Pentru cei ce au terminat acest minunat joc, cum vi sa parut?
Mie personal mi sa parut extraordinar si as mai juca un ceva asemanator oricand.
Pentru cei ce au terminat acest minunat joc, cum vi sa parut?
Mie personal mi sa parut extraordinar si as mai juca un ceva asemanator oricand.
Nu pot sa zic ca a fost extraordinar...dar a fost indeajuns de bun incat sa-l cumpar si sa fac 1000/1000.Este enervant uneori,in special cand esti in razboi cu 2 familii deodata,baietii iti trimit 3 oameni de-ai lor care iti bat vreo 15 garzi,daca nu trimiti niste meseriasi sa apere te trezesti cu afacerea pierduta.Mai m-au deranjat si armele,ugrade-urile nu fac decat sa mai adauge un punct la damage.Deci desi aveam toate armele lvl 3 si toti din echipa erau experti,nu foloseam decat lvl 3 deagle la toti,numai pentru ca are cel mai mare damage.Tommy gun este posibil cea mai proasta arma din joc,ceea ce m-a dezamagit mult,tinand cont ca era arma preferata a mafiotilor.Grafica scartie dar nu m-a deranjat prea mult.Sunet excelent,voice-acting lafel,e un joc ok,recomand insa doar fanilor filmelor cu mafioti.Ii dau un 7/10
Cheers
LE: Da consol3 si nici nu a fost intentionat,are un sistem foarte bun de achievementuri.Singurele la care m-am chinuit putin au fost "Crack all safes" si acela unde trebuie sa gasesti toate upgradurile.
Eu mai am 5 achievementuri si am 1000/1000.Si nu am avut probleme cu razboaiele, deoarece trimiteam 2-3 si imediat ii ciuruiau pe aia.In legatura cu tommy gun da, era cam varza dar urmatorul upgrade a fost destul de imbunatatit.Lvl 3 la automate nu am ajuns din pacate.
PS: Eu foloseam lvl 2 la pistoalele alea![]()
Lvl 3 tommy gasesti in Cuba,intr-una din mansion-uri,pe birou la Don-ul familiei respective.Dar cred ca trebuie sa-l iei inainte de a distruge familia.
---------- Post added at 10:30 PM ---------- Previous post was at 10:27 PM ----------
Hope it helps![]()
Bleah nu stiu dar la familia din cuba (ultima) am luat arma de pe biroul don-ului. Oricum nuprea mai am chef sa mai jocAcum ca nu mai am ce face.
BTW: Armored cars erau cele mai faine lucruri din joc![]()
Si eu am jucat foarte putin jocul,dar pana unmde am jucat mi sa parut de nta 8,ma cam enervau cateva chesti,si aume:
Atunci cand iti era atacata o afacere si tu aveai 15-20 garzi acolo,si aia veneau doar cu 3,si mai si ti-o luau,era foarte enervant
Dar in schimb in unele momente parca simteai puterea unei intregi familii la mainile tale,era superb
Don View-ul iarasi mi sa parut destul de bun,adica mai adauga si ceva tactica jocului![]()
Pai gardienii sunt ca sa ii mai tina din timp ca doar soldatii si aia mai importanti din familie veneau sa distruga acele afaceri.
Fara gardieni vine unu , il ameninta pe ala care are afacerea si gata...
Scuze de double-post
Am ajuns la achievementul cu earn 1 of each favor si cand ma uit la don's view la collectibles, si imi arata unknown favor la ultimele 2.Devergo daca ai avut si tu problema te rog sa ma ajuti .
Am ajuns pana in Florida si acolo am "acaparat" cateva localuri ... nu l-am mai jucat de ceva timp , dar ma reapuc de el chiar acum .![]()
Jocu asta e unu-l dintre cele mai nereusite jocuri care le-am jucat,n-are grafica(nu ca asta ar fi problema),nu prea are gameplayu frumos adica tot ce faci e sa "iei" racketsurile si sa omori familii cam asta e ,nu e ca in primul sa faci treburi ptr familie sa omori pe unu altu ,imi amintesc ca unde m-am oprit eu era o misiune in florida "Extort 20 rackets"sau ceva in genu e plictisitor tare.Plus ca cel putin ptr. PS3 era cam f. prost configurat,la grafica aia,trebuia sa se miste 100 FPSdeoarece pe autostrada sau cand era mai multa actiune sacada un pic ,mi s-a mai parut proasta ideea aia ,te duceai bubuiai o cladire si in 2 zile era la loc,pai daca o bubui sa fie bubuita ptr. totdeauna , sa ai in cap dupa"Ce-am putut avea si ce-am pierdut
) cam asta eu ii dau nota 7 si plus pretul EXACERBAT de mare am dat 2 mil de la web?mai bine luam InFamous joc de nota 9.
Domnu pe gametrailers are nota 8,4 - deci spre 9. Ca tu nu intelegi ce se intampla pe acolo nu face din el un joc de *****. Iar grafica e frumoasa, pe alocuri impresionanta, exploziile fiind undele dintre cele mai reusite pe care le-am vazut pana acum.
Recomand jocul. Parerile negative de mai sus sunt total neavizate!
Bookmarks