am si eu o intrebare, de curand mi-am cumparat un xbox 360 elite de pe gameshop, si as vrea sa-l modez soft, in caz ca o fac se pierde garantia?
am si eu o intrebare, de curand mi-am cumparat un xbox 360 elite de pe gameshop, si as vrea sa-l modez soft, in caz ca o fac se pierde garantia?
Comunica seria consolei la MS si asa pot verifica daca a fost vreodata modata.
Nu cred ca-ti revine garantia.
Prin modare iti asumi riscul de a pierde garantia, daca nu vrei sa iti asumi riscul nu o modezi . Firmele care ofera garantie comunica cu producatorul si isi dau seama daca consola a fost modata.
Ideea e ca daca o modezi si joci numai offline si apoi revii la softul original asa mai ai sanse sa ramai cu garantia.
Nu mai bine lasi modarea ?te tine consola o multime de timp (fara ban ,daca iti da rrod ai garantie ,etc.)jocurile s-au ieftinit la greu,mai ales cele SH .
Daca o modezi si stai offline, sunt sanse mici sa pierzi garantia (asta daca nu a fost afectat sigiliul)
Aia la microsoft verifica daca consola este banata dupa s/n ca sa ti-o refuze la garantie.
Stiu.. dar.. merita sa te risti?
Daca tot tii sa te joci pe live, nu ti-o mai modezi si iti cumperi originale. E mai sigur asa.
Thread inutil.
Daca desfaci un motor capsulat, pierzi garantia?
Daca te apuci si iti desfaci televizorul sa il "modezi" (ii mai pui niste lampi), pierzi garantia?
Evident ca o pierz, doar umbli in consola.
Closed.
Bookmarks