Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 20 of 39

Thread: HDD Xbox 360

1. #1 SP
    Banned nurv's Avatar

HDD Xbox 360

HardDisk-urile pentru xbox 360, sunt speciale sau sunt HDD-uri de 2.5" montate intr-un rack special? Exista vreo posibilitate sa montezi in rack-ul respectiv HDD-uri de dimensiuni mai mari decat cele care se vand implicit pentru xbox 360?

2. #2 SP
    Junior Member risco_andrei's Avatar
    maxim 120 gb si exista o serie western digital scorpio....bevs series

3. #3 SP
    Junior Member theasi91's Avatar
    daca imi cumpar un western digital are mufa de conectare specifica xboxului sau mai trebuie sa ii fac ceva ?

4. #4 SP
    poi are mufa normala sata..trebuie sa ii faci tu o mufa sau sa ii pui una de la un hdd de xbox..

5. #5 SP
    Member Atrium's Avatar
    In primul rand iti trebuie o carcasa goala pentru HDD de xbox 360. HDD-ul se inlocuieste sau se monteaza (dupa situatie) usor, carcasa aceea avand inauntru mufe de conectare normale, adica S-ATA si mufa de alimentare.

Fara carcasa pentru HDD de xbox 360 nu stiu cum ai putea sa pui un HDD.

6. #6 SP
    dupa ce termin cu proiectu asta care lam inceput am sa fac si o mufa ptr hard eventual ca sa il bag si in consola direct o sa postez aci

7. #7 SP
    Member dogdan's Avatar
    Quote Originally Posted by theasi91 View Post
    daca imi cumpar un western digital are mufa de conectare specifica xboxului sau mai trebuie sa ii fac ceva ?
    da mai trebuie sa ii faci . iti trebuie carcasa de hdd de xbox, poti sa o desfaci pe a ta dar cu grija sa nu rupi sigiul(este asezat peste un surub), flash-uiesti hdd-ul western digital cu firmwire de hdd microsoft . cam asta ar fi in mare parte daca vrei sa iti transferi datele de pe hdd-ul tau original pe cel nou e ceva mai complicat dar nu e greu deloc.

8. #8 SP
    Junior Member Paradox's Avatar
    Am un Seagate Momentus 5400.4 SATA 3Gb/s 120-GB. L-as putea folosi pentru a "upgrada" hdd-ul de xbox de 20gb?

9. #9 SP
    Member Atrium's Avatar
    nu cred ca poti, ai nevoie de software care sa scrie peste firmware-ul original pentru a merge pe Xbox. Momentan, cei care au facut programul de reflash-uire au facut doar pentru WD Scorpio seria BEVS.

10. #10 SP
    Junior Member Paradox's Avatar
    M-am uitat in fuga peste cateva tutoriale cum sa-ti upgradezi hardul de xbox dar n-am bagat de seama ca trebuie sa ai un anumit model de hdd Din cate vazusem credeam ca noile harduri le legau la pc doar pt o formatare mai speciala...

11. #11 SP
    Senior Member Pisboy's Avatar
    Merge sa pui doar WD BEVS de 120 Gb din cate am gasit si m-am informat si eu.Nu merge orice model.

12. #12 SP
    eu miam facut un adaptor sa zic asa....am lipit mufe sata si sata power pe placa de baza si am conectat hard diskul prin mufe. e buna varianta pentru cei ce nu au garantie si nici hdd..
    decat sa dau 5--6 mil pe un hdd de 120 mai bine 2 mil si il faci cu hddhackr

13. #13 SP
    Member reborn2603's Avatar
    Quote Originally Posted by risco_andrei View Post
    eu miam facut un adaptor sa zic asa....am lipit mufe sata si sata power pe placa de baza si am conectat hard diskul prin mufe. e buna varianta pentru cei ce nu au garantie si nici hdd..
    decat sa dau 5--6 mil pe un hdd de 120 mai bine 2 mil si il faci cu hddhackr
    Atasaze cateva poze, is tare curios sa vad cum tia iesit.

14. #14 SP
    ok
    azi sau maine fac pozele sa vedeti e foarte simplu si ieftin

15. #15 SP
    Senior Member Mask's Avatar
    Le asteptam.

16. #16 SP

poze

asa am procedat eu si merge ...
    Attached Images Attached Images p1060388.jpg p1060385.jpg p1060382.jpg p1060383.jpg

17. #17 SP
    is the man! trickz's Avatar
    Si pana la cati GB iti merge asa?

18. #18 SP
    poi eu am pus cel de 20..dar pin la 120 iti faci cu hddhackr un western digital scorpio bevs serie

19. #19 SP
    Junior Member nakajima's Avatar
    poti sa joci jocurile pe xbox numai de pe hdd??

20. #20 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Quote Originally Posted by nakajima View Post
    poti sa joci jocurile pe xbox numai de pe hdd??
    Nu.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 2 1 2 LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks