IGN Video: Ghostbusters: The Video Game Xbox 360 Review - Ghostbusters Video Review@@AMEPARAM@@flashvars='object_ID=14218846&do wnloadURL=http://xbox360movies.ign.com/xbox360/video/article/993/993223/ghostbusters_review_060909_flvlowwide.flv&allownet working=@@AMEPARAM@@object@@AMEPARAM@@14218846@@AM EPARAM@@xbox360movies@@AMEPARAM@@xbox360@@AMEPARAM @@993/993223@@AMEPARAM@@ghostbusters_review_060909_flvlo wwide
Guides: Ghostbusters The Videogame Guide (Xbox 360)
Cine nu a incercat jocul cred ca trebuie sa-i dea o sansa chit ca este sau nu fan al serieri. Apreciez faptul ca fata de alte jocuri accentul s-a pus pe crearea personajelor si a a unei povesti care sa te tina in fata consolei si nu pe grafica. Aceasta este buna, dar nu impresioneaza in mod deosebit.
Gameplay-ul este super fun, diversificat desi la luptele cu bosii cam trebuie sa faci pe Rambo pe alocuri. Fantomele sunt si ele f diversificate si trebuiesc "epurate" fiecare cu arme diferite.
Am jocul de 2 zile si deja sunt la penultima misiune, asta in conditii de sesiune, altminteri cred ca il terminam intr-o zi![]()

Bookmarks