Presupun ca sunt destui aici pe forum care se joaca diverse joculete pe iPhone, banuiesc ca majoritatea au si un ID de Game Center. In acest thread ne vom posta id-urile, sa ne intalnim la un Fruit Ninja sau mai stiu eu ce...
ID-ul meu: consol3
Presupun ca sunt destui aici pe forum care se joaca diverse joculete pe iPhone, banuiesc ca majoritatea au si un ID de Game Center. In acest thread ne vom posta id-urile, sa ne intalnim la un Fruit Ninja sau mai stiu eu ce...
ID-ul meu: consol3
NicoDiac sau mail [email protected]
cred ca trebe cu toata adresa de mail.
la mine este [email protected]
Eu am mugabe86, dar nu-mi dau seama exact cum functioneaza Game Center-ul astaAm observat doar ca in anumite jocuri imi zice acolo la inceput ca welcome back mugabe86.. dar cam atat
![]()
scrieti si voi toata adresa de mail (in principiu este exact cea pe care aveti contul de itunes) ca daca dau add doar dupa ID, cel putin la mine, nu-l gaseste...
Sunt si eu cu un IPod Touch
ID : [email protected]
a primit cineva add pe gamecenter ? am dat add la toata lumea (am pus mail-u yahoo la fiecare. in cazul in care aveti alt mail, scrieti si voi aici adresa completa)
mda... e posibil sa fie vre-o eroare. nu stiu voi cum aveti, eu am contul pe US. poate o avea si asta vre-o problema...
Mai scrieti si voi ID-urile aici, sa ne mai comparam scorurile, sa ne jucam in "retea"...
Account: [email protected]
ID: Grimmush
si eu cu ovidiu85 sau [email protected] ... Contul este pe RO !
[email protected] ID: nopsone
Steve: "In just 9 months we have 50 million Game Center users. To put that into perspective Xbox Live has been around for about eight years and they have around 30 million users."
id-ul meu este: alfamonk
Asta mi s-a parut piesa de rezistenta. Le-a dat clasa tuturor cu asta. Si pe buna dreptate.
ID: RonanN1
---------- Post added 19-07-2011 at 05:06 PM ----------
Imediat pun și lista mea de jocuri- mi-am cam cumpărat tot de ce-am avut nevoie
sunt extrem de mulțumit de calitatea/prețul lor
---------- Post added 19-07-2011 at 07:06 PM ----------
Vă dau add imediat- eu am următoarele:
- Mushihimesama BUG PANIC - Mushihimesama BUG PANIC for iPhone 3GS, iPhone 4, iPod touch (3rd generation), iPod touch (4th generation), and iPad on the iTunes App Store
- Dodonpachi Resurrection - Dodonpachi Resurrection for iPhone 3GS, iPhone 4, iPod touch (3rd generation), iPod touch (4th generation), and iPad on the iTunes App Store
- ESPGALUDA II - ESPGALUDA II for iPhone 3GS, iPhone 4, iPod touch (3rd generation), iPod touch (4th generation), and iPad on the iTunes App Store
- Eternity Warriors - Eternity Warriors for iPhone, iPod touch, and iPad on the iTunes App Store
- Puzzle Booble (apare doar pe AppStore accesat din Iphone)
- New Puzzle Booble (apare doar pe AppStore accesat din Iphone)
Bookmarks