Altair Invades Persia
Printable View
Cum imi pun avatarul meu ca nu inteleg?
Veste buna: Avatarele vor primi haine noi... "in a few weeks".
Veste si mai buna: vor fi gratis.
Sa speram ca de Craciun vom avea haine noi sa imbracam avatarele... frig rau afara ;)
Microsoft: NXE Avatar clothing updates will be free ... for now - Joystiq
abia astept noua colectie de haine.
Pana acum din cate am vazut prin ce poze ati pus voi.. am acelasi tricou ca inca alti 3, blugi ca inca alti 5 si ochelari de soare ca si "consol3" care a postat mai sus.
Si asta doar intre cei putini de aici care si-au pus avatarele. Imaginati-va cum ar fi comparatia asta la nivel world wide. Si cand apar cele noi, daca nu sunt suficiente... toti vor trece pe alea noi ca s-au plictisit de astea vechi si e la fel de plictisitor.
Fetele in schimb sunt chiar OK si nu prea gasesti 2 la fel.
Daca ai fi putut sa ti le transferi, toate "geniile" care isi fac conturi gen zempty1, zempty2, zempty3 pentru a avea prima luna de XBL gratis, si-ar uni conturile si atunci ar incepe sa ne scoata ochii pentru cat de smecheri sunt ei ca se joaca si nu dau bani ca noi.
Poti uni 2 conturi de WoW? Nu cred... vezi ca atunci nu e chiar atat de aiurea :)
Nu-i adevarat Khan :P. Dupa 3 conturi de genul asta create nu mai merge faza.
Am dat eu exemplu de mai mult de zempty3? :P
Oricum, nu inteleg de ce ai doua gamertag-uri. Singurul motiv ar fi ca ai unul pe US si unul pe UK dar cand ti-ai facut contul de Live nu puteai sa-ti faci plecand de la cel vechi?
http://avatar.xboxlive.com/avatar/bh...vatar-body.png
Model cocalar electronic
sal all
Consola Xbox 360 daca are problema cu RROD de ce se mai comercializeaza sau de ce se mai cumpara? Mi-as dori foarte mult acesta consola insa teama mea e legata de acest fenomen numit RROD...de fapt cand apare acesta problema...daca-l modezi apare sau daca nu-l modezi sau e la fel?
Hmm, ai putea pune la fel aceeasi intrebare legata de producatorii de masini. Orice masina se strica... atunci de ce se mai comercializeaza sau de ce se mai cumpara ? Pentru ca e doar un mic procent, pentru ca exista garantie, service... si pentru ca merita a fi cumparata chiar si in perspectiva acelui defect...
eu am doua nelamuriri :
1. desi am instalat noul dashboard nu-mi pot instala pe hard jocurile de pe xbox 1, pot sa le joc numai de pe dvd.
2. atunci cand consola ruleaza aceleasi jocuri de pe xbox 1, desi sunt intr-o stare impecabila fara nici o zgarietura, imi da un fel de freezuri sau nu stiu cum sa le numesc : un fel de sarituri in actiunea jocului
am uitat sa spun ca aceasta chestiune nu se intampla si la jocurile de 360
Salut..Mihai....lasa-l..Mo..ca e Mitza1984..cred ca nu stia cum sa se reintroduca in forum..:))...
Sa nu-l speriati..luati-l incet..:)...sall all auzi..:))..
:))) Chiar Mo....ar trebui un Offtopic in care toti cei care vin noi sa se prezinte...astfel am sti cam ce useri mai vin...care vor fi si activi....