Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 151 of 185 FirstFirst ... 51 101 141 149 150 151 152 153 161 ... LastLast
Results 3,001 to 3,020 of 3688

Thread: Clubul iPhone & iOS

  1. #3001 SP
    Junior Member deeamoco's Avatar
    Deci, era codat pe Tim Italia daca nu ma insel.
    Pur si simplu am instalat alta versiune de iOs. Acum are 7.1.1
    Eu am un iPhone 5. Fusese codat pe Norvegia. I-am dat restore la iOs si mi-a mers si il folosesc chiar si azi pe ce retea vreau.
    Iphone-ul cu care am problema, 4 asta l-am luat pt prietenul meu in ideea sa avem telefoane "la fel".
    El a fost "mesterul" si la iPhone-ul meu, asa ca a facut acelasi lucru cu el. A dat restore, avand cartela de cosmote in el si acum cosmote-ul e singura retea care o accepta.
    Nu mai are pe el jb nici cydia nimic pt ca nu functiona nicicum in alta retea si a renuntat la idee..
    Problema e ca ne-am facut un abonament super la Digi Mobil(nelimitat min/sms/mb) si nu se poate folosi de acei Mb tocmai fiindca iPhone-ul lui e codat pe cosmote..

  2. #3002 SP
    iry
    Senior Member iry's Avatar
    Pai baga cartela digi in el, si da-i din nou restore, poate face la fel. Anyway ciudat ce spui tu, e prima data cand aud asa ceva

  3. #3003 SP
    Member Tsutsy's Avatar
    Salut , am si eu o problema la un iphone 5 , cand ajunge la 40-45 % baterie se opreste... il pornesc , se aprinde , bag codu' pin apoi se stinge iar.. cand mai incerc odata imi apare sa-l incarc si bateria pe rosu , il pun la incarcat , se aprinde.. si imi apare direct cata baterie aveam anterior.. (40-45 % ) .

  4. #3004 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Tsutsy: ori ai o problema cu managementul bateriei, ori cu bateria. Daca e primul caz, fa-i un restore si seteaza-l ca new device (nu uita sa faci un backup inainte, via iTunes sau iCloud), incarca-l pana la 100% si lasa-l sa se termine bateria de tot. Daca se opreste tot la 40-45%, atunci e bateria busita... trebuie schimbata.

    P.S. Vezi sa nu ai vreun "tweak" care sa iti inchida telefonul la un anumit procentaj...

  5. #3005 SP
    Member Tsutsy's Avatar
    Multumesc pentru raspuns Monky , incerc si revin cu un raspuns

  6. #3006 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    eu am vazut ca exista problema si cu senzorul care citeste cata baterie mai are telefonul, asa a patit prietena mea cu iphone-ul ei, i-am schimbat 2 baterii si la fel facea, iar baterile mergeau perfect pe alte telefoane, din cate am inteles si razvan a patit asta cu un i4

  7. #3007 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Din cate stiu eu nu exista niciun senzor care citeste cata baterie mai are telefonul... se face din soft. Tocmai de aceea "invata" in timp cat ai real la baterie... si de aceea poate aparea posibilitatea (ca si la Android), sa fie probleme legate de capacitatea reala a bateriei. Cel mai des se vede asta la telefoane care eu stiu, au stat inchise mai multe luni... sau atunci cand le achizitionati (care au stat tot asa, foarte mult timp), si va mirati ca dupa ore de folosire de-abia a pierdut 2-3 procente. Asta pt. ca software-ul care se ocupa de baterie "invata"... si totodata ia in calcul si cat de multa baterie s-a folosit in ultima luna (sau saptamana si zi, dupa caz).

  8. #3008 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Da, eu am avut o problema asemanatoare cu iPhone 4, in sensul ca mereu mi se inchidea la 18-20, sau chiar 12%. Dupa ce am stat cateva luni cu el prin service, pana la urma am reusit sa-mi recuperez banii de la Vodafone.

    Faza ciudata era ca totul a fost strict legat de back-up meu. Daca-l setam ca New iPhone, nu aveam nicio problema pana nu faceam restore din back-up. Dar nu prea era o optiune sa-l tin ca New iPhone, asa ca problema a fost intr-un final recunoscuta de Regenersis si mi-au oferit banii inapoi.

    Exista mici trucuri pe net sa resetezi acel "senzor", sau ce o fi el, dar la mine mergea odata, maxim de 2 ori pana la 1%, dupa care iar o lua de la capat.

  9. #3009 SP
    Member Tsutsy's Avatar
    Mda , s-a inchis la 45 %... acum 2 luni am dus la garantie alt iphone 5 din cauza butonului de sus , nu mai mergea.. dupa 3 zile mi-au dat unu nou ( asta ) se pare ca a inceput sa "lesine" subit asa de 1 sapt. Probabil o sa il duc si pe asta...

  10. #3010 SP
    iry
    Senior Member iry's Avatar
    Nu e nou nici asta primit, e refurbish (daca esti abonat cosmote, vodafone, etc).

  11. #3011 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    E refurbished si daca il cumperi de nou din Apple Store.

    Incearca intai cum ti-am zis eu. Fa-i un clean iOS install si mergi o zi cu el, cu Set Up as new iPhone si vezi daca se inchide la fel, sau la 1%. Daca se inchide la 1%, o sa ai probleme foarte mari cu service-ul (daca nu cunosti pe cineva acolo).

  12. #3012 SP
    Member Tsutsy's Avatar
    Se comporta ok acum , nu se mai stinge . multumesc !

  13. #3013 SP
    Member cj_quest's Avatar
    Am avut aceeasi problema cu 4s-ul meu acum cateva luni. 60-70% baterie, cum incercam sa filmez ceva se inchidea si imi spunea ca e moarta bateria. Dupa 10 minute in buzunar era iar deschis si functionabil cu acelasi nivel al bateriei. L-ma invatat minte cu o baterie noua, sistem de operare ras si instalat iar apoi restaurare.

  14. #3014 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    De cand am trecut pe store-ul de US, nu imi raman salvate toate downloadurile. Am luat diverse jocuri free zilele astea iar dupa ce le-am sters, am observat ca nu imi apar in history. A mai patit cineva? E aceasi chestie si pe telefon, dar si pe tableta.

  15. #3015 SP
    Senior Member AlanPoe's Avatar
    Te referi la descarcari facute de pe US Store? Pentru ca daca te referi la descarcari de pe un EU store (chiar si de pe acelasi cont) nu le vei mai gasi in history.

  16. #3016 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Da, la cele de pe US ma refer. Mi s-a golit istoricul, dar unele din aplicatiile descarcate dupa switch nu imi apar in istoricul nou.

  17. #3017 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Dubios... Cred ca toate problemele apeleaza la tine
    Eu nu am patit erori de genu pe niciun store si am pe RO, US si New Zeeland, toate de peste 2 ani.

  18. #3018 SP
    Admin MonkY's Avatar
    razvanrazy: iti dai seama ca trebuie sa impartim problemele, nu? Toate problemele de iOS ii revin lui (nici eu n-am patit chestia cu store-ul, pe niciun device pana acum), in timp ce mie imi revin toate problemele de Android. Vorba aceea... sa fie bine ca sa nu fie rau!

  19. #3019 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar

    Clubul iPhone & iOS

    Si eu am patit chestia asta, din zecile de aplicatii pe care le aveam in store unele si platite, mai am vreo 20 in history. Am facut o trece de la ro la usa si cred ca de la asta e Am crezut mereu ca se va rezolva cu un update, nu a fost asa si i-am dat restore de 2 ori, as new device.

  20. #3020 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Pai cand treci de la un store la altul se goleste istoricul de downloads. Eu spuneam ca am pierdut din lista aplicatii downloadate dupa ce m-am mutat. Nu ca am pierdut in urma mutarii.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 151 of 185 FirstFirst ... 51 101 141 149 150 151 152 153 161 ... LastLast

Similar Threads

  1. iPhone 6S & iPhone 6S Plus By MonkY in forum Apple
    Replies: 280 Last Post: 06-11-2016, 15:30
  2. Replies: 96 Last Post: 13-10-2014, 18:58
  3. Replies: 97 Last Post: 04-10-2013, 12:12
  4. Update iPhone iOS By freddie91 in forum Software
    Replies: 6 Last Post: 11-02-2013, 13:35
  5. Replies: 4 Last Post: 28-09-2012, 22:51

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts