Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 20 of 31

Thread: Skateboard Controller in noul Tony Hawk Ride

1. #1 SP
    Senior Member Mika's Avatar

Skateboard Controller in noul Tony Hawk Ride

Dupa cum era de astetat noul joc Tony Hawk a fost anuntat in episdoul de azi al GameTrailers TV. Tony Hawk Ride, spre deosebire de orice alt joc de skateboarding aparut pana acum, va include un skateboard de plastic drept controller si va fi disponibil pe Xbox 360, PlayStation 3 si pe Nintendo Wii. Sistemul incearca sa profite de succesul unui sistem asemanator: chitarile de plastic introduse in Rock Band si Guitar Hero.

Tony Hawk a spus ca dintotdeauna si-a dorit sa creeze un joc de skateboarding bazat pe un controller periferic, dar tehnologia nu i-a permis decat acum. Hawk a spus ca jocul va avea mai multe dificultati astfel incat chiar si amatorii skateboard-ului vor putea juca TH Ride cu o satisfactie maxima.

De asemenea, site-ul oficial ne promite o aparitie anul acesta la E3.
    Attached Images Attached Images tony-hawk.jpg

2. #2 SP
    Mai jos aveti si trailer-ul de debut al jocului care din pacate nu ne arata nimic interesant din urmatorul joc Tony Hawk.

Tony Hawk: Ride Video Game, Exclusive Game Debut HD | Game Trailers & Videos | GameTrailers.com

3. #3 SP
    Senior Member eXist's Avatar
    Cum functioneaza jucaria aia?! ... Stai pe ea si are niste senzori ? ... Sounds lame to me.

4. #4 SP
    Member Solozaur's Avatar
    wii fit sounded lame too..but still it sells like hotcakes!

5. #5 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Banuiesc ca va semana cu Wii Fit

6. #6 SP
    Senior Member SublimingSun's Avatar
    Ma intreb daca acel controller va fi backward compatible cu skate. si skate 2 . Glumeam.

Insa, pe mine, unul, nu ma ajuta cu nimic, din cauza unei operatii mai vechi pe coloana sunt lost for skating, nu ma pot contorsiona pe skate-ul din plastic al lui TH .

7. #7 SP
    Senior Member eXist's Avatar
    Se pare ca omul incepe sa devina din ce in ce mai lenes.
    Nu se mai duce in parc cu skate-ul sa-si arate skill-ul (daca are) incercand unele trick-uri, ... foloseste in casa o placa fake.
    Nu vrea sa invete sa cante la chitara, in schimb se joaca rockband/guitar hero, bineinteles cu o chitara fake (dovada este marketing-ul unde spune clar "be a rockstar" , sau cel putin sa te prefaci.
    Nu vrea sa mai alerge in parc, incearca wii fit ... (nui de mirarede ce se vinde asa bine) O lume de lenesi. O lume plina de comozi, prefera sa stea in fata tv-ului.
    Tot mai lenesi, tot mai comozi ... Lumea asta se duce de rapa. Ca in filmul Idiocracy (2006) ...

And NO, you can't be like Tony Hawk.

8. #8 SP
    Senior Member BoDoPSX's Avatar
    interesant dar sunt tareeeee curios cum o sa faci un 360 sau un 540 sau orice flip

9. #9 SP
    Senior Member Pastilutza's Avatar
    Uite asa o sa ii cada lustra vecinului.

10. #10 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    dupa chitara, drums, microfon, undita de pescuit, dj mix acum sakte. ce urmeaza, un aragaz?

11. #11 SP
    Member Zaktan's Avatar
    Quote Originally Posted by AndRewqp View Post
    dupa chitara, drums, microfon, undita de pescuit, dj mix acum sakte. ce urmeaza, un aragaz?
    posibil,in orice caz,depsre acest Skate nu stiu ce sa zic,nu prea ma fascineaza

12. #12 SP
    Senior Member nops66's Avatar
    Daca vreau sa ma dau cu placa o iau frumos si plec in skate, nu imi trebuie o imitatie de plastic cu care sa desprind parchetul de pe jos sau sa ii cad in cap lui taicamiu cand se uita la tv.

13. #13 SP
    Member CLAuDyA's Avatar
    cool imi place ideea,ma voi numara printre cei care vor avea unul

14. #14 SP
    Ce sa faca si eu dupa ce au vazut succesul celor de la EA cu Skate si realismul au zis sa impinga "realismul" mai departe.

Si ca offtopic: Guitar Hero/Rock Band sunt chiar interesante. Un mod de a "canta" la chitara fara ore intregi de practice. Just the fun.

15. #15 SP
    The Insane One Telperion's Avatar
    Get out and skate !!! nu imi place deloc ideea asta, astia nu mai stiu cu ce si cum sa mai ciupeasca putini bani si sa ne tina in casa lipiti de console... nu sunt impotriva consolelor, don't get me wrong, da asta e prea de tot. Unde mai e farmecu de a te da cu skate-ul, daca nu cazi incercand sa faci un trick sau sa simti bucuria aia nebuna cand ai reusit ceva. Cat despre cei ce vor zice ca e mai sigur in casa decat pe strada ... GO straight to HELL, do not pass GO, do not collect 200 $ !!!

16. #16 SP
    Ca veni vorba, cam la ce pret credeti ca se va vinde?

17. #17 SP
    Senior Member consol3's Avatar
    Poate incurand vom avea o bicicleta si vom face curse online...ce ziceti?Eu merg pe bicicleta de la 5-6 ani si mereu imi place sa dau cate o tura dupa scoala sa mai ma relaxez,imi plac si scuterele chiar daca nu am dar nu e tot aia ,pe bicicleta m-ai iei si tu aer mai sari o bordura...asa si cu skate-ul asta,pe asta se vor juca numai aia care le e frica sa iasa in parc sa nu cumva sa faca buba sau sa inspire niste aer curat

18. #18 SP
    Senior Member Pastilutza's Avatar
    Quote Originally Posted by consol3 View Post
    Poate incurand vom avea o bicicleta si vom face curse online...ce ziceti?Eu merg pe bicicleta de la 5-6 ani si mereu imi place sa dau cate o tura dupa scoala sa mai ma relaxez,imi plac si scuterele chiar daca nu am dar nu e tot aia ,pe bicicleta m-ai iei si tu aer mai sari o bordura...asa si cu skate-ul asta,pe asta se vor juca numai aia care le e frica sa iasa in parc sa nu cumva sa faca buba sau sa inspire niste aer curat
    App de bube,sa sti ca e foarte riscant.Eu stiu de la role.Ai cazut pe glezna sau pe mana.... nici popa nu te mai face bine.

19. #19 SP
    Member slabunator's Avatar
    singurul mod in care poti juca th ride e cu controller-ul ala? sau se poate si cu joystick-ul?

20. #20 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Quote Originally Posted by aallex View Post
    singurul mod in care poti juca th ride e cu controller-ul ala? sau se poate si cu joystick-ul?
    Nu se poate cu un controller normal. Ai nevoie de placă.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 2 1 2 LastLast