...păi sunt și din alea.
Printable View
...păi sunt și din alea.
Are aceeasi calitate ca HDMI-ul?O sa am si sunet?
arata foarte bine acel Razer,totusi de ce nu l-au facut wireless ?
Si cum fac ca sa am sunet?Aici am vrut sa ajung:D
Uite ce idee geniala mi-a venit:)), deci eu am un TV tuner leadtek cu componet care scoate full hd.Ideea este urmatoarea sa conectez x360-ul la monitor printr-un cablu hdmi-dvi iar cele doua mufe de sunet sa le bag in TV tuner care este conectat la boxe.Ce ziceti, ar functiona?Eu zic ca da:D.
david eu am rezolvat cu un switch pt hdmi. 2 in si 1 out si nu scot niciun cablu ;)
fara alte artificii
daca imi iau un Xbox 360 Wireless Network Adapter platesc pe luna si la net si pt gold?? nu stiu ce sa imi iau PS3 sau xbox 360 imi place mai mult xbox-ul dar ...aiurea sa platesti pe luna pt gold:|
Buna idee bodo, mulumesc mult:)
Cel mai usor e sa cumperi un cod de pe internet, uite de pe siteul asta de exemplu. Poti folosi PayPal sau Google Checkout ca sa cumperi, codul il primesti instant pe email. Mergi pe consola, intrii pe Live, dai Redeem Code, pui codul si gata, ai Gold.
io vreau sa imi iau Wireless Network Adapter, trebuie sa imi iau si gold? si cum platesc netul?
Wireless Network Adapter e util doar daca vrei sa ai net Wireless, dar daca-l poti conecta prin cablu e inutil. Gold iti iei de pe site-ul dat de paul.
ma daca am Xbox 360 Wireless Network Adapte trebuie sa mai platesc si pt gold da sau nu????
Nu-ti e rusine sa vorbesti pe tonul asta cu niste oameni care incearca sa te ajute? E vina lor ca habar n-ai diferenta dintre hardware si abonament?