GShop si alte shopuri, dar mai sunt useri pe la noi pe forum care pot aduce
Printable View
GShop si alte shopuri, dar mai sunt useri pe la noi pe forum care pot aduce
nu l-a achizitionat nimeni. toti l-au "achizitionat" daca intelegi ce vreau sa spun...
va multumesc mult pa!
mi-am luat si io azi dimineata XBOX-360 Arcade cu Lite-on , am ajuns acasa , il conectez tot , fac setarile de inceput , bag cdu eror , era ceva ca tre sal dau pe 60 hz , in fine lam dat bag dn nou cdu de la XBOX intru in luxor 2 si vine varamiu de 2 ani . sa apese pe butoane io ridic consola si o intorc ( nestiind ce o sa se intample ) cand dintr-o data face cd romu mai rau ca masina de spalat , scot cdu si era praf nicio sansa sa mai il citeasca :)))
Mai e ceva de facut cu CD-u ala ?? avea ceva jocuri interesante pe el ?
zempty: nu mai ai ce sa faci. Zi merci ca n-ai busit DVD readerul... Exista niste jucarii care zic ca "repara" zgarieturile, dar sa fim seriosi. Risti sa pui un disk dezechilibrat in consola si sa ia foc... Arunca-l si nu mai fa niciodata asa ceva (sa-l misti in timp ce citeste de pe dvdrom).
macar ii pastrez carcasa cami place :D :D
ms Monky primul ca intotdeauna :D
he has no life so he trolls the forums :naughty:
ps: ca veni vorba. cum fac sa joc si eu Feeding Frenzy? Nu de alta dar l-am jucat ca maniacu pe PC acu cativa ani si vad ca nu imi merge pe Xbox. N-am reusit sa setez consola pe 60hz probabil ca din cauza TV-ului. E un LCD Samsung de 32inch cu maxim 1080i. Any ideeas?
Mi se pare ciudat.. din cate stiu eu majoritatea jocurilor merg doar pe 60 hz. Esti sigur ca nu e de la altceva?
Am rezzolvat eu treaba asta : am trecut consola pe cablu AV apoi am jucat Feeding Frenzy in 60 Hz , apoi am trecut consola pe HDMI si cand am incercat din nou sa joc a mers .
Nici mie nu mi-a mers initial feeding frenzy din prima pe HDMI.
Am un xbox conectat la un monitor cu un cablu cu iesire vga.Mai mi-au ramas 2 iesiri audio RCA pe care habar nu am cum sa le folosesc.Am un sistem 5.1 x530 logitech si nu am idee ce adaptor(daca exista) as avea nevoie sa am sunet de la xbox.
Sau daca stiti niste boxe 2.0 care sa aiba intrare RCA.ms
In stanga jos e adaptorul.Daca le ai noi...ala e inclus.
Nu o sa ai sunet 5.1 prin ala,daca vrei 5.1 ai nevoie de DTS,sa folosesti Digital-Out de pe cablul care are si mufele component.
http://www.techzine.nl/uploaded/31617_3e606ae0.JPG
Le-am avut noi dar cred ca cei de la magazin au considerat ca nu mai am nevoieX(.Sistemul oricum are 3 sau 4 ani vechime atunci nu prea ma pricepea si se pare ca am fost pacalit.
Se pare ca acel adaptor se vinde separat.
@Mo&leo - tkx o sa incerc. dar tre sa scot cablul din punga, care punga e sigilata xD => lene ^^
Nu, ar trebui sa o schimbe dupa ce o vad cei de la service. Din cate am inteles Diverta le schimba fara discutii.
Am si eu o intrebare, se poate copia ceva de pe un device portabil pe un xbox 360, asta deoarece nu am router/ inca o placa de retea sa il pot conecta la windows media center, daca aveti alte idei spunetim si mie. Ms anticipat !!
Care diverta? Cu cei din Mall Vitan cu care am discutat eu... m-au trimis la service.
Nu, din pacate nu poti copia de pe flash pe Xbox 360 decat poze daca nu ma insel. Save-uri, muzica, filme nu merg. Dar cred ca merg rulate de pe el.
Adica pui un film pe flash si Xbox-ul ar trebui sa ti-l afiseze.
Cel de la Mall Vitan unde se vinde Forza 2, Viking si Fantastic Four cu 300ron? Misto preturi.