Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 11 of 11

Thread: Un nou joc Dragon Ball

1. #1 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar

Un nou joc Dragon Ball

Odata cu aparitia seriei de jocuri Budokai (1,2,3), jocurile Dragon Ball au avut parte de un succes imens printre fanii anime-ul dar si printre gamerii obisnuiti. Intre anii 2005-2007 au fost lansate 3 jocuri, Budokai Tenkaichi, pe Ps2 si Wii aducand cateva elemente noi fata de seria precedenta ("behind-the-back" camera perspective). Pe 10 iunie 2008 a fost lansat primul joc Dragon Ball pe consolele next-gen, Burst Limit. Fanii jocului au fost incantati cand au auzit ca Gameplayul va semana cu cel din seria Budokai. Jocul era unul bun, cu un Gameplay solid, cu o grafica foarte buna, cu un storyline reinventat doar un singur lucru a fost dezamagitor, numarul mic de personaje (22). Potrivit raportului financiar al companiei Namco Bandai pe anul 2008-2009, un nou joc Dragon Ball este in productie. Noul joc va fi lansat pe PS3 si Xbox 360 si se astepata ca data de lansare sa fie in a doua jumatate a anului fiscal 2009-2010 (1 octombrie 2009- 31 martie 2010). Namco Bandai planuiesc sa vanda jocul in peste 800.000 de exemplare in Europa si Japonia. Chiar daca numele jocului nu a fost anuntat, toata lumea se asteapta sa fie un sequel la burst limit. .Pana apare jocul ne putem delecta cu noua seria TV, Dragon Ball Kai. KAAAMEEEEHAAAAAMEEEHAAAAAAAA!

sursa:http://www.bandainamco.co.jp/ir/pres...20090508_1.pdf
    Attached Images Attached Images dragonball1_large.jpg

2. #2 SP
    Junior Member Narutix's Avatar
    chiar mistoo.. :X abea astept

3. #3 SP
    Senior Member G3ox's Avatar
    totdeauna am fost fan al seriei Budokai , Burst Limit mi-a placut foarte mult dar sper ca sequelul va avea camera in spatele playerului

4. #4 SP
    The Insane One Telperion's Avatar
    cel mai bun dintre toate jocurile lansate mi s-a parut DBZ: Budokai 3 si aici ma refer la toate aspectele, nu pot sa sufar camera din spatele playerului nu mi se pare adecvata genului... cat despre joc nu cred ca o sa fie ceva inovator, chiar si burst limit este un budokai 3 peste care a fost aruncata o lopata de efecte care incanta ochiul nimic mai mult.

5. #5 SP
    Member Dromoter's Avatar
    Nice game , sa speram ca cel ce va venii va avea un nr de caractere asemanator cu budokai tenkaichi 2 sau 3 .

6. #6 SP
    Member MisterJuice's Avatar
    Abia astept !
    Am cumparat toata seria Budokai si tenkaichi !
    Burst Limit l-am ratat, dar pe asta sigur nu am sa il ratez

7. #7 SP
    Member GuCOZA's Avatar
    Sper sa se vada damage-ul pe personaje si in mediul inconjurator

8. #8 SP
    Senior Member DJ_Andrei's Avatar
    Arata genial in screenshot ! Can't wait !

9. #9 SP
    Member adiandrei1's Avatar
    Quote Originally Posted by DJ_Andrei View Post
    Arata genial in screenshot ! Can't wait !
    Screenshot-ul e din Burst Limit...

10. #10 SP
    Senior Member DJ_Andrei's Avatar
    Scuze , dar chiar nu vazusem !

11. #11 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    Urmatorul joc Dragon ball se va numii Dragon Ball: Raging Blast si va aparea in 2009 in Japonia. Alte detalii nu s-au mai dat despre joc. Astazi a fost anuntat si un nou joc DB pentru wii, care il va avea pe young Goku ca si personaj principal.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.