No controller = Casual. Punct. Let's move on.
Printable View
No controller = Casual. Punct. Let's move on.
pIDGEI, eu am zis ca targetul Kinect este clar piata casual. Asta nu inseamna ca exclude si ceva jocuri mai serioase, insa grosul va fi casual, asa cum se si vede din libraria de la lansare.
P.S. Vezi ca ai masacrat fraza aia, ai umplut-o de virgule. Mai baga si cate-un punct. :D
VG247 � Blog Archive � Dance Central DLC arrives ahead of release
Ce tiganie :-j. scuze ca spun asta da asta e unul dintre motivele pt care consider ca DLC-urile sunt cele mai mari tampenii aparute generatia asta: jocul X nici nu aparut da deja are n DLC-uri de vanzare. Sau jocul Y s-a lansat pe piata, are niste capitole extra, da astea sunt sub forma unui DLC care trebuie cumparat numa ca sa il poti debloca de pe disc(deci nici nu s-a mai lucrat la DLC-ul ala...tot ce trebuie sa faci e sa introduci un cod sau sa urmezi nu stiu ce procedura si asa il deblochezi). Nesimtire mare dom`le:-j. Iar cele care iti cer nu stiu cati dolari si care iti ofera doar 2-3 masini in plus, o arena noua sau 2-3 luptatori noi..uber lame man. Cred ca pot sa numar pe degete cate DLC-uri sunt intr-adevar "cinstite" si cate isi merita banii.Quote:
The games not even out in the UK yet, but Dance Central has already got some new DLC waiting on Xbox Live.
Buying the game will give you access to 32 songs. However if that’s not enough for you, you can purchase three more in the shape of “Lady Sovereign’s “I Got You Dancing”, Ne-Yo’s “Because of You” and Sean Paul’s “Temperature”.
For now, they’re only available from the US Marketplace.
The DLC will set you back 240 Microsoft Points each track, which is slightly more expensive than Rock Band’s DLC.
Dance Central released last week in the US and will release in the UK and Europe alongside Kinect on Wednesday
Da ma rog, nu ma mai plang :-j. Sa le cumpere cine vrea si pe cine nu il deranjeaza treaba asta. Momentan nu am cumparat nici un DLC si nici nu am de gand sa o fac prea curand . Da totusi vorba dirigintei mele : "asta ii chestie de obraz "
M-am uitat recent la un review facut asupra jocului Kinectimals. Si uitandu-ma asa m-am gandit cat de interesant ar fi sa aduca seria Black and White pe Xbox 360 folosind Kinect. Mie sincer mi-au placut jocurile astea foarte mult, cred ca s-ar putea implementa, si avand in vedere ca au fost facute de Lionhead Studios cred ca ar fi si mai usor. Mancare pentru minte...
L.E. Evident nu sunt primul care s-a gandit la acest lucru :
http://www.1up.com/news/molyneux-bla...e-kinect-super
http://www.youtube.com/watch?v=WYRaf49y4bU&hd=1
---------- Post added 08-11-2010 at 10:57 AM ----------
http://www.youtube.com/watch?v=Ux1FZpPKh20
ce pacat ca trebuie sa plec in voiaj, de abea asteptam sa incerc peste cateva zile kinect .. acum trebuie sa astept 6 luni >.< poate o sa fie un library mai decent atunci
[quote=RonanN1;467468]
haha lolQuote:
No more smoking my medical marijuana infront of my xbox I guess. lol
scary daca stai sa te gandesti, dar asta e valabil si pentru PS Eye, web cam-urile pe PC si ... dap: Facebook. Fiecare are libertatea de a alege. To Kinect or not to Kinect. To Facebook or not to Facebook.
ps: eu deconectez fizic PS Eye cand nu ma joc cu Move :tooth: i'm paranoid, i know.
La fel faci si cu camera de pe laptop ? ... o acoperi cand nu o folosesti ?
da, pun un leucoplast pe ea ... in forma de "x" .
:tooth:
camera de pe laptop are un led verde care se aprinde cand e in functiune. ma incred orbeste in el.
Daca nu intoarceti si monitorul / televizorul cu fata la perete tot degeaba. ;))
:-B
Quote:
Originally Posted by Ceph
Si nu ti se pare normal? Move si Wii au controller si este doar pt maini,in timp ce Kinectul este pt tot corpul si nu are controller,mi se pare logic sa fie un lag ceva mai mare...
Eu nu comentez nimic.
Doar at�t: dacă cineva-și IMAGINEAZĂ că la un asemenea delay (despre Kinect vb., da?) se vor scoate jocuri pentru core gameri șe �nșeală A-MAR-NIC!
N-am chef să intru cu nimeni �n polemici dar...așa e (din păcate).
�n caz că se implementează printr-un silly patch la jocuri:
Ce să joci? Gears of War (1,2,3) pe casual difficulty? Păi te termină �n 2 nanosecunde jocul.
Ce să joci? Splincer Cell pe easy difficulty (zic la modul general)? Păi te termină �n 2 nanosecunde jocul.
...și lista poate continua la infinit.
Totul ține de acel timp de răspuns. N-ai cum să fugi de el - doar dacă nu faci jocurile la nivel super cretin...aia da. Dar deja ăla nu mai e joc...e (era ză zic un cuv�nt ur�t).
Și iar mă dau exemplu pe mine.
Ei bine eu simt delay-ul și la controller-ul wireless. �L SIMT! De aia joc și am rămas la cable only (de c�nd mă știu). Păi dacă la controller simt delay...la kinect cred că...mă sinucid de 3 ori p�nă să fac o mișcare.
nu ai cum man de 3 ori ca ai crapat dupa prima sinucidere :D
un singur cuvand scriu momentan: "GENIAL".
http://www.youtube.com/watch?v=weZOjotbuSU
http://www.youtube.com/watch?v=HPake4GHTAo&NR=1
Nu stiu ce simte, ce nu simte Ronan, dar sincer sa fiu si mie mi se pare cam laggy din cate clip-uri am vazut.
Nu vreau sa starnesc polemici dar puteau sa faca ceva gen Eye Toy, pe care l-am experimentat si despre care eu pot spune ca nu am vazut sa fie vreun lag. Si tineti cont ca Eye Toy este cu o generatie in urma. Luati asta cum vreti, doar nu ca motiv de scandal va rog.
Oricum, sincer nu stiu cati au avut impresia despre Kinect ca fiind un device pentru gamerii inraiti. Eu unul nu am crezut asa nici macar o secunda. Este pur si simplu ca sa largeasca plapuma si peste categoriile din populatie care initial nu erau interesati deloc de gaming. Si asta au si facut, cu succes, as mentiona.
Oricum, din cate am vazut pare foarte distractiv, mai ales jocurile gen dance central, si cu prietenii sigur iese ceva. No, acum ca e un pic laggy si ca trebuie sa scot toata mobila din camera e partea a doua lol.
Eu cred totusi sa se pot remedia unele lucruri prin niste update-uri. Vedem.
Nu am mutat absolut nimic din camera. Nu stau la 7 m de el ca sa ma "vada" bine. Am maxim 1,8m de la el pana la mine. Ca are lag, ca nu are, cert este ca in momentul in care ma joc sau ma plimb prin dashboard, nu il simt. Nu stiu de ce faceti referire la Halo/Gears, cand acest "device" nu a fost gandit pentru asemenea jocuri. Jucaria este pur si simplu pentru distractie cu inca cineva sau daca vrei sa arzi niste calorii si apoi sa zaci in pat, mai ales daca esti si fumator.