lucky bastards....
lucky bastards....
Am fost azi-dimineata (8.30) la Auchan Titan si nu mai aveau 360 Arcade de nici o culoare. Mai mult, asi putea zice ca in afara de 2 Arcade-uri vechi vazute intr-un Carrefour, nu mai gasesti nicaieri Arcade-uri.
In Oradea am gasit ceva 360-uri PRO 60 GB la Real 1.
off:Am eu un Arcade,cumparat din MG de cateva sapt( 2 cred) E cadou nedorit daca e interesat cineva pm me.
Nu sunt jasper. Sunt Falcon-uri. Data fab: Iunie 2008
Salut,
In speranta sa-i fie cuiva de ajutor: mi-am luat joi, 08.01, un Xbox 360 Arcade din Cora Pantelimon.
Nu stiam ce sa urmaresc, gen Falcon/Jasper; sunt novice.
Dar m-am uitat aseara la detaliile scrise pe aici si constat ca e Jasper.
Din cate am vazut ca se uita baiatul de la raion in bazele de date, mai aveau ceva pe stoc, nu era ultima.
Desi cea expusa imi dadea fiori la cat de jegoasa arata....Si era doar una expusa. Dar mai au "in spate", ca sa zic asa.
Deci esti sigur ca e Jasper?
pune cateva poze sa vedem si noi....
Nu inteleg.
In ce anume nu aveti incredere?
Din cate am inteles citind pe acest topic si nu numai, varianta Jasper are scris pe spate sub codul de bare 12,1 A in loc de 14,2 A pt. Falcon. Corect? Daca da, unde credeti ca as fi putut gresi????
De ce trebuie poze??? Ce interes am sa mint??? Acum, sincer!
Nu vreau sa mi-o luati in nume de rau dar ma atac la chestiile astea de neincredere absolut nejustificata.
Stai linistit, ne e vorba ca te crede lumea mincinos. Pur si simplu vrem sa vedem poze pentru ca ar fi primul caz "documentat" de Jasper in Romania. De asemenea stiu persoane care vor sa cumpere Jasper si ar fi interesate sa vada mai exact, sa fie sigure.
Da, e corect, pot sa confirm ca in CORA Pantelimon am gasit Xbox360 Jasper.
Insa nu pot sa va spun daca se mai gasesc sau nu fiindca oamenii de-acolo sunt complet aerieni.
Adica, cand am ajuns acolo, era un 360 Arcade intr-o vitrina, inchis cu cheia. I-am spus omului de-acolo sa deschida ca vreau sa verific ceva la consola, intra-adevar scria 12.1A pe fanta. Am zis "OK, asta este! O iau!". Omul mi-a zis ca OK, scaneaza codul de bare si ma duc la depozit sa o iau. Platesc, ma duc la depozit, aia incep sa susoteasca intre ei, vine unul nervos, altul zicea ca sunt "sus la etaj", ameteala. In sfarsit soseste o femeie cu o consola Xbox360 normala (nici elite nici arcade, cutie alba, veche) intr-o cutie lovita si deschisa. Le zic: "nu asta am platit, dati-mi consola din vitrina (era sigilata). Aia zic OK, ma intorc la vitrina, vorbesc cu baiatul de-acolo, ala imi da consola si-mi zice ca se duce peste aia de la depozit "ca sunt cazuti in cap" sau ceva de genul. N-am mai asteptat sa vad cum s-a sfarsit treaba, idee e ca daca in vitrina nu vedeti un Xbox360 Arcade... nu pot sa spun sigur ca mai au.
Pe cutie scrie cine e importatorul. w w w. kbcsoft. ro
Mai bine intrebati cu un telefon la astia care-i treaba.
In ceea ce priveste garantia... nu pot sa zic decat "Doamne-ajuta!". Mi-au dat o foaie de garantie pe care scrie "Xbox 360". Fara cod-ul consolei (i-am intrebat daca nu trebuie sa scrie si ei acolo ceva mai multe informatii.. ziceau ca nu..), doar data si bonul.. pana mea, naiba stie. Oricum, la cat costa... sa ma tina o bucata de vreme si mai iau alta dupa aia daca chiar nu se poate altfel..
Cool!
M�ine merg și eu să văd ce găsesc (Cluj). Dau de știre =D>
*p.s.
Mie-mi trebuie doar Jasper-ul...garanția oricum ajunge după vreo două nanosecunde �n primul tomberon sau �n cel mai apropiat ghiveci cu flori :-?
Alte indicii mai sint, transformator 150w, sa ne spuneti daca aveau sa nu memory card si cita memorie interna va afiseaza in sectiunea settings.
Succes.
off: Ronnie si tu esti maniac ca mine iti vinzi Falcon-ul sa-ti iei Jasper :D?
...nu v�nd nimic. Am două 360-uri și mai iau Jasper-ul. N-am falcon, niciodata n-am avut. Amele sunt model 2006 (no hdmi).
si ce faci cu 3 console ?
Ronan, daca nu gasesti acolo, te cred in stare sa ajungi pana in Bucuresti :D
Daca te hotarasti sa treci pe aici, da'mi un pm.
vreo cineva din iasi sau din neamt pe aici?a`ti gasit jasper`uri prin magazine?