gold iti trebuie pt multiplayer si alte facilitati pe care le au cei care detin abonament gold. acel adaptor este pt wifi (conexiune) si atat.
Printable View
gold iti trebuie pt multiplayer si alte facilitati pe care le au cei care detin abonament gold. acel adaptor este pt wifi (conexiune) si atat.
Pe bune de n-ar trebui pus un mic test de iq la inregistrarea pe acest forum cu bonus cateva exercitii de gramatica a limbii romane.
Exista cumva un adaptor deci un cablu vga sa intre in monitor , iar alte doua mufe sa iasa din acesta?
Poate nu ma exprim bine , deci sa conectez doua cablu VGA RGB la o mufa rgb
exista asa ceva ?
da
vga splitter
Salut. Am si eu o intrebare.
Am un pro falcon banat la ultimul wave.
Am fost la un prieten, mi-am downloadat profilul de live pe memcard, l-am adus pe consola mea, totul ok.
Am vreo posibilitate sa uploadez profilul pe live, prin alta varianta decat mutatul pe alta consola cu memory cardul si connect to live?
Vreun utilitar de windows, ceva de genu. Am scos hardul, l-am conectat la pc, si am scos profilele de xbox de pe el, insa stau si ma uit la ele :D
Salutare,
Cine acumparat de pe www.xboxliveuk76.com sa-mi spuna si mie exact pasii.
Eu am facut asa si inca nu am orimit nici un semn de la ei.
1. Cont la www.xboxliveuk76.com
2. Ales produs dorit. Bifat plata prin Paypal.com si trimitere prin email a cheii.
3. Automat m-a directionat catre paypal unde am facut cont, am dat datele cardului "Mastercard"
4. Sosit mesaj de confirmare de la paypal.com
Hello ..............,
You sent a payment of 26.99 GBP to Gameconnect LLC ([email protected])
It may take a few moments for this transaction to appear in your account.
Merchant
Gameconnect LLC
[email protected]
Instructions to merchant
You haven't entered any instructions.
mai si stau si astept de atunci un mesaj de la ei si nimic.
E ceva gresit ?
e foarte ok. de obicei codul vina pe mail ca poza. verifica si in spamm. cu siguranta il ai in spamm ;)
nu e nimic venit ...
ce poza? in spam nu e nimic
da-le un mail si vezi. e curios pt ca am luat zeci de coduri de la ei
ei fac poza cardului unde ai codul redeem
SpecificatiiQuote:
We will email you a full color high resolution scan of the back of the original card along with the code typed out in text so you can see what you’re getting.
Your code will be delivered to your paypal email address within 8 hours (usually less than one hour) of receiving payment.
24/7 Instant email delivery!
PayPal is the ONLY payment method we allow at this time.
Salut.
Am un TV 32LG2000 (- LG 32LG2000 - 32" LCD TV 32LG2000 - Microwarehouse - Buy The Best Deals Online.) si my gaming experience are de suferit din cauza sunetului.
As dori sa cumpar niste boxe (2, sau 2.1) pe care sa le leg la TV (nu la consola), ca sa le pot folosi mereu in locul boxelor default.
Problema mea este ca TVul meu are o singura iesire audio (optical TOS Link), si chiar nu ma pricep deloc la sunet (nici nu stiu ce inseamna TOS Link).
Intrebarea mea este: cand imi cumpar boxe, trebuie sa verific in specificatii ca scrie "input - optical TOS Link", sau nu conteaza?
Multumesc anticipat.
Nu o sa gasesti boxe cu optical , iti trebuie un home cinema. ~ 800-900 ron minim
Multumesc pentru raspuns. Costul nu ar fii o problema, dar vroiam boxe pentru ca nu stau bine cu spatiul in camera si deja am o gramada de cabluri insirate. Deci se pare ca pana la urma o sa achizitionez un home cinema.
Multumesc inca o data.
A sosit codul dupa un email in prealabil prin care iam rugat sa verifice tranzactia.
Acum alta ... bag codul ... pe site XBOX360.com .. imi apre ca sunt Gold Member langa iconita .... frumos ... dar pe consola sunt Silver ... am restartat tot degeaba ... a patit cineva ceva asemanator ? ce sa fac?
La fel am patit si eu. Era mai bine daca dadeai redeem code direct de pe consola.
Asteapta cateva ore si o sa iti mearga fara probleme.
eu nu am avut problema. vezi cu recovery daca o ia