Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 62 of 62 FirstFirst ... 12 52 60 61 62
Results 1,221 to 1,234 of 1234

Thread: Clubul Apple Mac & macOS

1. #1221 SP
    Member Papillon_'s Avatar
    O veste excelenta pentru iubitorii de jocuri de strategie Age of Empires II: Definitive Edition se lanseaza pe Mac.
    Asta da surpriza, nu ma asteptam.

Wololo! Age of Empires II: Definitive Edition Converts to macOS on May 28th! https://www.ageofempires.com/news/wo...s-on-may-28th/

"Age of Empires II: Definitive Edition comes complete with razor-sharp 4K visuals, a fully remastered soundtrack, and includes three expansions with the base game: Lords of the West, Dynasties of India, and Dawn of the Dukes.

Age of Empires II: Definitive Edition lands on Steam for macOS on May 28th, with a Mac App Store release to come later in the year. "

2. #1222 SP
    Member xenocid's Avatar
    Salut. Intrebare naiva de consolist: Care e diferența dintre jocul pe Steam si cel din Mac App Store? Ultimul e nativ?

3. #1223 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Nu ar trebui sa fie nicio diferenta - e doar alt store, ca si cum ar fi Steam si Epic. Jocul este identic si ruleaza la fel si trebuie optimizat dupa bunul plac, din setarile jocului, nu e ca pe console.

4. #1224 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar
    Zilele astea am observat o chestie dubioasa, m-a surprins ca Valve fac asa ceva. Am descarcat Counter-Strike 2 pe Mac, vazand in library ca e compatibil, fara sa ma documentez mai bine.
    Dupa 80 GB descarcati observ ca am descarcat defapt CS:GO Legacy, o versiunea foarte limitata.

5. #1225 SP
    De fapt sunt multe diferente intre Steam fata de Mac App Store.

Pe Steam ai mai multe jocuri, reduceri, mods, achievements, Steam Trading Cards, Badges playtime, Steam overlay, controller support/configuration, cross play.

Comparatia cu Steam si Epic nu e prea fericita, aplicatia Epic e praf si acum la 7 ani de la lansare.

6. #1226 SP
    Nu la asta ma refeream - la limitarile fiecarei platforme - ci la faptul ca jocul este identic in ambele store-uri.

Totusi, trebuie tinut cont de faptul ca tot ce este in AppStore, paote fi rulat pe Mac, nativ. In schimb, tot ce e pe steam, merge doar pe Windows si o parte foarte mica merge si pe Mac.

7. #1227 SP
    Teo
    Senior Member Teo's Avatar
    Maine trebuie sa ma duc la o cunostinta care scrie foarte mult pe MacBook Air si trebuie sa ii instalez Word.

Cam care ar fi cele mai ok variante dpdv al pretului?

Am gasit asa ceva : https://www.stacksocial.com/sales/mi...2019-for-mac-6 care pare la un pret bun, ati incercat vreodata?

As vrea sa fie cat mai simpla instalarea, citisem ca pa Windows sunt unele metoda cu primit cheia prin telefon dupa ce suni la suport.

Sau aveti vreo alta recomandare?

8. #1228 SP
    Nu ti-as recomanda. Eu am luat si Office 2019 si office 2024 sau ceva de genu (nici nu mai stiu versiunile, dar am luat 2) si ambele s-au transformat, automat, in office 365 care necesita subscriptie si au devenit nefolosibile fara sa platesc abonamente, asa ca am trecut la Pages.

Faza e ca m-am si super chinuit sa le activez, pentru ca toate drumurile oficiale duceau catre 365 si efectiv nu aveam cum sa le activez - mi-am pierdut cateva ore bune, pe parcursul mai multor zile, ca sa reusesc si tot eram nevoit sa anulez update-urile automate.

Am incercat si cu el piratat si tot nu am reusit sa-l fac sa mearga pentru ca auto update-ul necesar imi distrugea efectiv experienta si-mi inchidea random ce lucram - si in Office si in Excel - si am pierdut multe din cauza asta, atat la originale cat si la cel piratat.

Pentru Excel, folosesc google sheets, mai ales ca am nevoie de el sa fie online. Dar la Office, am nevoie sa ramana local, deci d-aia m-am reorientat spre Pages, desi are niste limitari imbecile.

9. #1229 SP
    Eu am luat de la Core Software Solutions prin cel .ro mai multe licente de windows si office nu am avut nici o problema. Iti dau factura.
    Din cate am inteles revand licente de retail cumparate de firme care apoi fac upgrade la flota de PC-uri si numai au nevoie de ele.

Totul e perfect legal si nu ai problema pe persoana fizica. Daca e vorba de persoana juridica acolo e posibil sa nu mearga.

Ultima data am luat Licenta Windows 11 Pro Retail + Licenta Office Pro Plus 2021 Permanenta - livrare pe email cu 38 de lei https://www.cel.ro/licenta-windows-1...gkajMzJGwwJGgw

Varianta pentru mac care include doar office vad ca e mult mai scumpa 219 lei
    Licenta Office Home and Business 2021 Retail - MacOS - asociere cont Microsoft https://www.cel.ro/licenta-office-ho...UkajE2JGwwJGgw

O varianta ar mai fi LibreOffice care e gratuita si open source. Au varianta si pentru Mac.

Asta e o problema la Mac gasesti mai putine optiuni de aplicatii gratuite iar cele pe bani sunt mai scumpe ca varianta pe Windows.

10. #1230 SP
    Eu nu ziceam ca e problema cu key-urile cumparate - eu am avut keys de la munca - oficiale - ci ca este o problema cu Office-urile vechi, pe Mac, pentru ca Microsoft impinge abonamentele de 365, in favoarea licentelor de one time purchase si au reusit sa-mi "strice" 2 licente originale - ei stiu cum - si sa ma indeparteze de la Office, desi am tendinta sa scriu destul de mult, iar Pages nu este chiar ce am eu nevoie.

11. #1231 SP
    Eu nu am avut probleme pana acum cu ele pe Windows dar e posibil pe Mac sa fie mai agresivi fortand utilizatorul spre office 365 chiar daca au varianta de retail de office.

Toti incearca sa ne impinga spre abonamente ca sa isi creeze un venit recurent lunar la nesfarsit.
    Incerc sa evit abonamentele daca se poate.

12. #1232 SP
    Manager paul's Avatar
    MacBook Neo Review: A Brilliant Budget Laptop... But How Well Does It Game?:
    00:00 Overview
    00:30 Sponsored by PlayTracker
    01:28 Hardware and design: premium externals, budget internals
    04:32 Gaming tests and graphics benchmarks
    11:00 Casual use and creative work
    13:34 Concluding thoughts

13. #1233 SP
    Manager paul's Avatar
    macOS 27 "Golden Gate":
    Quote Originally Posted by The Verge
    - Apple is promising a “more refined design with enhanced Liquid Glass, ensuring exceptional readability and greater consistency across apps.”
    - Safari is getting tab groups and will be able to monitor pages and notify you of changes.
    - “Better Spotlight search suggestions.”
    - Support for ultrawide displays, up to 120Hz at 5K resolution.
    - Swipe down in apps such as Safari and Mail to refresh them.

14. #1234 SP
    Manager paul's Avatar
    Scumpiri:
    Quote Originally Posted by MacRumors
    - MacBook Neo: $699, up from $599 (+$100)
    - MacBook Air: $1,299, up from $1,099 (+$200)
    - 14-inch MacBook Pro: $1,999 up from $1,699 (+$300)
    - 16-inch MacBook Pro: $2,999 up from $2,499 (+$500)
    - iMac: $1,499, up from $1,299 (+$200)
    - Mac mini (M4 Pro): $1,599, up from $1,399 (+$200)
    - Mac Studio (M4 Max): $2,499, up from $1,999 (+$500)
    - Mac Studio (M3 Ultra): $5,299, up from $3,999 (+$1,300)

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 62 of 62 FirstFirst ... 12 52 60 61 62