Nu este luat de la Orange, de asta imi fac griji, ca nu stiu exact cand va aparea jailbreak iOS4 si unlock![]()
jailbreak exista chiar si pt iPhone 4. Exista si jailbreak + decodare pt 3Gs. Cauta aici.
Walkman, de ce nu citesti si ceea ce scriu alti useri ? Odata ce ti s-a spus ca merge cu ultimul bootrom si iOS4... then you don't have to worry about it ! Pe de alta parte, daca tot aveai Orange, chiar nu inteleg de ce nu ti-ai luat direct de la ei...
Iti pot raspunde eu pentru ca eu l-am ajutat sa gasesca:la orange in 2 ani de contract ajungeai al 600 de euro pe langa 1200 lei!
P.S. Trebuie sa vad cum fac jailbreak al meu si il pot ajuta si pe Donely cu unlockul.
L.E. @razvanrazy,esti sigur ca merge pe ultimul bootrom de pe 3Gs ca eu nu gasesc...adica sa meraga iOS 4 pe ultimul bootrom 3Gs.
Va rog sa ma scuzati,am scris mai sus blacksn0w si programul se cheam ultrasn0w,sorry!
Deci cine ma poate ajuta cu jailbreak pe 3Gs cu bootrom nou,evident iOS 4.
Am spus ca am unlock cu ultrasn0w 0.93 si din ce am inteles functioneaza si cu iOS4.Eu am facut unlock pe 3Gs acum o saptamana cu acest program dar nu am iOS4 iar tu ai spussi am crezut ca Donely deja il are facut si am vrut sa il ajut.Jailbreak este deja...
P.S. Cred ca ne-am incurcat putin![]()
Acum 5 minute am terminat restore la custom iOS4.0 de la 3.1.2 + unlock cu ultrasn0w, arata si se misca binisor, ramane de vazut cum sta cu bateria si semnalul in timp.
walkman..calm down,tu esti deja pe 4.0 original,daca nu ai avut salvat shsh in cydia,sa faci downgrade si sa te intorci la 3.1.2 nu ai cum sa ii faci jailbreak la ios 4.0. jailbreak pt 4.0 se poate DOAR daca ai jailbreak pe 3.1.2 si apoi treci cu snowbreeze la 4.0 custom.Daca ai 4.0 original instalat,nu poti face inca jailbreak,crede-ma sunt in aceeasi situatie ca tineTrebuie sa astepti sa scoata baietii jailbreak pt iphone 4,care vine direct cu 4.0 din fabrica,si nu mai poti aplica vechea metoda cu trecere de la 3.1.2 custom la 4.0 custom
Cei cu 3G care nu sunt multumiti de iOS4,au o solutie de downgrade!
How To Downgrade iPhone 3G From iOS 4 To iPhone OS 3.1.3 - iPhone Hacks![]()
Multitaskingul din iOS4 este atat de "bun" incat baietii din Cydia au scos o aplicatie care sa dezactiveze complet "this annoying feature". Backgrounder merge la fel de bine ca si pana acum. Apple, do your homework, please !
Bookmarks