Pai daca are garantie 3 ani ce mai conteaza ca e jasper sau nu....
Pai o sa comand online k in Timisoara nu este gameshop, si nu vreau sa trec prin o gramada de probleme sa trimit consola inapoi, mai bine sa se strice mai greu...
Conteaza ca nu e in Timisoara? Din cate stiu eu, numai in Bucuresti e, si asta nu a impedicat pe nimeni sa cumpere de la ei. Garantia nu ridica probleme, doar o trimiti prin curier la ei si astepti un raspuns. ;)
xbox-ul cu too human si halo3 e jasper sau nu?
Ok, deci acum sunt in febra cumparaturilor, si vreau sa fiu sigur k fac alegerea potrivita, la emag este o oferta la xbox360 arcade cu halo3 si sega tennis incluse in pret la 949RON, de asta stie cineva daca este sau nu jasper dar are doar 2ani garantie, la gameshop arcade este 899RON fara jocuri dar cu 3 ani garantie si din ce am citit pe aici este sigur jasper, deci care ar fi o afacere mai buna.
PS. Oferta la gameshop cu un joc moka la fiecare xbox360 mai este valabila?
Poate te intereseaza, am fost tapit de eMag de curand. Au furat niste ochelari 3D din cutia unei placi grafice care erau oferiti cadou de catre producatorul placii grafice.
Eu am luat de la ei bundle-ul Arcade + Kung Fu Panda + Lego Indiana Jones la 830 lei, e Jasper. Oricum, daca dai comanda si alegi sa o iei de la ei de la sediu, poti sa verifici jos la livrari daca e Jasper sau nu, inainte sa platesti.
Apropo, asta luat de mine avea doar 1 an de garantie.. fiind Jasper, sper sa nu aiba probleme. Am observat ca nu se incalzeste mai deloc, chiar si dupa maratonuri sanatoase de cateva ore.
Eu am luat de la gameshop.ro bundle-ul elite cu halo 3 + halo 3 odst.
Este jasper, are marcat pe spate curentul de alimentare 12.1 A.
Pretul mi se pare relativ OK avand in vedere ca e un elite jasper cu HDD de 120GB si are garantie 3 ani
(spre deosebire de celelalte magazine care dau 2 ani). A da, vine cu Halo 3 + Halo 3 ODST.
Ce m-a enervat la jocuri este ca manualul este numai in limbi est europene imposibile(poloneza, maghiara, ceha - WTF??). Mda, ma rog.
In UK ar fi cam 219 lire un bundle din asta, mai ieftin, adevarat dar tb sa il si aduci pana aici cumva.
Si mai greu cu garantia.
Am cumparat pana la urma de la gameshop.ro si este jasper si fabricat in 05-2009, deci sunt super multumit, pretul a fost OK la 900RON si are 3 an garantie, eu mai mult pentru garantie am cumparat de acolo, ca o fi sau nu el jasper dar sa nu uitam ca este produs de la Microsoft si ca tot se duce el.
A cumparat cineva super elituri cu FM3? Sunt jasper? Ceva diferente fata de eliturile de 120gb?
caut si eu un Arcade jasper nou.Stiti pe undeva?
Cauta pe forum ca sunt destui care aduc de afara Jaspere Arcade cu garantie un an pe amazon in jur de 600-700ron.
Daca faci comanda singur ajungi si pe la 580ron :)
prezent :D la 599 arcade se aduce sigilat :D (ask if you need)
stiu da dureaza.