Huh ... Core System ? Cred ca asta e cauza :) Din cate imi amintesc ,Microsoft a inlocuit Core System cu versiunea Arcade.
Humm ... poti posta mai tarziu ,cand vin si ceilalti, sa vedem ce spun.
Printable View
Huh ... Core System ? Cred ca asta e cauza :) Din cate imi amintesc ,Microsoft a inlocuit Core System cu versiunea Arcade.
Humm ... poti posta mai tarziu ,cand vin si ceilalti, sa vedem ce spun.
Am revenit....deci gata ! m-am hotarat! pana la urma imi i'au PS2 si il modez la donely iar daca ma plictisesc de el sau nu o sa imi placa il vand si cumpar Xbox-ul!
Voi ce ziceti ??fac bine? :)
daca cumva ai vzt grafica unui xbox sau ps3 :) sigur nu o sa iti placa ps2-ul eu am inceput cu ps2-ul anul trecut prin toamna dupa ps3 si acum xbox... ps2-ul este ceva mai low :) am jucat undercover pe ps2 cred ca si NFS 2 arata mai bine .... gandeste-te de 2 ori :) poate mai bine decat 4 mil p un ps2 mai bine 6 p un xbox ;)... Mi-am dat si eu cu parerea ca de ...
foarte bine ca ti-ai dat ;) mc ! astept si altele!
Chiar asa jalnic se vede PS2 ? adica cum a specificat @PumaS
Pai gandeste-te ca PS2 este cu o generatie de console in urma Xbox 360 si PS3. Deci tehnic, grafic, cum vrei tu s-o iei, este inferior PS2.
nu este jalnic dar nu se compara chiar deloc cu xbox360 sau ps3 ... parerea mea :)
Unele jocuri se vad super (Hitman Bood money,Fifa Euro,Smack down 08,GT4... astea se vad super ok dar sunt jocuri cu potential mare care au nevoie de resurse iar ps2 nu mai face fatza asa ca trebuie sa mai reduca din grafica... EXEMPLU : Fifa09 PS2 vs FIFA09 xbox360 nici meniul nu e la fel
PLAYSTATION 2 : http://www.youtube.com/watch?v=ccO0Spk5PQ4
XBOX 360 : http://www.youtube.com/watch?v=0GoyEI6lzuU
Hai mă...cum să faci așa comparații...
PS2 - XBOX - GAMECUBE (astea se compară)
*p.s.
Hai că mai merg comparații ce țin de design (controller, case, etc) dar astea de grafică...e aiurea.
nush dak are vreo importantza dar
tocmai am fost anuntzat de ING k cardul meu de credit a fost hackuit. nu au luat nici un ban k a intervenit banca si nu sa intamplat nimik major.
dc spun asta?:D pt k singura tranzactie cu acest card a fost knd am incercat sa cumpar gold de p gamepointsnow prin googlecheckout. asta acum 5 luni.
eniuei ...take care :D
Și eu am avut probleme cu google checkout și mai nou am cu paypal (tot �mi cer cod de confirmare a cardului odată la trei zile...wtf?) - tot �n cadrul gamepointsnow
Si mie mi-au spart cardut Raiff.Mi-au luat 1 milion dar au fost prinsi si banca mi-a dat card nou si banii inapoi.Nu cred ca ti s-a intamplat din cauza acelei incercari.Se intampla ca unii sa reuseasca sa fure conturile a sute de oameni si pe alea le sparg.Daca aveai paypal...atunci era problema cu site-u care poate sa iti fure banii.Astea sunt explicatiile pe care mi le-a dat mama (lucreaza la banca)...nustiu daca se potrivesc peste tot.
Merci mult de comparatie @PumaS....ma ajutat sa vad ca nici pe PS2 nu se vede chiar oribil sau in patratele!!!
deci voi ziceti ca PS2 sa nu imi iau ca nu isi are rostul.....edica e depasit?!
Eu iti sugerez sa mergi pe ps2 in loc de consolele de generatie curenta. Eu personal m-am distrat mult mai bine cu ps2-ul decat cu consola mea actuala (xbox 360). Regret teribil ca am vandut-o. Intr-un final, totul se rezuma la jocuri. Si daca ps2-ul il tii pe component si ai un televizor decent, nu arata rau deloc. Desigur ca nu se compara cu consolele de generatie curenta, dar cand vine vorba de distractie, nimic nu bate un ps2 :)
Just my 2 cents..
ps2ul are o grafica putin depasita , dar adevaratul motiv pentru care sa iti ei un ps2 este lista cu jocuri incredibile pe care le are si in plus gasesti jocuri originale la 50-60 lei
Haideti sa revenim on-topic, doar este aria de Xbox 360 aici, nu de PS2. Sunt convins ca a inteles ideea. Pana la urma o sa-si cumpere ce doreste el mai mult.
scuze ....@GreyhounD ...dar nu mie nu mi-a parut ca am facut off-topic ,adica eu vb de ambele console s am vb mai mult de Xbox in prima parte ,cum zice si topicul : intreaba si primesti rasp, deci nu te ofensa ....in sensul ca daca te-ai plictisit de jiscutie, nu neaparat aceasta este off-topic,era o comparatie!;) in fine ....Va multumesc pt. ajutorul dat! si daca ...imi va mai fi permis de catre unii;)...voi venii cu un nou OFF-TOPIC imediat ce imi iau o consola!
MC mult ,stima si e super forumu .....sunteti tari;):X
Defapt PS2-ul a fost consola anului 2008 conform celor de la gamasutra Gamasutra - Nielsen: PlayStation 2 Most-Played Console In 2008, WoW Tops PC Gaming
titlul thread-ului este Pune o intrebare, primeste un raspuns pe arie de Xbox 360, nu Xbox 360 comparatii cu celelalte console... deci se discuta numai despre Xbox 360... concluzia: OFFTOPIC
@reborn... s-a scris cu doua posturi mai sus de al tau, sa se inceteze cu offtopic-ul... bag seama ca tu ai inteles cel mai bine... felicitarile mele
p mn nu ma deranjeaza prea mult k miau hackuit cadrul...k stiam k se poate imtampla... dar ma enerveaza k eu tot incerc sai conving p ai mei k nu e un risc asa de mare dak platesti p net si sa nu mai fie asa de pesimisti knd vine vorba de internet shopping....
se pare k trebuie sa o iau de la inceput =))
Nici o problema ... nu in nici un caz nu se vede cu patratzele vrei sa vezi adevarata grafica ps2 ;) incearca GOD OF WAR si GRAND TURISMO 4 eu spun ca acolo exceleaza... PS2-ul este adevarat te poti distra cu el pe cinste fara sa ai emotii k poate crapa in secunda doi ... cum iti da xbox-ul palpitatii... este o consola constanta si fara probleme . Depinde acum si ce grafica esti tu obishnuit ... Si acum sa ramane la XBOX360 k despre asta este TOPICUL :) Sper ca baietii de aici te-au ajutat . Sal si sa ne auzim cu bine :D
si acum o intrebare ON - TOPIC eu am un XBOX360 Core System dupa cum am spus si mai sus ... vreau s intreb expertzii daca e o consola buna ? avand in vedere k e depa****a avand in vedere k a aparut si arcade-ul etc ... care este diferenta intre ele ? exista vre-una ? ca din cate stiu eu nici arcade-ul nu are HDD nici Core Systemul ?