Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 4 of 9 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 ... LastLast
Results 61 to 80 of 168

Thread: Apple iOS4

1. #61 SP
    Senior Member Walkman's Avatar
    Quote Originally Posted by Snake View Post
    Atunci nu, nu vei putea sa treci mai jos. Si sincer nici nu vad motivul pt. care ai face asa ceva. Presupun ca e vorba de un 3GS, nu ? Daca da, stai linistit cu iOS4. Daca e 3G, atunci nu e o alegere prea stralucita.

Nu astea sunt problemele pe care mi le fac eu, ci as vrea sa stiu exact cand voi putea sa folosesc cartela mea de Orange in el

2. #62 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by Walkman View Post
    Nu astea sunt problemele pe care mi le fac eu, ci as vrea sa stiu exact cand voi putea sa folosesc cartela mea de Orange in el
    Daca l-ai luat de la Orange, il vei putea folosi din start. Dar banuiesc ca nu... si prin urmare singura ta solutie este jailbreak iOS4 + unlock.

3. #63 SP
    Nu este luat de la Orange, de asta imi fac griji, ca nu stiu exact cand va aparea jailbreak iOS4 si unlock

4. #64 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    jailbreak exista chiar si pt iPhone 4. Exista si jailbreak + decodare pt 3Gs. Cauta aici.

5. #65 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by consol3 View Post
    MonkY eu am ultima versiune de bootrom si mi-a mers unlockul blacksn0w din cydia,deci daca e jailbreak este si unlock.
    Quote Originally Posted by Walkman View Post
    Nu este luat de la Orange, de asta imi fac griji, ca nu stiu exact cand va aparea jailbreak iOS4 si unlock
    Walkman, de ce nu citesti si ceea ce scriu alti useri ? Odata ce ti s-a spus ca merge cu ultimul bootrom si iOS4... then you don't have to worry about it ! Pe de alta parte, daca tot aveai Orange, chiar nu inteleg de ce nu ti-ai luat direct de la ei...

6. #66 SP
    Senior Member consol3's Avatar
    Iti pot raspunde eu pentru ca eu l-am ajutat sa gasesca :la orange in 2 ani de contract ajungeai al 600 de euro pe langa 1200 lei!
    P.S. Trebuie sa vad cum fac jailbreak al meu si il pot ajuta si pe Donely cu unlockul.
    L.E. @razvanrazy,esti sigur ca merge pe ultimul bootrom de pe 3Gs ca eu nu gasesc...adica sa meraga iOS 4 pe ultimul bootrom 3Gs.
    Va rog sa ma scuzati,am scris mai sus blacksn0w si programul se cheam ultrasn0w,sorry!
    Deci cine ma poate ajuta cu jailbreak pe 3Gs cu bootrom nou,evident iOS 4.

7. #67 SP
    Nu prea stiu eu ce inseamna bootrom si alti termeni pe care ii tot mentionezi..

8. #68 SP
    Admin MonkY's Avatar
    MonkY eu am ultima versiune de bootrom si mi-a mers unlockul blacksn0w din cydia,deci daca e jailbreak este si unlock.
    Trebuie sa vad cum fac jailbreak al meu si il pot ajuta si pe Donely cu unlockul.
    Ar trebui sa te decizi, pt. ca sunt 2 chestii care se bat cap in cap. Intai spui ca ai ultima versiune de bootrom, iOS4 si ai jailbreak si unlock... si dupa zici "sa vad cum fac jailbreak la al meu" ?!? Wth ? Iar vorbiti "din auzite" ?

9. #69 SP
    Am spus ca am unlock cu ultrasn0w 0.93 si din ce am inteles functioneaza si cu iOS4.Eu am facut unlock pe 3Gs acum o saptamana cu acest program dar nu am iOS4 iar tu ai spus
    Jailbreak este deja...
    si am crezut ca Donely deja il are facut si am vrut sa il ajut.
    P.S. Cred ca ne-am incurcat putin

10. #70 SP
    Senior Member Tekken's Avatar
    Acum 5 minute am terminat restore la custom iOS4.0 de la 3.1.2 + unlock cu ultrasn0w, arata si se misca binisor, ramane de vazut cum sta cu bateria si semnalul in timp.

11. #71 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by Tekken View Post
    Acum 5 minute am terminat restore la custom iOS4.0 de la 3.1.2 + unlock cu ultrasn0w, arata si se misca binisor, ramane de vazut cum sta cu bateria si semnalul in timp.
    Asteptam pareri. Exact la fel sunt si eu, cu 3.1.2

12. #72 SP
    Senior Member Bobby's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Corect ! Nu stiu insa cum se comporta in timp astea "deblocate" sau "libere" de la Orange... insa la Neverlocked nu afecteaza update-urile, jailbreak-ul and so on. Ramane deblocat de retea orice ai face
    Nu stiu de Orange, eu vreau sa il iau de la AppleStore Canada pentru ca acolo il vand neverlocked Astept acum inceputul lui Iulie sa ii vad pretul

13. #73 SP
    Daca am iOS4, dar am boot ROM vechi (359.3) ii pot face jailbreak?( 3GS)

14. #74 SP
    Member unlike's Avatar
    Pe Windows nu, pe Mac da .

15. #75 SP
    Quote Originally Posted by unlike View Post
    Pe Windows nu, pe Mac da .
    De specificat ca nu a avut jailbreak.

16. #76 SP
    E cineva prin Brasov care foloseste Mac si ma poate ajuta?

17. #77 SP
    Member steauacroitoru's Avatar
    walkman..calm down,tu esti deja pe 4.0 original,daca nu ai avut salvat shsh in cydia,sa faci downgrade si sa te intorci la 3.1.2 nu ai cum sa ii faci jailbreak la ios 4.0. jailbreak pt 4.0 se poate DOAR daca ai jailbreak pe 3.1.2 si apoi treci cu snowbreeze la 4.0 custom.Daca ai 4.0 original instalat,nu poti face inca jailbreak,crede-ma sunt in aceeasi situatie ca tine Trebuie sa astepti sa scoata baietii jailbreak pt iphone 4,care vine direct cu 4.0 din fabrica,si nu mai poti aplica vechea metoda cu trecere de la 3.1.2 custom la 4.0 custom

18. #78 SP
    Cei cu 3G care nu sunt multumiti de iOS4,au o solutie de downgrade!
    How To Downgrade iPhone 3G From iOS 4 To iPhone OS 3.1.3 - iPhone Hacks

19. #79 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Multitaskingul din iOS4 este atat de "bun" incat baietii din Cydia au scos o aplicatie care sa dezactiveze complet "this annoying feature". Backgrounder merge la fel de bine ca si pana acum. Apple, do your homework, please !

20. #80 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    eu cred ca sunt facute sa mearga bine DOAR pe iPhone 4...

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 4 of 9 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 ... LastLast