-
@RonanN1
Din cate am observat din posturile tale,esti un hardcore gamer si mi se pare,oarecum,normal sa ti se para o prostie Kinect-ul,dar sa stii ca mai sunt si casual gameri,iar Kinect deocamdata pare sa fie destinat numai gamerilor care pot juca si jocuri casual,dar Kinect-ul acesta este un pas important in gaming,peste x ani poate se vor inventa si jocuri hardcore pentru kinect.
BTW,asteptam un review angelcrying:D
-
Pentru mine Kinect-ul asta e o chestie asa..sa fie. La fel ca si Move pt PS3. Nu m-au atras nici unu' nici altu'. Nu spun ca nu e fun, o fi pentru anumite categorii, are un anumit target. La fel cum a fost pentru mine si controller-ul pt Wii. E fun, e ok in multe jocuri, dar raman la controller-ul de 360/PS3. Aia e baza! Sa simt ca am controlul jocului in maini.
-
-
Avem vre-un mulatru/om de culoare (habar n-am cum să spun ca să nu se simtă jignit - Resident Evil 5) pe forum? :p Să ne spună dacă e adevărată faza cu problema de recunoaștere :-SS :p
-
Daca vrei neaparat sa stii, ma dau cu niste crema de pantofi pe ochi si incerc. lol
-
Hmmmm... Ce pot sa zic, eu sunt hardcore gamer, dar pentru putina distractie merge. Adica, mereu la un RPG, ceva tot tanjeam dupa multe puzzle-uri, eram plictisit de eternele batalii. Uite ca am gasit ceva. Ma joc un kinect adventures si dupaia trec la Brotherhood:p Adica, chiar ieri ma gandeam la asta, la Castlevania LoS, ma bat in prostie. Vine un puzzle, eu fericit incep si il rezolv, si nu se putea sa nu apara niste Greater Lychantrops sa imi strice distractia.
-
Și una din arhivă
...așa mai merge :bomberman:
-
:)), RonanN1 dar le-ai cautat mult? Bengos tare Kinect asta.
-
-
La mine ajunge maine trimis de Gameshop. Am crezut ca-l voi primi dupa 15... deci bucuria e mare. Cat despre jocurile de inceput evident Wii like dar ca si preferinte pentru mine pentru inceput e doar Fitness Evolved (grafica si ideea mult prea cool ptr un joc de fitness). Spatiu disponibil la limita 250cm. In week-end am sa pot lasa si niste impresii. Oricum ard de nerabdare ca un copil in preajma Craciunului.
-
Eu mai mult de 2 metrii de la Kinect la mine nu pot scoate,este ok?Adica voi avea probleme gen acel bug cu piciorul din video-ul postat acum cateva pagini?
-
1 Attachment(s)
Te arunca mai bine patul. lol
-
-
-
Al meu a ajuns acasa, eu sunt la servici... E o zi lunga :-)
-
Pe scurt: dupa o relativ usoara instalare, kinect iti arata ce poate. Mai exact ceea ce s-a vazut prin filmuletele de prezentare, reclame, youtubu-uri. O altfel de modalitate de a vedea un joc in fata consolei... More entertaining, fun si care te implica. Avand si Wii pot zice ca este peste Wii ca si feeling cu mult. Kinect Adventures fiind un joc destul de comun, mai mult pentru copii si family entrtainment chiar te face sa sari in sus si sa-ti misti mainile/picioarele si se dovedeste a fi plin de fun. Un review pe care l-am citit zicea ca KAdv. e o experienta care se consuma intr-o singura sesiune de joc. Ei bine eu si fiu-miu chiar vreau sa mai joc si maine i poimaine. Una peste alta kinect este (cum zicea un alt review) un device pe care mai devreme sau mai tarziu tot ti-l iei si este the step for the next level entertainment. Sunt curios si de alte pareri
-
Sa iti iei neaparat si Dance Central. :dance:
-
-
cand credeti ca apare la noi in magazine?
-
Bai nu stiu dar mie mi se pare ca deja dureaza o vesnicie... :(
De aceea sambata nu am mai rezistat si am facut comanda pe amazon.co.uk pentru tot pachetul slim de 250 GB cu kinect si adventures pe langa care am luat si kinect sports.
Tot ce sper e sa vina mai repede decat au spus ei (2-7 decembrie).
Wish me luck... or to the postal service.