Salut, sunt de curand proaspatul posesor al unui xbox360 si mi`ar prinde bine o oarece lista de jocuri jucabile "in grup". Mai am si un Wii, care este suprem la capitolul asta insa caut ceva si pentru xbox. Ceva recomandari?
Salut, sunt de curand proaspatul posesor al unui xbox360 si mi`ar prinde bine o oarece lista de jocuri jucabile "in grup". Mai am si un Wii, care este suprem la capitolul asta insa caut ceva si pentru xbox. Ceva recomandari?
Pai in afara de ceva arcade-uri si fighting games nu prea ai multe optiuni. Cred ca Fusion Frenzy si in curand Scene It sa mai incinga atmosfera. La partea asta, stick to Wii sau PS3 din pacate.
ce poate fi mai smecher prietene decat o lada de bere, 3 preteni, 2 paduri, si un fifa (07,08,09, it doesn`t matter) setat frumos pe tournament? hai zi tu
...... si daca aveti de gand sa incepeti cu comentarii X-(.. va zic de acum.. STFU! it`s not gay
![]()
Nu cred ca e "party game"..Castle Crashers XBLA merge in 4,eu l-am jucat in 3.
Castle Crashers
Merg Fuzion Frenzy 2 e chiar smecher, dar in 4.In 2 parca nu e farmec, datorita AI-ului.
da da guitar hero cu sistemul dat la maxim !!! si cateva sticle de Vodka Absolut ! si niste weediese super party ! ! ! ! ! ! ! ! !
Soul Calibur 4 + Rock Band + Guitar Hero + Jack Daniel's + 3 prieteni + 4 fete vesele = soopa doopa party!
De pe Xbla mai ai : Bomberman, Worms, poate si Virtua Fighter 5 ( daca vrei sa zapacesti un prieten in bataie), cu masini aproape toate NFS-urile, sport ...., Mercenaries 2, Army of 2... te descurci tu cauta jocuri cu multiplayer si gasesti ceva pe gustul tau.
Bookmarks