am dat si io de o problema, am schimabt rooteru unui prieten si acum daca e pe live nu ii mai merge netul pe pc si invers, daca e pe pc nu are live, aveti idee de ce ? rooteru e d-link da' nu mai stiu ce model
Salut! Am stat si am citit aproape toate posturile dar nu am rezolvat deloc problema mea. Acum 3 zile mi-am cumparat un xbox 360 Kinect.
Toate bune si frumoase, am incercat sa ma conectez la internet prima data prin cablu (specific: PPPoE), am bagat user name+pass, test Xbox Live Connection si nimic.
Second time, am incercat sa ma conectez de pe wireless ( Tp-link, TL-WR1043N), prima data am lasat tot pe automat completand numai la PPPoE si nimic, apoi am incercat sa bag ip+ dns dar nimic (btw. nu ma pricep deloc la Ip, DNS-uri etc.) , apoi am intrat aici pe forum, am incercat sa urmez pasii lui @RaduValentin chiar daca NU am D-link, dar tot nu a mers. Sunt chiar cu nervii la pamant... Dau 10 beri cui ma ajuta![]()
![]()
salutaream achizitionat de curand o consola xbox 360 250Gb CU KINECT.. si as vrea sa stiu daca mi cumpar punct microsoft unele din ele expira la un anumit termen ?
inca ceva xbox live gold membership vre-un link ceva de unde sa cumpar pentru 1 an si daca puteti face o lista cu jocurile pe care voi le jucati online
si inca ceva puteti sa va lasati si gamertag-ul aici (daca nu se poate imi dati PM) .. poate o sa ne jucam impreuna vre-un joc![]()
![]()
la contul deja facut am setata ca tara Romania ..sa inteleg ca nu merge sa cumpar gold membership si nici puncte?? trebuie alt cont ??
By thegreath223 in forum Microsoft Xbox 360
By AlexAlexT1 in forum Microsoft Xbox 360
By IRRODGAMER in forum Microsoft Xbox 360
By Zaktan in forum Microsoft Xbox 360
By petredragos in forum Microsoft Xbox 360
Bookmarks