Ca sa bag pe cineva la prieteni trebuie sa am abonament la XBLG?
Am si eu o mare rugaminte la voi Membri Donely...imi cere la jocurile noi update mentionez ca actualul update al meu este de 16202 cv de gen,invatatima si pe mine cum sa ii fac update-ul la consola un tutorial orice va rog mult sau daca nu macar cum sa aflu cpu-key imi trebuie pentru programu xexbuild gui![]()
am achizitionat de 2 zile un xbox si am auzit ca ai 30 zile card gold ca sa te poti juca. Cum fac acest lucru ?
Ai in cutie un cartonas cu un cod pe el. Iti faci cont pe Xbox | Games and Entertainment on All Your Devices (la tara selectezi UK), apoi folosesti codul in sectiunea redeem si gata, ai 30 zile de Gold
nu am gasit nici un cartos. cum arata? l-am luat de la flanco. e posibil sa-l fi luat ei?
---------- Post added 17-08-2014 at 18:12 ----------
Consola Microsoft Xbox 360 Standard System 4GB + Kinect + Joc Adventures + Controller Microsoft Xbox 360 Wireless, negru + Hard Disk 320 GB - PlayStation, XBOX & Wii - Gaming - Computere & Periferice
pe cutie scrie. ce sfat ai pentru mine? cum pot sa-l recuperez sau cum aflu daca a fost sau nu folosit de altcineva?
---------- Post added 17-08-2014 at 20:18 ----------
de exemplu cu ajutorul codului de produs si al serial number , pot verifica daca cineva a activat cardul ? sau cum pot sa recuperez cartonasul in cazul in care ”s-a pierdut”...
Mergi la magazinul din care ai cumparat consola si le explici ca acel Redeem Code lipseste din pachet. O sa se rezolve cumva.
http://support.xbox.com/en-US/xbox-o...-compatibility
Xbox One is not backward-compatible with original Xbox or Xbox 360 games.
Daniel, dude, ce tampenie sa fie? Ca unu are dvd dl altul blu-ray, unul are procesor PowerPC altul AMD, nu se pupa nici configuratiile, nici software-ul intern, nici....nimic. In cel mai fericit caz va exista backward compatibility doar daca se va dorii sa se re-masterizeze jocurile. Altfel...e imposibil chiar si pentru Microsoft...
Vor sa scoata banii iar din jocurile astea remastered, de aia nu merg. Diferenta de arhitectura nu e asa mare la Xbox One fata de Xbox 360.
Bookmarks