pai da pe info acolo unde da failed si vezi ce spune
Printable View
pai da pe info acolo unde da failed si vezi ce spune
cumva ai consola modata?
verifica daca iti da ceva de genu:
Quote:
Banned \ ? (4552) | Ethernet:
w: 0000-0021
X: 0000-F001
Y: 00A8-6820
Z: 8015-190D
Banned \ NTSC & PAL | Ethernet:
w: 0000-000B
X: 0000-F001
Y: 00A8-6820
Z: 8015-190D
Trei intrebari :
1. Xbox 360 Arcade are port HDMI ?
2. Streaming-ul de pe PC (cu WinXP) si TVersity (printr-un router wireless) catre Xbox legat la un LCD asigura vizionarea fara probleme (fara sacadari, cu subtitrare, etc) a unui film ?;
3. Daca vreau sa vad un film .mkv in conditiile de la pct.2 de mai sus, este posibil ?
Ms.
pe un xbox360 pro 60gb merg jocurile de xbox ?
Majoritatea da!
Uite aici o lista.
Xbox.com | Xbox 360 - Original Xbox Games on Xbox 360
exista cumva vreun cablu care sa faciliteze comutarea de display intre pc si consola? :-?
daca da.. un link ar fi de ajutor maxim.. nu de alta.. dar ii greu sa tot schimbi mufa :D,
mc anticipat
On Monday,11/17/2008 from 2:00 AM PST for up to 45�minutes, Xbox Live will be offline for maintenance. As a result, Xbox LIVE and the �My Xbox� section of Xbox.com will be unavailable, and the Xbox forums will be in read only mode (you won�t be able to post.) The remainder of Xbox.com will be available with limited interruptions.
This service maintenance is in preparation for the new Xbox experience which will be available this Wednesday.
Salut!
Voua vi s-a intamplat sa vi se blocheze consola cand va jucati?Mie mi s-a intamplat de 2 ori.La intervale destul de mari de timp(cam 3 zile),dar s-a intamplat.E normal?
Ps:am pasta termica schimbata la donely.
Nu cred ca e normal, daca jucai un joc piratat probabil asta e raspunsul ( DVD-uri de proasta calitate...)dar daca jocul era original, are ceva DVD-ROM-ul
si mie mi s-a blocat gta IV o data si am consola de 2 sapt cred ca din cauza ca e zgariat putin dvd-u
am inteles care e problema.....ma speriasem:D
multumesc!
Signed up for the NXE Preview? You're in!
>> From majornelson.com:
Instead of adding another 10,000 people to the preview program like we did last week, we've decided to do something a little different: everyone who successfully applied to the preview program (and submitted a valid console ID) will be getting the New Xbox Experience sometime within the next few hours. That's right...we're hooking everyone else up with NXE a bit early. If you signed up and are not prompted, that means you did not enter your console ID properly and you'll have to wait until Wednesday.
Deci pana la urma se baneaza consolele modate, indiferent daca ai jucat sau nu pe live?
Mai e 1 zi :D
Poate sa fie chiar datorita jocului in sine (ma refer la un bug). Un bun exemplu e assassin's creed. :)
Si mie la GTA 4 pentru ca e zgariat s-a blocat imediat dupa ce am reparat dvd-ul cu pasta speciala.
beddei pentru 2 VGA Distribuitoare Switchuri KVM | conectica.ro intreaba la ei eu am luat un cablu hdmi de la ei ..fff buna calitatea
salut! stie cineva ce format trebuie sa fie un filmuletz pus pe un mem stik pt a
il vedea in consola?