Solozaur... n-avem ce face... unii nu numai ca nu stiu Photoshop, dar nici Paint nu au idee unde se gaseste
Asa ca, fiecare dupa posibilitati...
Ma Plictisesti TM
Mika
Sekhemet
Solozaur
Walkman
Quik
Solozaur... n-avem ce face... unii nu numai ca nu stiu Photoshop, dar nici Paint nu au idee unde se gaseste
Asa ca, fiecare dupa posibilitati...
Asa o fi dar imi pare rau ca aveam la dispozitie sute de poze gasite pe net ce se incadrau in cerintele concursului si am decis ca n-am sa fiu asa nesimtit, dar asta este, bafta tuturor!
Solozaur, deci pozele alea sunt create de tine 100%?
L-am votat pe Mika pentru originalitate, sunt poze facute de el, nu carate de pe GOOGLE
Chill out guys. Astea sunt regulile... asta este sistemul. Cand s-a votat pentru fiecare poza n-a fost bine. Cand s-a votat de catre juriu, iar n-a fost bine. Nu va place nimic, nu votati si gata. Eu tin sa multumesc inca odata celor care au muncit pentru poze. Good job !
eu ce sa mai zic?
in pofida sesiunii am vrut sa-mi arat entuziasmul facand poze..si am facut ceva..lucrate in photoshop si tot ce trebuie...dar se pare ca nu imaginatia este rasplatita ci google search-ul...
scuze daca am ofensat, nu asta a fost intentia mea...
Eu am votat cuSekhemet
http://www.consolegames.ro/forum/120023-post60.html.
Pozele cu MK sunt geniale!!!!!
Am votat cu Solozaur. Poza cu catelusul si Kratos e geniala. E ca wallpaper la mine acum ! Mii de multumiri ! Bafta tuturor !
In afara de o poza luata de pe thread-ul cu intalnirile toate pozele mele au fost "home-made". Pe thread-ul celalalt nu cred ca a avut nimeni originale deci acolo nu cred ca sunt probleme.
Bookmarks