Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Results 1 to 10 of 10

Thread: Sfaturi jocuri

1. #1 SP
    Member maniac360's Avatar

Sfaturi jocuri

Eu mi-am adus din America un Xbox360Elite cu vreo 80 de jocuri acum 6 luni si problema e ca vreau jocuri noi acum si nu am de unde sa le cumpar caci imi trebuie regiunea NTSC.
    De vandut consola nu o pot vinde caci am adus special pt ea un sony bravia de 52" tot NTSC si asta nu prea as vrea sa-l vand si oricum nimanui nu i-ar folosi NTSC.
    Din America nu face nimeni shipping in Romania la jocuri si sa platesc un bilet de avion pana in prostia aia de tara numa ca sa-mi cumpar jocuri categoric nu merita.
    As vrea sa stiu de unde pot cumpara de aici sau din UE jocuri NTSC sau Region Free sau unde as putea sa-mi duc consola la modat ca sa pot juca jocuri downloadate de pe net (singur nu pot sa o modez pt ca am apple, nu pc) ?

va multumesc anticipat

2. #2 SP
    Admin MonkY's Avatar
    maniac360: poti sa-ti cumperi foarte usor jocuri de pe eBay.com sau sa-ti achizitionezi de pe play-asia.com ntsc sau region free. Bafta !

Daca o modezi, nu o vei putea face region free, ci doar schimba regiunea. Adica, ori PAL, ori NTSC. Talk to Donely about that

3. #3 SP
    De pe ebay as prefera sa nu cumpar pentru ca am vreo 2 experiente neplacute cu acest site si in plus nu prea gasesc jocuri noi (au aparut saptamanile astea cateva jocuri noi dupa care sunt innebunit). O sa ma uit pe play-asia.com sa vad ce pot rezolva (mersi pt sfat).
    A mai comandat cineva de pe site-ul respectiv jocuri? Cat de repede ajung?

Legat de modat, daca o fac nu vreau sa-i schimb regiunea pt. ca majoritatea jocurilor de pe trakere sunt oricum NTSC sau region free.

4. #4 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Well, ai aici http://www.consolegames.ro/forum/f60...lui-consolist/ pentru mai multe detalii. In mod normal de pe play-asia daca iei cu posta clasica, ajung in 2-3 saptamani. Recomand UPS sau EMS si-ti vin in 7 zile maxim.

Cat despre
    Quote Originally Posted by maniac360 View Post
    majoritatea jocurilor de pe trakere sunt oricum NTSC sau region free.
    sincer chiar nu ne intereseaza. Noi aici nu discutam despre piraterii.

5. #5 SP
    Mad Collector rodarkone's Avatar
    Solutia 01. Cumperi o consola PAL cu HDMI si iti va merge pe TV ul NTSC prin HDMI (in caz ca TV ul are HDMI) - deci pastreaza consola ta NTSC si cumpara una PAL (arcade) se gasea cu 160 EU la "baieti" sau 700 RON in magazin (cu garantie 3 ani)

Solutia 02. Modezi consola si o faci PAL - daca ai HDMI la ea - poti rula jocuri PAL pe TV ul tau, insa nu le vei mai juca pe cele NTSC (desi probabil ca unele sunt zone free - depinde acum si cate jocuri ai)

Solutia 03. Vinzi consola NTSC si cumperi una PAL cu HDMI - similar cu punctul 1 doar ca mai ieftin

Solutia 04. cumperi de pe playasia (de recomandat prin paypal pentru a evita problemele posibile)

PS: nu stiu ce ma face sa cred ca pe tine te intereseaza mai mult modarea decat cumparatul de jocuri originale, altfel ai fi fost multumit cu solutia -> playasia/ebay etc deja sugerata de monky

6. #6 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    Nu vad cum de nu si-a dat lumea seama. Toate jocurile pe care le aduce webpredator pentru Xbox 360 sunt NTSC.
    Iti recomand sa cumperi jocurile de la el pentru ca au preturi foarte bune, mai ales noile aparitii.
    FarCry 2 la 160 RON e pomana
    Fable 2 Collectors la 180 RON la fel.

Vorbeste cu el.

http://www.consolegames.ro/forum/f41...236/#post23236

7. #7 SP
    Ok, multumesc de sfaturi

@MonkY
    Scuze dar nu stiam chestia legata de piraterie pe acest forum

@rodarkone
    PAL cu HDMI si nu va merge pe TV ul NTSC prin HDMI !!! Am testat deja chestia asta si prin legatura directa la HDMI-ul de la tv si prin cel de la un audio/video receiver yamaha multizone. Motivul e spectrul de frecvente pt. crominanta/luminozitate/culoare/sincronizare/semnal de stingere diferite intre sistemele PAL/NTSC analogice portate la standardele digitale (e o intreaga teorie aici).
    Legat de "impresia" ta, e una total gresita, nu ma atrage deloc modarea consolei si nu am cum sa fiu multumit cu o "solutie" pe care inca nu am incercat-o.

@Khan
    Mersi de info

8. #8 SP
    Senior Member Pastilutza's Avatar
    Maniac daca te intereseaza Dead Rising..il primesc eu maine din America si eu am PAL xboxu si nu pot sa il joc.Daca te intereseaza da-mi un PM.

9. #9 SP
    Dead Rising il am deja. Mersi oricum de oferta.

10. #10 SP
    Senior Member Pastilutza's Avatar
    NBA Street Homecourt te intereseaza?As putea sa il comand acum de pe Amazon.Special pentru tine si sa fac si un pret bun.Daca te intereseaza da-mi un PM.Poate pana pe 24 cand se inchid vanzarile.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.