Another one :
votarea incepe pe 25... saptamana asta as vrea ca fiecare concurent sa isi selecteze una din pozele postate
am revenit si eu cu inca o "lucrare" putin cam sumbra si evil...doar ca am o problema sa inebunesc daca stiu pe care sa o aleg...so help some one?
P.S. am adaugat si o "mostra" si imaginile folosite ca sa se vada lucrul![]()
Nice. Eu i-as propune lui DjMo sa schimbe un pic regulamentul, sa se poata participa cu mai multe poze. El decide, ca organizator. Felicitari...
Io da..as fi de acord cu 3 poze.Si fiecare voteaza concurentul ale caror poze ii place cel mai mult,io stiu per-total,sau poate ii place doar 1 din cele 3 si il voteaza pe acela
nu am vrut mai multe poze pentru a nu exista faze de genul... am pus o poza, vine monky si pune si el o poza, eu ma inspir putin din poza lui si vin cu ceva mai bun... ca si cum as fi la scoala, fac lucrarea cu 10 raspunsuri bune, Monky o face si pe a lui cu altele bune fata de ale mele, eu le combin si sunt cel mai tare..![]()
Mi se pare o idee buna cea cu 3 poze de persoana.
@Dj Mo - Nu trebuie sa ne copiem unul pe altul![]()
evident, sunt de acord cu 3 poze per user. dar djmo e organizatorul, deci cum vrea el.
eu n-am pus decat o poza, deci nu prea am de ce sa fiu de acord cu regula asta.
totul ar fi OK daca se voteaza userul si nu poza. Eu n-am vrut sa pun mai multe pentru ca ma gandeam ca lui X ii place poza Y si tot asa.. si nu se strange numarul mare de voturi din cauza ca sunt impartite pe fiecare poza.
By MonkY in forum Concursuri
By Dj Mo in forum Concursuri
Bookmarks