Il caut pe Live si nu il gasesc. Imi dai vreo idee ?
Printable View
...nu știu unde a dispărut, eu de pe LIVE l-am luat :-?
La mine �ncă e pe Marketplace :)
Caut-l pe xbox.com - poate așa-l găsești B-) sau pe torrente.
B-)
OFF: Cine vrea sa joace Super street fighter 4? PM cu gamertagul si putem juca azi :)
...iar mă dă afară de pe LIVE din 5 �n 5 minute :-w
buna sti cand va aparea modarea cu LT+ la slim??
buna , a aparut pe xbox live o oferta de o luna gold cu 1 lira , despre ce este vorba? merita ? si ce trebuie facut ptr a beneficia de ea ?cum pot plati ?
multumesc.
Ce intrebare ai mai pus si tu.
Normal ca e buna - de la 6 lire la 1 lira este destul de mult.
Poti plati doar cu card-ul: Visa, MasterCard si American Express.
Cu o adresa de Romania nu poti efectua comanda.
Trebuie sa cauti pe net, sau sa pui o adresa fictiva a unei tari in care exista Xbox Live. - UK de ex.
Eu nu as alege asa ceva pentru ca iti va reinnoi abonamentul in fiecare luna cu cate o luna. Doar in prima luna platest 1 lira, iar restul vei plati pretul normal la data respectiva. Si nu prea ai ce sa faci sa anulezi autoinnoirea, decat sa suni la microsoft, din cate am citit. Deci mai bine te lipsesti. Parerea mea.
Poate sa-mi spuna si mie un site de unde platesc cu cardul si imi vine prin mail un cod pt a activa xbox live?As vrea sa fie un site sigur cu preturi cat mai mici!Stiu ca intrasem pe unul ieri si costa xbox live gold 3 months cam 14-15 euro.Am uitat numele site-ului oricum l-am vazut aici pe forum :)
Vrei neparat sa platesti cu cardul direct?
GamePointsNow.com
Se plateste prin Google Checkout, unde iti atasezi cardul contului de Gmail.
Codurile vin instantaneu pe mail si preturile sunt OK.
Xboxliveuk76.com
Se plateste prin PayPal, au XBL 12 luni la 32 lire.
Codurile vin pe mail in cateva ore.
^Multumesc pt raspuns.Voi lua de pe gamepointsnow ;)
Nu lua de acolo, momentan au o oferta slaba de tot, cheap xbox live codes > 32 lire
add Andreei360 pt xbl -sa facem un nfs hot pursuit ceva;;)
http://www.youtube.com/watch?v=Ht0CdMTr5KA&hd=1
Do Don Pachi Daifukkatsu Black Label
:-SS :-SS :-SS
Consola mea a cam decedat, in proportie de 95% nu prea mai citeste nici un disc. Mai am garantie la ea pana pe fix 8 ianuarie. Intrebare pt cine ma poate ajuta pt ca habar nu am cum se procedeaza si nu vreau sa fac vreo prostie: cum fac back-up? Pt ca vreau sa sterg tot din ea. Ma poate indruma cineva spre un guide sau imi poate spune cum? Probabil ca s-a mai discutat de multe ori dar nu am prins ideea si nici nu am timp sa stau sa caut. Va multumesc frumos!
LE: Si inca o intrebare: de unde D-zeu se sterge un profil?!? Nu gasesc nicaieri.
system settings>memory
In caz ca ai cablu de transfer:
Hard Drive Transfer Cable for xBox360, Sell Hard Drive Transfer Cable for xBox360,xbox360 HDD data cable,xbox360 hdd transfer cable,xbox360 transfer cable - Cable Parts
http://www.youtube.com/watch?v=b1f3De5BCpc&feature=related
In caz ca nu ai cablu pentru transfer:
Access Xbox 360 HDD in Windows & Backup - AfterDawn: Guides
PM daca mai ai nevoie de ajutor. :)