GameTrailer a realizat un top celor mai dificile jocuri din istorie. Personal, nu ma pot mandri ca am terminat nici unul din acestea.
Gametrailers.com - GT Countdown - Top 10 Most Difficult Games
GameTrailer a realizat un top celor mai dificile jocuri din istorie. Personal, nu ma pot mandri ca am terminat nici unul din acestea.
Gametrailers.com - GT Countdown - Top 10 Most Difficult Games
10. Contra - Da
9. Zelda II - Nu l-am jucat
8. Castelvania - Da
7. Devil May Cry 3 - Da
6. Shinobi - Nu l-am jucat
5. Ikaruga - Da(
)
4. F-Zero GX - Nu l-am jucat
3. Ninja Gaiden Series - Da(toate)
2. The Ghouls & Ghosts Series - Da(toate)
1. Battletoads - Da
Unele jocuri n-au ce căuta �n acest top (părerea mea). Probabil că top-ul a fost făcut la repezeală...sau după voturi numărate prost. Oricum...ușoare nu sunt, dar cel puțin...Contra, Castelvania și Battletoads (locul 1? lol...) n-au ce cauta �n Top 10 Most Difficult Games.
se vede ca nu au jucat : IWBTG! A Very Hard Game About a Boy and 8-bit Masochism!
aici nu e vorba de jocuri grele si proaste (aviz catre Superman 64). Ci jocuri grele care au fost si cotate drept jocuri bune.
Am jucat si terminat din ele:
Contra (NES, DS)
Ninja Gaiden (NES, DS) - soon Xbox & Xbox360
Ghouls & Goblins - (NES, PSP)
Ghouls & Goblins era normal sa fie greu pt ca era un joc pt coin-op, deci automat trebuia sa bagi niste banuti. A fost un joc super, dupa primele 5 ore de frustrari si injuraturiodata ce ajungi sa cunosti jocul.
Battletoads??? - come on.. il jucam la sala.. inchiriam cu un prieten.. si l-am terminat de chiar mai multe ori. Mi se pare absurd sa-l pui pe primu loc, era chiar usor
Ca tot e un topic de "very hard" as putea spune ca atunci jocurile bune erau automat grele.
Cine nu stie de "water level"-ul din Teenage Mutant Ninja Turtles I (NES). Am incercat sa-l joc zilele astea si nu aveam absolut nici o sansa.
Am ajuns la concluzia ca eram mult mai mic si fara prea multe griji pe cap. Si plus de asta, aveam putine jocuri pe mana. Era un joc greu dar trebuia sa-l termini pt ca altceva n-aveai ce juca.
Update!
Considerat "cel mai greu joc/boss...ever!" - Ultimul boss din jocul Arcade - Mushihimesama ****ri
Mushihimesama ****ri Black Label GOD MODE Stage 5 TLB (No Death - Run)
...pe versiunea de PS2 acest boss nu-și face apariția (chiar și pe versiunea Arcade trebuie să faci ceva �n plus pentru a ajunge la el)...deci cei care l-au jucat (și au făcut perfect game ca japonezul din clip) să se simtă onorați
Versiunea jocului Triggerheart Exelica, pentru XBLA, are un asemenea boss (level 3).
<3 ヴェrちcあl Arcade がめs!
*p.s.
Muzica din joc este excepțională - un sample aici (boss 1.a)
hahahahahaha.. covox sound (melodia din joc)... imi aduce aminte de tinerete
stau si ma intreb de ce la jocurile astea nu au facut si nivel de dificultate pentru tot omul... mai sunt si oameni care vor sa se relaxeze la jocuri carora le plac si astea dar nu se pot atinge de ele
dap.. eu joc arcade, insa numai ce e OMENESTE jucabil. Seara cand ajung acasa vreau sa ma relaxez, nu sa ma enervez. Ma enervez destul la job ziua...![]()
Bookmarks