Cine a auzit de acest joc? Cred ca nimeni. Se pare ca celor carora le place sa joace cu aceasta clasa, le este oferit un joc special. Mai multe detalii aici
Cine a auzit de acest joc? Cred ca nimeni. Se pare ca celor carora le place sa joace cu aceasta clasa, le este oferit un joc special. Mai multe detalii aici
de cand astept un joc cu sniper.....vad ca trebuie sa iasa in Q2 2010,sper sa nu se amane
Avand in vedere ce jocuri "exceptionale" au facut City Interactive pana acum mai bine treceti peste el.
e adevarat, dar...totusi. nu poti stii de unde sare iepurele. au mai fost cazuri de producatori cu jocuri mediocre ce au scos un joc bun. chiar daca nu au existat inca reclame la jocul asta, arata bine dpdv grafic si daca o sa fie gen Sniper Elite, dar in jungla, cred ca o sa fie ok![]()
am jucat sniper elite dar am ajuns la un punct unde nu mai puteam sa trec si am renuntat.....si legat de jocu asta,o sa vedem la momentul respectiv cat de bun o sa fie.cred ca o sa'mi placa....asta doar daca nu ma trimite la vanatoare de animale cu sniperu![]()
Sniper Elite a fost un joc bun. Mai ales pentru ca nu prea avea concurent. PLus, in acest gen trebuie sa te inarmezi cu rabdare si tactica. "Vitezistii" nu au ce sa caute aici.
deja nu mai arata la fel de bine ca in primul trailer. ACUM este in-game.
nu-mi place deloc faza cu incetinitul timpului si nici cum iti evidentiaza oamenii. si mi se pare ca au prea multe chestii pe ecran (HUD)
Arata foarte bine, dar sper sa nu fie genul ala de joc care din trailere zici ca e ok, ca o sa fie fun si cand il joci e plin de bug-uri, glitch-uri sau alte probleme.![]()
Bookmarks