Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Results 1 to 9 of 9

Thread: Se lucreaza la un nou Wipeout

1. #1 SP
    Senior Member erik95's Avatar

Se lucreaza la un nou Wipeout

Sony a facut concedieri masive, afectati fiind si Liverpool Studio. CVul unuia dintre fostii angajati ne dezvaluie 2 jocuri noi, neanuntate. Primul este un nou proiect Wipeout care nu are nicio legatura cu Wipeout HD. Acesta va fi lansat pe PS3. Al doilea este un titlu action pentru PS3, acesta nu este numit. Asteptam cu interes mai multe informatii despre aceste proiecte. Wipeout HD este considerat unul dintre cele mai bune jocuri de tip racing existente pe PS3.
    Attached Images Attached Images wohd-010.jpg

2. #2 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    nu stiu de ce, dar nu m-au prins niciodata jocurile din seria asta... mi se par atata de plictisitoare si monotone...

3. #3 SP
    Member romey's Avatar
    Nici pe mine nu ma prins seria asta , iar cei de la Liverpool Studio au facut si ceva joc cu formula 1 pe care l-am considerat ca fiind cu o grafica " ciudata".

4. #4 SP
    Member Razielim's Avatar
    Intrebarea e daca ati jucat vreounul din serie?
    Normal gusturile nu se discuta, insa nu are nimic in comun cu F1, ala era simulator.

Efectul de viteze ametitoare si soundtrakul sunt de ne egalat, grafica e una minimala dar in sensul bun, imi aduc aminte ce mai rupeam controllerul inca de pe PS1 cu fratele meu.

Varianta pentru PS3 e dementiala, abia astept sa apara o versiunea noua.

5. #5 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    am incercat si pe PS2 si PSP si chiar PS3 la un prieten. mi se pare genul de joc, in care poti termina o cursa doar cu mana pe acceleratie, ca te ajuta parapetii sa ajungi la sfarsit.

6. #6 SP
    Member televizor's Avatar
    Pai normal ca poti termina o cursa numai folosind acceleratia... daca joci cu assist-urile ON.
    Scoate-le si sa vezi ce greu e.
    Mai recomand si noul mod la dublu din expansion, Zone battle, in care accelereaza singur si mergi din ce in ce mai repede, nu se poate incetini si nu exista assist-uri. De fiecare data cand treci la noua zona de viteza, se schimba complet cromatica nivelului.
    Si muzica... dar vai

7. #7 SP
    Member playgame's Avatar
    Quote Originally Posted by romey View Post
    iar cei de la Liverpool Studio au facut si ceva joc cu formula 1 pe care l-am considerat ca fiind cu o grafica " ciudata".
    Au facut mai multe. De ce e grafica ciudata? Tocmai, cei de la codemasters care fac urmatorul joc F1 (daca va fi asa la final) are o grafica ciudata, o tenta galbuie ca la dirt, parca ecranul ar avea un strat de piss liquid.
    Prima poza e de la codemasters si urmatoarele doua de la liverpool studio, ultimul joc F1 iesit in 2007.
    Attached Images Attached Images 1.jpg for_02.jpg 928392_20070112_screen013.jpg

8. #8 SP
    Member MisterJuice's Avatar
    Sper sa fie la fel de challenging ca Wipeout HD
    Abia astept !

9. #9 SP
    Member Razielim's Avatar
    Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
    am incercat si pe PS2 si PSP si chiar PS3 la un prieten. mi se pare genul de joc, in care poti termina o cursa doar cu mana pe acceleratie, ca te ajuta parapetii sa ajungi la sfarsit.
    Sa te vad eu cand avansezi in joc chiar si cu asist on, la clasa PHANTOM sau mai departe cum mergi doar din acceleratie...............

In alta ordine de idei, sper sa pastreze atmosfera cu care ne-a obisnuit, la muzica ma refer si la modu cu interactioneaza cu gameplay-ul.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.