Well, azi ar trebui sa se lanseze la apa noul OS pt. iPhone/iPad/iPod... asa ca n-ar strica un thread dedicat. In momentul de fata, singurul review mai serios pe care l-am gasit il gasiti aici: Apple iOS4 Review & Walkthrough - TechReviewSource.com
Well, azi ar trebui sa se lanseze la apa noul OS pt. iPhone/iPad/iPod... asa ca n-ar strica un thread dedicat. In momentul de fata, singurul review mai serios pe care l-am gasit il gasiti aici: Apple iOS4 Review & Walkthrough - TechReviewSource.com
Si eu il astept cu nerabdare. Gift app mi se pare unu dintre lucrurile bune,desi cred cao sa functioneze doar de pe os4 pe os4.
este binevenit update-ul.. consolidarea contactelor si unified inbox la mail, deasemenea 10 hidden features of iOS 4 - Pocket-lint
o sa incerc sa il pun pe 3G-ul prietenei sa vad cum merge si deasemenea pe un 3GS .. pt mine ..astept versiunea de iPad
Tocmai de aia v-am si intrebat daca a aparut. Am zis ca stiu ca nu e disponibil pentru mine si v-am intrebat daca a aparut.
Monky, repet intrebarea lui GSOLs. Nu a aparut inca update-ul? Mi-am stricat software-ul la IPhone si imi da eroarea 1015. Din cate am inteles, apare ca vede downgrade - am avut ios4 beta. Sper cu noul update nu mai vede downgrade si face d****i un restore pina la capat.![]()
iOS 4
Cum spune si h0stile,in linkul de sus puteti vedea cate ceva ce mai ajuta va poate ajuta.
Mda, scuze, am inversat modelele. Multumesc mult si pentru comparatie, chiar nu stiam.
deja exista jailbreak pentru iPhone 3G, la iOS 4. personal, inca nu va recomand sa va riscati. mai bine sa asteptam pana il fac baietii calumea.
Bookmarks