca o sa scoate dead rising 4 pentru toate consolele peste doi ani inclusiv alea vechi.

  7. #7 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Quote Originally Posted by wolverine View Post
    la fel a fost si cu halo: mai intai pe pc apoi pe consola apoi partea a 2 a numai pe consola, dar a aparut si pe pc parca si apoi gata exclusivitate xbox.
    Aici gresesti putin Halo a aparut prima data pe XBOX apoi pe PC (daca mai stii...inainte de lansarea pe PC...acel anunt cum ca ar merge doar pe Windows Vista care apoi s-a dovedit o minciuna si a mers perfect si pe XP folosind un patch).

  8. #8 SP
    Member wolverine's Avatar
    greseala mea atunci cu Halo,sincer nu mai eram sigur nici eu daca aparuse prima data pe xbox sau pe pc. cred ca la vremea respectiva nici nu stiam de xbox. si da pana la urma mergea si pe xp alan wake. mersi ca m-ai corectat frumos si n-ai aruncat cu pietre cum e obiceiul cateodata pe forum-uri.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

  1. Data de lansare pentru Dead Rising 2: Case West By erik95 in forum Console News
    Replies: 3 Last Post: 14-12-2010, 21:27
  2. Mai multe finaluri pentru Dead Rising 2? By erik95 in forum Console News
    Replies: 5 Last Post: 05-10-2009, 22:14

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts