din cate stiu eu toate jasperele au power suply de 150W Apparent Xbox 360 "Jasper" spotted in the wild - Engadget
din cate stiu eu toate jasperele au power suply de 150W Apparent Xbox 360 "Jasper" spotted in the wild - Engadget
Daca tin bine minte, am citit si cazuri in care unele Jasperuri au fost ambalate cu vechile caramizi. La fel era si cu primele Falconuri aparute. Oricum cea mai sigura metoda de a verifica este cea din poza, cele care au 12.1 A in loc de 14.2 A sunt sigur Jasper.
Sper ca �n Cluj să nu facă ăștia scandal că mă uit pe clapeta aia. Din c�te-am văzut �n Iulius Mall (Altex/Diverta) au lipite intenționat acele clapete...ce prostie.
Iti spun foarte sigur ca nu exista Jasper cu alimentator de 175w, s-a vehiculat la inceput cind a fost anuntat, insa a aparut si rectificare ca Jasper va fi comercializat cu alimentator de 150w only, alimentator care are si un conector putin diferit fata de cel de 175w, fapt care impiedica folosirea lui la o consola de generatie mai veche si invers. Din ce-mi aduc eu aminte puterea este produsul dintre intensitate si curent, adica "W = A x V", in cazul nostru la Falcon avem 12V x 14.2A = 170.4W de unde si puterea totala de 175W, iar in cazul Jasper avem 12V x 12.1A = 145.2W rezultind puterea totala de 150W.Quote:
Originally Posted by St Mael
Concluzia, alimentatorul de 150w ramine una din modalitatile usoare de a indentifica un Jasper.
Sper ca va foloseste la ceva ceea ce am zis, sa aveti spor.
Faza e ca parca au intrat in pamant 360-urile Arcade. Am fost ieri intr-un Altex, un Flanco si un MediaGalaxy (Baneasa) si nu aveau nicaieri. Deci nu ca sa verific daca e Jasper, chiar nu am ce verifica... :)
In Oradea el la fel, ultimile console s-au vandut putin inainte de Craciun. Media galaxy promite ca va aduce console si jocuri in curand dar acelasi lucru l-am auzit deja de o saptamana...
abia au aparut in america jasperuri , in romania vor aparea probabil peste 3-4 luni....
Si eu m-am invartit o zi intreaga prin magazine si nu am gasit pe nicaieri console XBOX, de parca ar fi intrat in pamant. Reprezentantii raionului de la Carefour mi-au spus ca au dat comanda imediat dupa Craciun si trebuiau sa le fi sosit deja. Sa fie acesta un semn ca urmatorul stoc va fi alcatuit din console Jasper ?
pai presupun ca microsoft mai are si falconuri in stoc..
xbox 360 jasper (part 2)
http://www.youtube.com/watch?v=SSW23...eature=related
...e prima dată c�nd văd iconița de la Internal Memory :-?
am alergie la cuvantul RROD , pt ca numai despre asta se discuta... ~x(
Eu am mai zis pe undeva pe forum ca asta e una din diferentele majore intre Jasper si Falcon, e prima consola xbox360 cu memorie interna si nu ma refer la HDD.Quote:
Originally Posted by RonaN1
La DOMO din Auchan Titan cica sunt jasper am citit pe ComputerGames ca a cumparat cineva de acolo si ca e modelul Jaspers.Soo.. miscati-va repede.
sunt curios cand o sa dea un jasper RROD la cineva si o sa se opreasca jasper "hunting"
Dacă-ți iubești consola și ai grijă de ea...nu-ți dă RRoD niciodată. Eu am două 360-uri din 2006 (model vechi) - de abia aștept Jasper-ul - și merg zilnic 17 ore+...
Ce RRoD frate...basme și copilării :)
*p.s.
Și mai am c�tiva vecini/prieteni, tot așa...model 2006, zilnic gaming...nici pomeneală de RRoD.