Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 9 of 9

Thread: Street Fighter - History & Future

1. #1 SP
    Member zaice's Avatar

Smile Street Fighter - History & Future

Serbustoc,

In primul rand va urez un an nou cu impliniri si santate ca ii mai buna decat toate .Am deschis acest thread pentru a va reaminti un joc clasic care a facut si face istorie.Clasicul Streeet Fighter (personal eu l-am jucat acu' 10 ani intr-o crama ,si mi-a placut la nebunie jocul)un joc care a incantat de-a lungul timpului multi gameri si care a revenit in forta cu noul Street fighter 4.Nu am sa vorbesc despre ultimul realese, ci dores ca in acest thread sa va readuceti aminte de clipele tineretii . Eu imi aduc aminte ca l-am jucat ,dupa experienta de la crama, pe Nintendo, cu un Character numit CHUN-LI.Imi palcea la nebunie miscarea Hyakuretsu Kyaku, adica apasai repede pe butonul kick si ea incepea sa "fluture'' picioarele cu o rapiditate fantastica.O alta miscare care mi-a placut a fost Spinning Bird Kick , cand se rotea cu capul in jos ca si elicea unui elicopter.A evoluat jocul pana azi de la diferite combouri,moves,cat si diferite personaje.Sunt un fan al genului beat-um up,dar ce apreciez la acest joc este ca a pastrat izul de 2d fighting ,chiar si in realeasul din 2008-2009.
    Astept cu nerabdare editia din 2009 a jocului,iar pana atunci ma destind cu versiunea Street Fighter 2 pe PS2

2. #2 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    sper ca la urmatorul thread deschis de tine sa nu mai pui titlul in halul ala

3. #3 SP
    Member zaice's Avatar
    OK.Vroiam sa fie ceva mai aparte titlu,designu.O sa ma conformez.Mersi de observatie

4. #4 SP
    Banned jumpingflash's Avatar
    Quote Originally Posted by zaice View Post
    Serbustoc,

In primul rand va urez un an nou cu impliniri si santate ca ii mai buna decat toate .Am deschis acest thread pentru a va reaminti un joc clasic care a facut si face istorie.Clasicul Streeet Fighter (personal eu l-am jucat acu' 10 ani intr-o crama ,si mi-a placut la nebunie jocul)un joc care a incantat de-a lungul timpului multi gameri si care a revenit in forta cu noul Street fighter 4.Nu am sa vorbesc despre ultimul realese, ci dores ca in acest thread sa va readuceti aminte de clipele tineretii . Eu imi aduc aminte ca l-am jucat ,dupa experienta de la crama, pe Nintendo, cu un Character numit CHUN-LI.Imi palcea la nebunie miscarea Hyakuretsu Kyaku, adica apasai repede pe butonul kick si ea incepea sa "fluture'' picioarele cu o rapiditate fantastica.O alta miscare care mi-a placut a fost Spinning Bird Kick , cand se rotea cu capul in jos ca si elicea unui elicopter.A evoluat jocul pana azi de la diferite combouri,moves,cat si diferite personaje.Sunt un fan al genului beat-um up,dar ce apreciez la acest joc este ca a pastrat izul de 2d fighting ,chiar si in realeasul din 2008-2009.
    Astept cu nerabdare editia din 2009 a jocului,iar pana atunci ma destind cu versiunea Street Fighter 2 pe PS2
    De ce nu te "destinzi" cu Street Fighter HD Remix ?

5. #5 SP
    Member zaice's Avatar
    Buna si varianta HD, dar prefer varanta clasica.Vorba aceea Oldies but Goldies

6. #6 SP
    Member zaice's Avatar
    Serbustoc,
    Rog cei care se ocupa de reviews,sa se ocupe si de Street Fighter 2009.Msi

7. #7 SP
    Taw
    Senior Member Taw's Avatar
    Serbustoc,
    Rog cei care se ocupa de reviews,sa se ocupe si de Street Fighter 2009.Msi
    Probabil te referi la Street Fighter 4, nu exista SF 2009.
    Cat despre SF2 HD Remix, el este practic ACELASI JOC, cu grafica imbunatatita si cu echilibrarea personajelor. Nu e ca si cum e alt joc facut mai prost, ca sa joci oldies but goldies.
    Si cand apare SF4, tu tot 2-ul o sa joci?

8. #8 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Serbustoc,

9. #9 SP
    Member zaice's Avatar
    Da Taw, ma refer la street fighetr 4, si o sa ma joc dar din pacate pe pc(momentan nu detin un xbox).. Sper sa se faca un rewiev complex despre acest joc (asta in caz ca exista dorinta de a se face)pentru ca jocul este un classic.

Raskolnikow "Serbustoc " provine din zona ardealului.Sunt ardelean si ma mandresc cu asta.Serbustoc l-am folosit nu ca un exponent al generatiei mess.Daca l-ai luat acest cuvant ca pe un afront ,no offense.In rest sa fim sanatosi

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.