HardDisk-urile pentru xbox 360, sunt speciale sau sunt HDD-uri de 2.5" montate intr-un rack special? Exista vreo posibilitate sa montezi in rack-ul respectiv HDD-uri de dimensiuni mai mari decat cele care se vand implicit pentru xbox 360?
HardDisk-urile pentru xbox 360, sunt speciale sau sunt HDD-uri de 2.5" montate intr-un rack special? Exista vreo posibilitate sa montezi in rack-ul respectiv HDD-uri de dimensiuni mai mari decat cele care se vand implicit pentru xbox 360?
daca imi cumpar un western digital are mufa de conectare specifica xboxului sau mai trebuie sa ii fac ceva ?
poi are mufa normala sata..trebuie sa ii faci tu o mufa sau sa ii pui una de la un hdd de xbox..
In primul rand iti trebuie o carcasa goala pentru HDD de xbox 360. HDD-ul se inlocuieste sau se monteaza (dupa situatie) usor, carcasa aceea avand inauntru mufe de conectare normale, adica S-ATA si mufa de alimentare.
Fara carcasa pentru HDD de xbox 360 nu stiu cum ai putea sa pui un HDD.
dupa ce termin cu proiectu asta care lam inceput am sa fac si o mufa ptr hard eventual ca sa il bag si in consola directo sa postez aci
da mai trebuie sa ii faci . iti trebuie carcasa de hdd de xbox, poti sa o desfaci pe a ta dar cu grija sa nu rupi sigiul(este asezat peste un surub), flash-uiesti hdd-ul western digital cu firmwire de hdd microsoft . cam asta ar fi in mare parte daca vrei sa iti transferi datele de pe hdd-ul tau original pe cel nou e ceva mai complicat dar nu e greu deloc.
Am un Seagate Momentus 5400.4 SATA 3Gb/s 120-GB. L-as putea folosi pentru a "upgrada" hdd-ul de xbox de 20gb?
nu cred ca poti, ai nevoie de software care sa scrie peste firmware-ul original pentru a merge pe Xbox. Momentan, cei care au facut programul de reflash-uire au facut doar pentru WD Scorpio seria BEVS.
M-am uitat in fuga peste cateva tutoriale cum sa-ti upgradezi hardul de xbox dar n-am bagat de seama ca trebuie sa ai un anumit model de hddDin cate vazusem credeam ca noile harduri le legau la pc doar pt o formatare mai speciala...
Merge sa pui doar WD BEVS de 120 Gb din cate am gasit si m-am informat si eu.Nu merge orice model.
eu miam facut un adaptor sa zic asa....am lipit mufe sata si sata power pe placa de baza si am conectat hard diskul prin mufe. e buna varianta pentru cei ce nu au garantie si nici hdd..
decat sa dau 5--6 mil pe un hdd de 120 mai bine 2 mil si il faci cu hddhackr
poi eu am pus cel de 20..dar pin la 120 iti faci cu hddhackr un western digital scorpio bevs serie
Bookmarks