Consola XBOX 360 XDK (Xbox Development Kit)...posed asa ceva...stie careva cu ce se mananca si ce as putea face cu ea?
Consola XBOX 360 XDK (Xbox Development Kit)...posed asa ceva...stie careva cu ce se mananca si ce as putea face cu ea?
http://www.theinquirer.es/savedfiles..._360_front.jpg
e exact ca cea din poza numai ca e gri...si faza de rahat e ca n-am sursa iar sursa de la premium-ul meu nu merge...banuiesc ca trebe ceva mai nervos ca scrie pe ea ceva gen 3.2 Ghz si ceva cu licensed to (firma producatoare de jocuri cunoscuta)...eu o am de la niste baieti care "au gasit-o" pe undeva pe afara...![]()
Curios iar...data de fabricatie este in 2005...consolele de genul asta cred ca lucreaza intens...asta ma face curios asupra unui lucru: oare astea dau RROD si ce fel de racire or avea..??..
Nu vad rostul acestui thread, eu cred ca stii foarte bine ce face un DevKit, altfel nu-l luai de la "baietii" ce l-au procurat pe cai foarte ... obscure, ca sa nu le spun ilegale.
Ma repet, care-i scopul acestui thread ?
Am vrut sa aflu mai multe detalii despre consola...intre timp am aflat (nu de aici ci de pe alt site)...nu stiam la ce e buna scula, initial am luat-o pentru piese de schimb...daca deranjeaza pe cineva acest thread se poate inchide/sterge.
Bookmarks