Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 16 of 16

Thread: Microsoft doreste multiplayer cross-platform

  1. #1 SP
    Senior Member paunstefan's Avatar

    Microsoft doreste multiplayer cross-platform

    Zilele trecute, Microsoft a anuntat un lucru care v-a bucura o multime de gameri, ei vor permite developerilor sa faca jocuri multiplayer in care jucatorii de pe Xbox, Playstation si PC se vor putea juca impreuna, in acelasi timp, invitandu-i pe cei de la Sony sa faca acelasi lucru. Raspunsul companiei japoneze a fost ca vor permite developerilor sa faca acest lucru daca doresc, mentionand ca multiplayer cross-platform a existat pe consolele Playstation din 2002, de la lansarea lui Final Fantasy 11.

    Primul joc care va beneficia de acest feature e Rocket League, in care chiar si pana acum, gamerii de pe PS4 puteau concura cu cei de pe PC, a venit randul celor de pe Xbox sa se alature. Ramane de vazut ce alti developeri se vor alatura.
    Attached Images Attached Images playstation-4-vs-xbox-one.jpg

  2. #2 SP
    Senior Member PoisonRemedy's Avatar
    OH HELL NO. Nu vreau sa joc sub acelasi acoperis cu cei din tabara PC. Nu am nimic cu ei dar MP e un rahat imens, plin cu cheateri si modderi si de boti. Intre PS si Xbox nu am nimic impotriva.

  3. #3 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Intre console e ok, dar daca bagi si PC-ul la mijloc cu toti cheaterii si modatii deja iese cu scandal.

  4. #4 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    Microsoft invita Sony in acelasi rahat in care s-au bagat si ei, great!

  5. #5 SP
    Member maudrunk5's Avatar
    Si pe console sunt modati si cheateri, pe PS3 in BO2 nu ai cum sa nu dai de un server sau player de genul.

  6. #6 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    Aberezi, PS4 nu se poate moda.

  7. #7 SP
    Member maudrunk5's Avatar
    Eu vorbesc de PS3, nu de PS4. S-a spus mai sus ca pe console nu exista cheateri, poate pe X1/PS4 nu sunt, dar pe last-gen sunt chiar destui.

  8. #8 SP
    Member MENTATAL0R's Avatar

  9. #9 SP
    Senior Member poiuyt's Avatar
    mi se pare aiurea, de aici rezulta mai mult lag si servere mai stresate, deci probleme mai multe, iar mie nu-mi convine sa joc impotriva unuia de pe pc si nu cred ca in categoria pc intra si apple , ci doar windoza.

  10. #10 SP
    Member eneea's Avatar
    Mi se pare o idee intersanta, sa vedem si cum o sa fie pusa in practica

  11. #11 SP
    Senior Member Encman's Avatar
    Good guy M$..

  12. #12 SP
    Member Snake's Avatar
    O dori Microsoft dar eu nu. Numai cu gamerii cu coduri, cheaturi si mouse nu ma bateam pe consola.
    Ar fi interesant ceva gen social networking, ranking-uri si servere comune dar cred ca la matchmaking-uri ar fi bine sa stea fiecare pe felia lui, altfel iese ceva horror.

    Eu cred ca de fapt Microsoft nu mai stie cum sa trambiteze faptul ca in curand Xbox One-ul va fi in aceeasi barcuta cu PC-ul si vezi Doamne, numai Sony nu vrea in aceeasi barca. Pe ei nu-i doare pentru ca ori ca sunt gamerii pe PC, ori ca sunt pe Xbox One, tot ies bani. Pe cand la Sony alta platforma nu mai e.

  13. #13 SP
    Senior Member Razvan's Avatar
    Vorbiti de parca 90% din serverele jocurilor pe PC sunt pline de oameni cu cheaturi. Sigur, sunt mai multi decat pe console, dar nu e ceva obisnuit sa dai de un cheater in MP.

    Problema serverelor comune cu cei de pe PC e ca o sa aiba un avantaj clar in FPS-uri, de exemplu.

  14. #14 SP
    Junior Member mihdum's Avatar
    O uniune ar uniformiza jucatorii si fenomenul, dar ar sterge sentimentul de apartenenta al unei comunitati mai mult sau mai putin exclusiviste. Eu unul as vota NU, cel putin pentru moment.

  15. #15 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Frumusetea gaming-ului pe console, mai ales online, e ca toata lumea e egala. Toti avem o singura consola, un singur controller, un singur TV, etc. Totul e egal. Cand pe PC poti avea 120fps si 3 monitoare si rezolutie 4K si mouse mai sensibil sau la care schimbi DPI-ul on the go si etc, nu e niciodata egal jocul intre jucatorii de PC. Eu jucam acum vreun an cu un prieten L4D pe Steam, eu rulam jocul la o rezolutie mai mare, cu mai multe detalii, cu un mouse mai bun si la un fps considerabil mai bun, iar astea ma ajutau sa fiu mai bun decat prietenul meu. Dar era cinstit? El se plangea cum uneori ii sacadeaza imaginea, iar ulterior cand i-am vazut setup-ul mi-am dat seama ca in conditii egale era probabil mai bun decat mine.

    Asta imi place pe console si mi-ar placea sa ramana la fel, egalitate pentru toti. Sa pornim cu totii din acelasi loc si daca unul e mai bun decat altul sa fie strict pentru ca e mai bun, nu pentru ca are un setup mai bun.

  16. #16 SP
    Junior Member mihdum's Avatar
    Plus ca-s mai simpatice

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

  1. Replies: 0 Last Post: 08-11-2012, 16:20
  2. Replies: 3 Last Post: 16-07-2012, 08:02
  3. Replies: 0 Last Post: 16-04-2012, 11:03
  4. Zvon: Portal 2 va avea co-op cross-platform By erik95 in forum Console News
    Replies: 8 Last Post: 16-01-2011, 00:47

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts