Serbustoc,
In primul rand va urez un an nou cu impliniri si santate ca ii mai buna decat toate.Am deschis acest thread pentru a va reaminti un joc clasic care a facut si face istorie.Clasicul Streeet Fighter (personal eu l-am jucat acu' 10 ani intr-o crama ,si mi-a placut la nebunie jocul)un joc care a incantat de-a lungul timpului multi gameri si care a revenit in forta cu noul Street fighter 4.Nu am sa vorbesc despre ultimul realese, ci dores ca in acest thread sa va readuceti aminte de clipele tineretii
. Eu imi aduc aminte ca l-am jucat ,dupa experienta de la crama, pe Nintendo, cu un Character numit CHUN-LI.Imi palcea la nebunie miscarea Hyakuretsu Kyaku, adica apasai repede pe butonul kick si ea incepea sa "fluture'' picioarele cu o rapiditate fantastica.O alta miscare care mi-a placut a fost Spinning Bird Kick , cand se rotea cu capul in jos ca si elicea unui elicopter.A evoluat jocul pana azi de la diferite combouri,moves,cat si diferite personaje.Sunt un fan al genului beat-um up,dar ce apreciez la acest joc este ca a pastrat izul de 2d fighting ,chiar si in realeasul din 2008-2009.
Astept cu nerabdare editia din 2009 a jocului,iar pana atunci ma destind cu versiunea Street Fighter 2 pe PS2![]()
Bookmarks